To już zapomniałeś o pewnym GO, który "sprzedawał" znajomkom informacje?
I nie wiedzieć czemu trafiały się ST'eki.
A czemu mówisz to w czasie przeszłym ?? Jak by dalej tak nie było. Było jest i będzie. O innych rzeczach już nie mówię nawet.
To już zapomniałeś o pewnym GO, który "sprzedawał" znajomkom informacje?
I nie wiedzieć czemu trafiały się ST'eki.
A czemu mówisz to w czasie przeszłym ?? Jak by dalej tak nie było. Było jest i będzie. O innych rzeczach już nie mówię nawet.
Podziwiam zapał z jakim złomujesz swoje kolejne multikonta
Zysk godny podziwu.
A ty się zdecyduj z którego konta tutaj piszesz, Pan Hilary czy Boski Srantonio. Bo to już przestaje być zabawne nawet
Ogólnie to powinna być opcja że po zdjęciu urlopu kolejnego nie mozesz odpalić szybciej za 24-48h i tyle. Cała reszta to pic na wodę i tak nic w tej grze nie działa jak powinno łącznie z cmentarzem czy usuwaniem nieaktywnych kont po roku nieaktywności a kończąc na setkach innych rzeczy Więc idąc tym tokiem myslenia - jak zaczną babrać przy urlopie jeszcze wyjdzie na to że po odpaleniu nie będzie dało się go zdjąć
Tak się zastanawiam po co to wszystko napisałeś. To i tak nic nie znaczy. Sam perfidnie przyznałeś się do jednego z wielu w twoim przypadku wału jaki stosujesz. Czyli do nagrywania fali. Nawet twoi byli już i nie tacy strasznie byli sojusznicy patrz - wyimaginowani koledzy - jak z obecnych tak dawnych czasów nie jeden raz przyznawali że gra z tobą nie ma sensu bo to jak kręcisz i kombinujesz , jakie przekręty stosujesz jest po prostu żałosne i marne. Zresztą historia już zapisała twoje wybryki na swoich kartach. To że support nie potrafi "namierzyć" lewizny jaką stosujesz to jedno, to że pierniczysz jakieś farmazony o 800wkach to drugie. Nie pierwszy i nie ostatni co kupił konto nie ponosząc za to kary, i wciska ciemnotę że nie wydaje na anty. To co na twój temat napisali inni - gdyby mogło stanowić dowód dla supportu - już dawno wysłało by cię dożywotnio na perma w tej grze. Ale niestety Art stworzył swoje zasady w tej grze, a cała reszta je zmodyfikowała pod siebie. Mówiąc Art mam na myśli GF. To że brakuje narzędzi to skutecznego banowania takich jak ty świadczy tylko o niej i o ludziach którym się tego po prostu robić nie chce albo nie wiedzą jak się za to zabrać. Spam sondami , patrz obrona szczególnie kiedy ktoś nagrywa falę siedząc z botem pół nocy - jest częścią tej gry. Każdy gracz ma prawo się bronić, tym bardziej przed oszustami twojego pokroju. Przypuszczam ze gdybyś nie robił z siebie takiego klauna i nie zachowywał jak by coś ci się w tej grze należało z urodzenia - i grał uczciwie, zapewne też podejście do ciebie było by inne. Tymczasem tworzysz jakieś mity, fantazje na swój temat, udajesz że masz kolegów , od kąd wlazłeś na ten serwer ciągniesz po kilka kont na raz ... i robisz z siebie z każdym st większego głupka, który jest po prostu pośmiewiskiem tej gry. Tym bardziej że jak ludzie zaczęli się dowiadywać z kim mają do czynienia , co ma na sumieniu i co robi cały czas - zaczęli po prostu w wielu przypadkach i wielu fajnych ludziach zostawiać ten serwer. I ja też się do nich zaliczam choć za fajnego , do szpiku zepsutego hipokryty i narcyza jakim ty jesteś się nie uważam.
Temat bumerang, wraca co jakiś czas, ale słusznie. Jestem za opcja, gdy schodzisz z urlopu - masz karencję np 24h na zapięcie raz jeszcze urlopu.
Wyeliminuje to patologie grania ufs. Masz flotę, miej też paliwo na fsy.
No to jest dobry pomysł. 24-48 h delay na zapięcie kolejnego urlopu było by całkiem spoko. Ale ma to też swoje złe strony. Jest spora ilosć graczy którzy UFSem grają bo musza się meczyć z jakimis patusami na serwerach i inaczej sie nie da. Ale z kolejnej znowu strony... pies ich... I tak mamy już urlopy na parę godzin , wystarczy mózgom z teamu wymyślić byle gównianą bajkę i ci zdejmą wcześniej na żądanie
Święta idą to czas sobie pogadać o wszystkim i niczym. Jednak temat jest Istotny, bo każdy ma z "tym czymś" problem. Może ktoś oświecony napisze na czym polega praca często "nienawidzonych" przez graczy członków teamu?
Chciałbym wszystko wiedzieć o teamie . . . jak w temacie
A tak w ogóle to kto pyta?
To tak jak w Australii będąc wolontariuszem miałbyś za zadanie utrzymanie najdłuższego płotu na świecie ukończonego w latach 50 - tych XX wieku po to i tylko po to aby chronić owce wypasane w południowo - wschodnich obszarach Australii przed psami dingo ^^
Pyta Blues, aka Blusik aka srakakaka Tylko se dla niepoznaki konto założył nowe
I tu sie mylicie. Grając na PL obowiązuje język PL i tolerowany jest angielski.
Grając na serwerach innych krajów obowiązuje ich język i tolerowany jest angielski.
Zależy od danej społeczności i od tego jak na to patrzą. Ale w większości obowiązuje ojczysty język serwera + ewentualnie tolerowany jest angielski. Inne formy językowe są po prostu banowane.
Modlitwy zostały wysłuchane:) Idz i nie wracaj WIĘCEJ!!!
Średnio bym temu ufał Zmieni nick, powie ze konto sprzedane - założy nowe na forum i dalej bedzie ta sama szopka co była
Tyle w temacie
Tak już widzę te tłumaczenia "Panie bo mnie chomik nasrał na klawiaturę, kot myślal ze to mucha pacnął i samo się - ja nic nie zrobiłem" - "OK , unban". Tak działa nasz support.
A tak całkiem poważnie - to obstawiam że przynajmniej 3/4 to wynikowa błedu w skrypcie zwał jak zwał - buga w grze. Którego sami wrzucili aktualką. Więc sami niech się za bugusing zbanuja Więc zapewne chwila minie zanim to odsrają. Może jutrzejsza aktualka naprawia albo spowoduje kolejne fale banów. W wielu przypadkach ludzie dostali bana bez powodu. W wielu - słusznie. W jeszcze innych przypadkach i tak dostaną UB bo koledzy z sojuszu czy z discorda ( pozdro MNS ). Słusznie niektórzy zaczynają snuć wnioski że skoro czyjeś podanie do teamu zostało wywalone - to znaczy że znajomy bądź znajoma z zaprzyjaźnionego sojuszu (pozdro MNS ) ma chrapkę na stołek. Mamy już takich kilku - wszyscy z jednej stajni
A co do banów... trzeba się modlić co by jutro nie zesrali jeszcze bardziej czegoś
yooooobaaaaaa - wał Oby tak dalej
Wszystko super tylko czemu on jeszcze perma w grze nie ma... aha... już wiem. Kolega.
Dziadzia - super ci ten ufs wychodzi. [Ciach]
[mod=' Qnick']Obraza ciachnięta. Upominam[/mod]
Z tego co widziałem to chyba - o ile mnie się cos nie popaprało - znowu wczoraj bawił się w klonowanie ale już nie tak intensywnie po czym odpalił urlop. Konto pewnie gdzieś wisi już za cebuliony na sprzedaż
Najbardziej to można się przyczepić do czasu opracowywania ticketów.... Tylko w polskiej społeczności na jakikolwiek ruch w zgłoszeniu czeka się tydzień minimum. Spoko, wolontariat, ok... Ale w innych społecznościach też jest wolontariat, a tam nie trzeba czekać tydzień na odpowiedź.... Nawet się bardzo zdziwiłam jak po 2 dniach od zgłoszenia sprawdziłam co z nim a tam odpowiedź została udzielona po kilku godzinach od wysłania zgłoszenia
Poza tym nie dostają czasem kuponów na anty? Kiedyś dostawali i support dosyć dobrze działał, więc może teraz nawet kuponów nie dają i mamy to co mamy
Ponoć dają Później koledzy sobie za nie konta boostują
Iks de
Ale tak - co racja to racja już tak całkiem poważnie. Team PL można porównać do Krajowego Funduszu Odbudowy - - co się tam wrzuci, przepada. Spółka wywodząca się z jednego miotu. Chyba praktycznie każdy przyjmowany do teamu "to swojak z jednego sojuszu". I później dzieje się to co się dzieje. Sa karani - na pokaz, są też tacy których kary nie obowiązują. A już samo to jak GF do teg podchodzi też jest paranoją.
Gdzie masz te bunkry
Nie widziałem takich, które by dawały aż takie zyski. Zazwyczaj to nie opyla się floty wysyłaj, bo z samym paliwem jest się w plecy. Bugu nie wykorzystujesz? Ciekawe skąd wczoraj miałeś 60 mld surki na moonie
Jak on perma na to konto nei dostanie to to już będzi całkowity upadek polskiego teamu. CHoć nie wiem czy bardziej już się da... Może niemiecki zareaguje tak jak powinien. Fajnie tak z tym bugiem też tak chce. Gość się dorabia za frajer na frajerach. Widziałem też te kokosy na moonach u niego.
Wiesz nie grasz tu chyba za długo. Zgłaszanie nic nie da - honor / punkty honoru są spaprane już chyba - zaryzykuje - od kilku lat i dalej w morzu bugów, błedów i syfu - nie jest i pewnie długo nie będzie to dla nikogo priorytetem. Wolą pozwalać śmieciom na rozwalanie serwerów i łatać błędy aktualizacjami które tworzą kolejne błędy. Więc średnio - o ile wcale nie ma powodu zwracać uwagi na rangi / pkt honoru etc bo one potrafią się same od siebie po kilka razy dziennie zmieniać z jednej na drugą, z wyższej na niższa i na odwrót. Nawet piraci na expie potrafią tą rangę zmienić Tak gwoli ścisłości. I dla info.
Mam pytanie odnosnie "system telekinetycznego suwu" w/g opisu ta technologia "Kaeleshowie odkryli sposób na przenoszenie swoich metafizycznych mocy na napędy niektórych statków. Za pomocą telekinezy mogą znacznie podnieść parametry szybkości floty. Zważywszy na konieczność wysokiego stopnia koncentracji i spokoju ducha pilotów, systemy telekinetycznego suwu znajdują obecnie zastosowanie wyłącznie na statkach ekspedycyjnych."
czyli w/g mojego rozumienia moje ekspedycjie powinny dolatywac szybciej z kazdym poziomem na pozycje 16, ale po skroceniu tego o 4,73% czasu dolotu na ekspedycjie nawet nie drgnal o 1 sek, czy jakas madra glowa moze mi onjasnic jak to dziala i czy w ogole dziala czy moze ja zle rozumuje to badanie, bo wydaje mi sie ze skoro przed badaniami dolot na ekspedycjie zajmowal mi powiedzmy 5 minut i kolejne 5 minut powrot, to teraz ten czas powinien byc krotszy o 4,73% czyli 4 minuty i 46 sek w jedna strone, a tymczasem dalej jest to 5 minut. gdzie tkwi blad w takim razie ?
Powinny ale nei dolecą bo od wejścia chyba versji 10.x to badanie po prostu nie działa. Zrypane aktualizacją po prostu. Było to wiele razy ponoć zgłaszane do naszego super teamu ale chyba szwaby mają to gdzieś. Bo już od kilku miesięcy nic nie ruszyło w tym temacie. Po prostu - badanie nei działa.
Ogólnie są jakies problemy z serwerami od paru dni nie tylko w PL. Tyle ze jakoś dziwne wybiórczo niby to się dzieje. Albo pingi i lagi - po 20-30s albo jak piszecie wywalania do lobby co chwila i to jak by w cyklu równo co 5 min - tak uogólniając i ti potrafi z 10 razy nawet w ciągu co chwila ładowąć. Albo jakieś DDOsy lecą albo jakie śmiecie znowu boty odpalają i serwery mulą. Kij wie . Coś jest na rzeczy. Dziś rano też - do gry logowało mnie chyba z 3 min z pingiem 18...
Trochę przypomina to próbę logowania z innego urządzenia - jak by ktoś próbował się na twoje konto logowac - np z telefonu to na kompie cię wywali... miejmy nadzieję że DB nie wyciekło gdzieś i ktoś nie próuje jakiegoś brute force'a ładować
Display Moreto porozmawiaj ze swoim sojusznikiem.
zadalem pytanie do kogo sie kontaktowac, powiedzial ze nie ma szefa i moge napisac do kazdego, wiec pisalem z nim.
mial zadac pytanie wam....
a czy to zrobił, ....to juz mnie nie obchodzi.
poza tym to dopiero kilka godzin odpowiedzi z naszej strony, lekkiej nie za mocnej ...przynajmniej teraz każdy słucha.
jeszcze macie czas zeby to zatrzymac
pozdrowienia
Co ci kont sprzedawać pod złom nie chcą ?? Że się tak odgrażasz ?? Szkoda że mnie tam nie ma bo bym ci pokazał że nic nie możesz
I nikt się tobą nie przejmuje
A co do nicku w sumie mógł by ci go oddać. Wstyd się z takim obnosić nawet jak lezy na pustym koncie
Po prostu siara i ferment.
I nie ma czegoś takiego jak twój nick. Tu nic nie ma twojego a nick w grze nie jest zastrzeżony i każdy - jeśli jest wolny może użyć jakiego chce.
A ty - zero bezwzględne co latać nie potrafi jak na Indusie - tyle może Popisać nic nieznaczące posty, postraszyć ludzi... i czekać na bana
Po kolei do każdego w końcu się dobiorą chyba że Stachu z Adanio razem z tobą tam grają
Aż się dziwie że kolegów nie zwołał i nie zaczął jęczeć jak bydło za osatnio osadzonymi że jest nie winny i niesłuszny ban Co ma w zwyczaju
Miejmy nadzieję że perm za całokształt tym razem dla tego chodzącego ściemniacza i wała
Przynajmniej połowicznie support coś robi. Szkoda tylko że kolegów tak skrupulatnie nie banują na innych serwerach
Miło się ogląda ST kiedy :
- nie jest to ST na koncie kupionym
-nie jest to ST na swoim multikoncie
-nie jest to ST ustawiane pod push z którymi GO gówno zrobi.
I tacy gracze stanowią o sile tej gry a nie wywłoki pokroju Yody, Balboa i im podobnych.
Aż naszła mnie ochota na powrót na ten serwer do aktywnej gry bo z takimi graczami można grać. I to oni wyznaczają trendy serwera a nie śmieci jak tamten oszust.
Gratulacje , wyrastasz na prawdziwego TOP1 tego serwera. I żadne procenty i pkt tego nie zmienią.