Posts by Pogromca Cygana

Z tego co widziałem to chyba - o ile mnie się cos nie popaprało - znowu wczoraj bawił się w klonowanie ale już nie tak intensywnie po czym odpalił urlop. Konto pewnie gdzieś wisi już za cebuliony na sprzedaż :D

Najbardziej to można się przyczepić do czasu opracowywania ticketów.... Tylko w polskiej społeczności na jakikolwiek ruch w zgłoszeniu czeka się tydzień minimum. Spoko, wolontariat, ok... Ale w innych społecznościach też jest wolontariat, a tam nie trzeba czekać tydzień na odpowiedź.... Nawet się bardzo zdziwiłam jak po 2 dniach od zgłoszenia sprawdziłam co z nim a tam odpowiedź została udzielona po kilku godzinach od wysłania zgłoszenia :D Poza tym nie dostają czasem kuponów na anty? Kiedyś dostawali i support dosyć dobrze działał, więc może teraz nawet kuponów nie dają i mamy to co mamy;)

Ponoć dają :D Później koledzy sobie za nie konta boostują :D :D Iks de :D Ale tak - co racja to racja już tak całkiem poważnie. Team PL można porównać do Krajowego Funduszu Odbudowy - - co się tam wrzuci, przepada. Spółka wywodząca się z jednego miotu. Chyba praktycznie każdy przyjmowany do teamu "to swojak z jednego sojuszu". I później dzieje się to co się dzieje. Sa karani - na pokaz, są też tacy których kary nie obowiązują. A już samo to jak GF do teg podchodzi też jest paranoją.

Gdzie masz te bunkry :D Nie widziałem takich, które by dawały aż takie zyski. Zazwyczaj to nie opyla się floty wysyłaj, bo z samym paliwem jest się w plecy. Bugu nie wykorzystujesz? Ciekawe skąd wczoraj miałeś 60 mld surki na moonie :D

Jak on perma na to konto nei dostanie to to już będzi całkowity upadek polskiego teamu. CHoć nie wiem czy bardziej już się da... Może niemiecki zareaguje tak jak powinien. Fajnie tak z tym bugiem też tak chce. Gość się dorabia za frajer na frajerach. Widziałem też te kokosy na moonach u niego.

Wiesz nie grasz tu chyba za długo. Zgłaszanie nic nie da - honor / punkty honoru są spaprane już chyba - zaryzykuje - od kilku lat i dalej w morzu bugów, błedów i syfu - nie jest i pewnie długo nie będzie to dla nikogo priorytetem. Wolą pozwalać śmieciom na rozwalanie serwerów i łatać błędy aktualizacjami które tworzą kolejne błędy. Więc średnio - o ile wcale nie ma powodu zwracać uwagi na rangi / pkt honoru etc bo one potrafią się same od siebie po kilka razy dziennie zmieniać z jednej na drugą, z wyższej na niższa i na odwrót. Nawet piraci na expie potrafią tą rangę zmienić :D Tak gwoli ścisłości. I dla info.

Mam pytanie odnosnie "system telekinetycznego suwu" w/g opisu ta technologia "Kaeleshowie odkryli sposób na przenoszenie swoich metafizycznych mocy na napędy niektórych statków. Za pomocą telekinezy mogą znacznie podnieść parametry szybkości floty. Zważywszy na konieczność wysokiego stopnia koncentracji i spokoju ducha pilotów, systemy telekinetycznego suwu znajdują obecnie zastosowanie wyłącznie na statkach ekspedycyjnych."

czyli w/g mojego rozumienia moje ekspedycjie powinny dolatywac szybciej z kazdym poziomem na pozycje 16, ale po skroceniu tego o 4,73% czasu dolotu na ekspedycjie nawet nie drgnal o 1 sek, czy jakas madra glowa moze mi onjasnic jak to dziala i czy w ogole dziala czy moze ja zle rozumuje to badanie, bo wydaje mi sie ze skoro przed badaniami dolot na ekspedycjie zajmowal mi powiedzmy 5 minut i kolejne 5 minut powrot, to teraz ten czas powinien byc krotszy o 4,73% czyli 4 minuty i 46 sek w jedna strone, a tymczasem dalej jest to 5 minut. gdzie tkwi blad w takim razie ?

Powinny ale nei dolecą bo od wejścia chyba versji 10.x to badanie po prostu nie działa. Zrypane aktualizacją po prostu. Było to wiele razy ponoć zgłaszane do naszego super teamu ale chyba szwaby mają to gdzieś. Bo już od kilku miesięcy nic nie ruszyło w tym temacie. Po prostu - badanie nei działa.

Ogólnie są jakies problemy z serwerami od paru dni nie tylko w PL. Tyle ze jakoś dziwne wybiórczo niby to się dzieje. Albo pingi i lagi - po 20-30s albo jak piszecie wywalania do lobby co chwila i to jak by w cyklu równo co 5 min - tak uogólniając i ti potrafi z 10 razy nawet w ciągu co chwila ładowąć. Albo jakieś DDOsy lecą albo jakie śmiecie znowu boty odpalają i serwery mulą. Kij wie . Coś jest na rzeczy. Dziś rano też - do gry logowało mnie chyba z 3 min z pingiem 18...

Trochę przypomina to próbę logowania z innego urządzenia - jak by ktoś próbował się na twoje konto logowac - np z telefonu to na kompie cię wywali... miejmy nadzieję że DB nie wyciekło gdzieś i ktoś nie próuje jakiegoś brute force'a ładować :D

Co ci kont sprzedawać pod złom nie chcą ?? :D Że się tak odgrażasz ?? Szkoda że mnie tam nie ma bo bym ci pokazał że nic nie możesz :D I nikt się tobą nie przejmuje :D A co do nicku w sumie mógł by ci go oddać. Wstyd się z takim obnosić nawet jak lezy na pustym koncie :D Po prostu siara i ferment.

I nie ma czegoś takiego jak twój nick. Tu nic nie ma twojego a nick w grze nie jest zastrzeżony i każdy - jeśli jest wolny może użyć jakiego chce.

A ty - zero bezwzględne co latać nie potrafi jak na Indusie - tyle może :D Popisać nic nieznaczące posty, postraszyć ludzi... i czekać na bana :D Po kolei do każdego w końcu się dobiorą chyba że Stachu z Adanio razem z tobą tam grają :D

Aż się dziwie że kolegów nie zwołał i nie zaczął jęczeć jak bydło za osatnio osadzonymi że jest nie winny i niesłuszny ban :D Co ma w zwyczaju :D Miejmy nadzieję że perm za całokształt tym razem dla tego chodzącego ściemniacza i wała :D

Przynajmniej połowicznie support coś robi. Szkoda tylko że kolegów tak skrupulatnie nie banują na innych serwerach :D

Miło się ogląda ST kiedy :

- nie jest to ST na koncie kupionym

-nie jest to ST na swoim multikoncie

-nie jest to ST ustawiane pod push z którymi GO gówno zrobi.

I tacy gracze stanowią o sile tej gry a nie wywłoki pokroju Yody, Balboa i im podobnych.

Aż naszła mnie ochota na powrót na ten serwer do aktywnej gry bo z takimi graczami można grać. I to oni wyznaczają trendy serwera a nie śmieci jak tamten oszust.

Gratulacje , wyrastasz na prawdziwego TOP1 tego serwera. I żadne procenty i pkt tego nie zmienią.

Jak jest kilka to pewnie cos oczywistego

a) expy+handlarz złomu/wlot złomujacy

b) konspiracja multikont robiących podejrzane rzeczy :trollface:

c) ani a ani b.

Jak zawsze głupoty wygadujesz :D Jest jakiś bug, na wszystkich serwerach można to obserwować - z tyłka punkty w kosmicznych ilościach przybywają na kontach , czasem wygląda to nawet tak jak by ktoś idlaka aktywował i postawił 50000 GS / godzinę :D Ciekawe kiedy mają zamiar to naprawić bo ktoś tam chyba jakiś art pisał że to naprawią... ale kiedy :D Bo te wszystkie bugi to jeden wielki żart :D

I tu jesteś w błędzie. Zawrócone stacje da sie bez problemu wyliczyć pod warunkiem że na fali ktoś wyłapie moment zawrócenia. I nie trzeba ku temu żadnego wiekszego wysiłku. Jedynie... trzeba to wyłapać... Ale że Hipokryta Balboa lubuje się w odpalaniu clikerów i nagrywaniu fali z refreshem co do sekundę - dwie nie stanowi to dla niego problemu. Ot taki mały myk i taka mała ciekawostka jak można łatwo i bez konsekwencji walić w chu... robiąc z siebie później bohatera :D

Wypadało by jeszcze do tego dodać że takie zachowanie - i to jeszcze kiedy podobno on jest takim świetnym pracodawcą, zatrudnia ludzi... świadczy że jednak chyba nie. I ciekwe czy tak samo łamie prywatę jako pracodawca i wykorzystuje w taki sam sposób tego typu rzeczy jak tutaj. Może trzeba by poinformować jego pracowników z jakim śmieciem mają do czynienia i niech lepiej zaczną się martwić bo może to spotkać ich tez. Chyba ze to tylko jak większość w jego przypadku - jedna wielka internetowa ściema i nie ma jaj przyznać sie jak jest naprawde :D

Też bym płakał i biadolił na forum jak bym władował w te gre mnóstwo kasy.:trollface:Z niektórymi przedmówcami się zgadzam w 100 %.Balboa, szkoda mi Ciebie, tak po ludzku.Podziwiam ludzi którzy ładują mnóstwo pieniedzy w grę z której nie ma nic oprócz chwilowego poklasku na forum.Przeskakują co 3 miesiące z uni na uni żeby być najlepszym.Ta gra ma być dla ludzi czymś w rodzaju odskoczni od życia a nie życiem. Zdrowa rywalizacja jest jak najbardziej dobra, ale to co tu się czasami wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie.Większość ludzi jak czyta te Twoje elaboraty na temat finezji, obserwacji, walki z wałkami, to chyba wali śmiechem na sali.Jaka to finezja"oszukiwać"?

No niestety tak jest hahaa :D TO jest czysta poezja. Jest tu sporo takich co jak już im wejdzie ściema na winyl to nie ma końca aż baterie nie padną :D :D Szczytem finezji jeśli akurat o Balboa chodzi to autoclikcker + nagrywka fali :D Zresztą co by nie obrazić mości Szpana i co by nie było ze tylko on taki super i wyjątkowy - jest tu znacznie więcej takich gagatków :D Ale niestety narcyzm i jego hipokryzja + po prostu ogólnie zepsucie społeczeństwa dają o sobie znać :) Chodzący przykłąd tego jak nie powinno się grać w ta grę :D :D :D

A cała reszta jest sukcesywnie opisywana przez innych. Szkoda tylko ze on nie jest wyjątkiem i jest to niestety na porządku dziennym na wielu serwerach. Handle, zarabianie na surówce, na kontach, skupowania kont pod złom.... Ale oczywiście płyta sie zatnie i znowu będzie to samo "Ja jestem niewinny" - a drze się jak zarzynana świnia .

Problem Balboa z Toba jest taki ze ty się uważasz ża tak nieskazitelnego i wyjątkowego że na sięł tymi argumentami próbujesz sie wybielać. Problem tez jest taki że kompletnie przeceniasz osoby z którymi masz czy miałeś kontakt i to co w związku z tym po sobie zostawiłeś. Wiec może już skończ tą farsę bo bajki pisac to ty potrafisz. A jak przychodzi co do czego to po prostu chowasz głowę w piasek i zgrywasz niewiniątko. Jak napisałem - w sieci nic nie zginie. Ba , nawet potrafi urosnąć. Więc już skończ te psychiczne farmazony człowieka który jedynie co potrafi to wymyślać historie na swój temat. Już od bardzo dawna zrobiłeś z siebie wysypisko i pośmiewisko i robisz je dalej.

Jesteś po prostu głupi myśląc że jak jestes jakimś nic nieznaczącym zerem w sieci - zbiorem literek i cyferek nikt nie jest w stanie cię zweryfikować. Otóż już dawno to zrobili. Ale - prywaty nikt wyciagać na twój temat nie chce, choć pewnie i by mógł.

Zwykła próba szantażu i ośmieszenia GO, mająca wpłynąć na decyzję Teamu :)

Zawsze najmocniej wsiadają na team gracze, który mają najwięcej za uszami. Bo kilka świętych krów, dzielących konta, pushujących się, ma mega parcie na topkę za wszelką cenę, to pozostałe kilka tysięcy graczy grających uczciwie oraz administracja muszą się na to godzić, bo jak nie to są głupi i nie mają skilla xD

Załóżcie od razu sprawę z sądzie :lool:

Ty też skończ sie ośmieszać klaunie, bo nawet sobie nie wyobrażasz jakiego debila z siebie robisz pisząc to co wypisujesz. Na równi z Balboa :)

I wracamy jak bumerang. Co do całokształtu - najwięcej jęczą i płaczą ci którzy uważają się za najbardziej "nieskazitelnych". Wał - oszust - przekręt płacze że dostał bana uważając iż niesłusznie. Ale już pomijając jego.

Od wielu lat sytuacja na serwerach jest jaka jest. Nawet jeśli ktoś biernie tylko uczestniczy w grze - nie gra jak np ja - a interesuje się co i jak , rozmawia ze znajomymi z czasów kiedy jeszcze grał doskonale jest w stanie się zorientować. Problem w tym wszystkim jest taki że ... nagle zrobiło się głośno i mokro na temat który powiela i przewija się w kuluarach tej gry od dawien dawna. I od dawien dawna nikt nawet nie zająknął się żeby cokolwiek w tej kwestii zmienić. Wszystko na legalu - a reszta to do śmieci... Ale nagle wielki nieskazitelny Balboa który razem z kolegą albo z multi kolegą Sebusiem walili po paypalach skupując konta i ładując anty w grę... szuka atencji robiąc z siebie ofiarę ... którą w prawdzie jest, ale to że go życie pokrzywdziło nie czyni tej gry taka jaką obecnie jest.

Nie o tako Polske my walczyli... Wracając do sedna.

Z serwera na serwer jaki by to nie był są gracze którzy w taki czy inny sposób są powinowaceni z jakimś członkiem teamu. Topki serwerów to w wiekszości ciagle jedne i te same osoby. I te jedne i te same osoby od dawna mają zupełnie inny regulamin i zupełnie inaczej są traktowani w grze. Sam byłem nie jeden raz świadkiem przesiadując na discordach z pewnymi osobami... jak wygląda narracja na lini gracz-go. Poza oficjalnymi kanałami gry. Sa osoby które specjalnie robiły podstawki co by to udowodnić... Stachu nie jest tu żadnym wyjatkiem. Aczkolwiek on głównie obecnie wiedzie prym na tapecie. Stajnia MNS - bo ta nazwa jest najbardziej komunikatywnie "trybiona" przez wielu , pod różnymi nazwami i pod różnymi nickami jest znacznie większa, Blues jest tylko Bluesem w grze.... Mozna by powymieniać z serwera na serwer ... ale nie o to chodzi obecnie. I ciągle na serwerach "ta stajnia" bezkarnie rozwala tą grę - próbując tylko markować zmiany czy to "pseudo sprzedażą konta" "czy zmianą nicku".

Ogólnie multizasiadanie, mutliACC, multi pushowanie - multiskup kont z których nie jeden raz jak to bywało na allegro lądowało konto boostowane przez samego GO - po czym sprzedawane koledze....Proceder powszechny, proceder w żaden sposób nie tajny - jeśli tylko ktoś w jakikolwiek sposób choć trochę ma chęć i ochotę przeanalizować. Wykorzystywanie luk w grze przez samych graczy - gdzie kolega GO ( czysto pod przykład ) bana nie dostanie a inny który to wykorzysta dostanie go od razu - to coś co jest na porządku dziennym w tej grze od bardzo dawna. Tylko dziwnie jakoś do tej pory nikt sie na ten temat nie odezwał. A jeśli już to był zaraz uciszany.

Nie będę napiętnował tylko jednej osoby bo winą za to obarczony jest cały team - nie tylko jedna osoba , bo jak ja tak bardzo wiele osób uważa iż jest to proceder w kuluarach Teamu akceptowany. Tym bardziej że stołki przyjmuje się osoby od dawien dawna powiązane z jednymi i tymi samymi osobami. A tym bardziej że wiele osób w tych kręgach się obracało - widząc / czytając / mając bezpośrednią styczność z takimi sytuacjami. Później mamy na forum steki w wykonaniu 3 osób... z których faktycznie jest to jedna na kilku kontach, a GO idzie i bije kolegom brawo brawo. Stachu sorry - akurat ty jesteś na tapecie obecnie.

Problemem jest to że nawet ART nie chce mieć nad klarownością, rzetelnością i przejrzystością teamu kontroli. Bo nikt jej nie ma.

Problemem jest to że z ludzi robi sie głupców - twierdząc że wygaduje bzdury a chciałbym bardzo przypomnieć że mamy 2023 rok. Gra jest dziurawa jak sito - a w internecie nic nie ginie.

I co by nie było - tak wygląda praca Teamu. I niestety tak będzie wyglądała. Czy to ten GO, czy INNY - nie napiętnując personalnie tylko jednej osoby to i tak jest wszystko po jednych pieniądzach. Dla jednych grup są takie zasady - dla drugich tych zasad nie ma , albo są zupełnie inne.

Co do Balboa - handlowałeś kontami,pushowałeś się na kupowanych flotach praktycznie na każdym serwerze na jakim grałeś. Czy robiłeś to bezpośrednio pod swoim nickiem, czy robiłeś to z konta "Sebusia" któe być moze jest twoim alter ego - nie ma to żadnego znaczenia. Papierów na to jest sporo. I z tego sie nie wybronisz. Tak samo jak z multizasiadania czy mutli ACC czy wałów robionych na falach. Ale reasumujac bo bardziej chodzi tu o potencjalne bany "kolega koledze pomógł dając bana wrogowi" - jeśli tak było, spoko, ale i tak powinieneś kończyć permami bo na to zasugujesz. Razem z ta twoja śmietanką która tak nauczyła się obchodzić i wynajdywac luki i bugi w grze że za samo to powinna lecieć z permami. Ale nie poleci... lepszy sort... gorszy sort... wujek z partii rządzącej zasiadający w teamie... :D

Ludzie twojego pokroju, ludzie pokroju kolegów GO, sami GO i sam TEAM doprowadzili do tego że gra wyglada tak jak wygląda. Serwery są od startu dominowane przez "kolegów kolegów", od startu tworzony jest sztuczny ruch dla "markowania pewnych rzeczy" - pod kontrolą Teamu. Jest luka - wio. Czemu by nie.

A Team jak to Team - nic nie widziałem, nic nie słyszałem, nic nie wiem :D Dowodów nie ma... no bo to kolega :D Albo regulamin wewnętrzny nie pozwala :D Bo za bogato na koncie w anty :D

ban dostały 3 konta: top1, 2 i 3. Jakiś czas temu top2&3 zezłomowały top1 (tak tylko przypominam). Balboa znowu dostałeś bana za bash bo nie umiesz do 6 liczyć, czy tym razem nieładnie się odzywałeś ? Czy jeszcze inna wymówka? Podobno walczycie z nieprawością na uni a co tydzien jesteście na banie :trollface:

Standardowa odpowiedz Balboa na wszystko: wy nie umiecie grać xD. Rozumiem że te bany też są dlatego xD

Te dwa konta to jego konta. Multi potocznie zwane. Raz sobie wrzuca ST z jednego, raz z Drugiego. Też proceder powszechnie stosowany na większości serwerów - niby dla niepoznaki.

Ta walka z nieprawością Unii to po to tylko co by przykryć i odwrócić uwagę od włąsnych wałów i przekrętów. Przecież to jest taki rycerz na białym koniu... nieskazitelnie czysty, niesmyrany... Ideał wręcz. Jak to szło ?? Tak strasznie się pluł mieszając politykę do gry że rząd to czy tamto ... a tymczasem chyba ma z nimi jakieś układy albo jakieś działki na niego zapisują bo robi to samo i jeszcze sie swoją hipokryzją chwali. Tylko zmienia co chwila nicki dla niepoznaki. Co by niby nie było że pan pracodawca jednak coś innego poza ściemą robi. 25h na dobę online :D

No ale jak to, każdy niewinny każdy nieskazitelnie czysty... Swoją drogą już czekam na te wywody , puszenie piórek, tłumaczenia jacy to pokrzywdzeni jesteśmy... Wystarczy dobrą ściemę wymyśleć, wysmarować i już każdy uniewinniony :D Jeszcze jak się zbierze jakich murzynów żeby przytaknęli tym bardziej :D A tymczasem... na innym serwerze... Jedziemy z tym koksem i historia koło zatacza :D

Jedno i to samo w kółko :D Każdy jest niewinny :D I każdy musi to łykać jak pelikan :D

Wystarczy dobrą historyjkę stworzyć i już niewinność +50 :)

Dla nikogo SZo... bo takie SZo to można sobie kupić na allegro. Bezkarnie.

Beck - to ona. I sie tam buja po różnych zakamarkach discorda i gry z MNSami, iinnymi kolegami. Może ten był jednym z nich :)

Ładnie :) Konto sprzedane o 14, a o 16 już w reckach :) Nie ma co się cackać

Szkoda, że przez takich oszustów normalni gracze odchodzą od tej kiedyś fajnej gry.

Kwestia nie tyle tych chodzących wałków - ale głownie tego że Team na to pozwala. Legalne multi, i to nie jest jedyny serwer, takie akcje że paczki i nie tylko mają i ciagną na legalu grę na kilka kont jednocześnie są z serwera na serwer. Handel kontami - z serwera na serwer. Balboa, yoda i można tak wymieniać jednego za drugim - szczury tej gry i nic więcej. I są bezkarni. Zmiana nikców, nowe konta na forum, armie multikont na serwerach. Samowola. A Balboa tymi wymigami i ściemami i próbą wybielania się na każdym kroku tylko się upodlił. Człowiek bez krzty honoru wyzywajacy od jego braku innych. Kłamca, złodziej i oszust. I to jest esencja ogame w 2023 roku. Zaburzenia w głowie srogie.