Z tego co widziałem to chyba - o ile mnie się cos nie popaprało - znowu wczoraj bawił się w klonowanie ale już nie tak intensywnie po czym odpalił urlop. Konto pewnie gdzieś wisi już za cebuliony na sprzedaż
Najbardziej to można się przyczepić do czasu opracowywania ticketów.... Tylko w polskiej społeczności na jakikolwiek ruch w zgłoszeniu czeka się tydzień minimum. Spoko, wolontariat, ok... Ale w innych społecznościach też jest wolontariat, a tam nie trzeba czekać tydzień na odpowiedź.... Nawet się bardzo zdziwiłam jak po 2 dniach od zgłoszenia sprawdziłam co z nim a tam odpowiedź została udzielona po kilku godzinach od wysłania zgłoszenia Poza tym nie dostają czasem kuponów na anty? Kiedyś dostawali i support dosyć dobrze działał, więc może teraz nawet kuponów nie dają i mamy to co mamy
Ponoć dają Później koledzy sobie za nie konta boostują Iks de Ale tak - co racja to racja już tak całkiem poważnie. Team PL można porównać do Krajowego Funduszu Odbudowy - - co się tam wrzuci, przepada. Spółka wywodząca się z jednego miotu. Chyba praktycznie każdy przyjmowany do teamu "to swojak z jednego sojuszu". I później dzieje się to co się dzieje. Sa karani - na pokaz, są też tacy których kary nie obowiązują. A już samo to jak GF do teg podchodzi też jest paranoją.