Quotete 4 sekundy to skąd niby? było więcej, ale nieważne. Co do reszty, też sie mylisz w większości, ale olać. Nie jesteś ani szeryfem ani władcą serwera. Masz taka przewagę w flocie, że nie jęcz proszę jak to Cie wydupcyliśmy bo to śmieszne. Nie ujmuje Ci umiejętności i zapału ale wszystko można zrobić z klasą, w sytuacji jak ciśniecie cygance na PW i wysyłacie flote gdzie reszta serwera razem wzięta ma może 1/4 tego to trochę przerost forma nad treścią. Nie dziw się że chociaż w taki sposób możemy sie postawić.
Nie wchodząc w szczegóły ja ani materialnie a już na pewno moralnie stratny nie byłem
pozdro
Nie bede pisal pod top 1 solo z baldim, szanuje gościa co opisuje w starciu, a ty taka arogancja fancior.
fancior, a czy ważne jest ile daliśmy jej czasu na ucziecke ? chcesz zobaczyć filmik z nagrywania ekranu ? czy chodzi Ci o to, że nie można tego robić, fakt. Tak jak nie można spamować sondami, jednak jest to robione. Więc nagrywasz, skrolujesz ekran który i tak jest już na maxa zminimalizowany i starasz sie kliknąć w malutki przycisk odświeżenia falangi po zeskrolowaniu okienka z 50 slotami misji szpieguj i flotą główną. To jest fair wg Ciebie?
Nagrywam bo inaczej nie zrobisz nawet 4s, choć gdyby spamowanie sondami było banowane to nie musiałbym tego robić i żaden inny gracz, który choć raz liczył z falangi. Hipokryzją jest też fakt że jakbym chciał zgłosić spam sondami, dobrze jest pokazać dowdów. Czyli samemu na siebie donieść o nagrywaniu. Bo nikt o zdrowych zmysłach nie screenuje ekranu gdy wiesz że ktoś zaraz będzie cofał, absurd. Screen z nagranego filmu? Ok i mam dać Ci bana na 3 dni, pozniej tydzien, a pozniej perm czy jakoś tak? Przepraszam ale nie mam w zwyczaju odkładać sobie od koryta, w woli przypomnienia, linki poniżej. I jeszcze raz, tak nagrywam. Każdy który liczy nagrywa.
Gnito vs fancior 773 100 % top3 solo
yoda vs fancior 339 153 % top 6 solo
#2 Nie jesteś ani szeryfem ani władcą serwera.
NNo pewniem że nie jestem. Poza tym słabo jeżdże konno, a to chyba ważna cecha dla szeryfa 🎖️🤠. Toś polecioł tera 🚀
#Masz taka przewagę w flocie, że nie jęcz proszę jak to Cie wydupcyliśmy bo to śmieszne.
Moja flota jest stawiana tylko i wyłącznie ze starć z wami wszystkimi. Nic za gotówkę fancior. A jeśli chcesz zapytać o to co włożyłem kasy to 800zł na paczki + 200 na sztab i dopalki przyśpieszaczy do teleportu i sam zakup konta za 500zł od dyrektora. No właśnie ale te paczki za 800 bola...pusherka zasrana, a no nie fancior 800zł to koszt jaki daje mi swoboda grania, która Ty pamiętasz ...a mam nadzieje, że tak. Otóż kiedyś w graniu nie chodziło i expienie 16stki i tyle. To zostało wprowadzone jako dodatek a dziś stało się waszą grą i wysyłaniem po 100 slotów w przeciiągu dnia i pilnowanie tego,żeby Nygga nie przyleciało. Ja postawiłem sobie pytanie. Ile kosztuje spokoj w graniu i uzyskanie tego samego bez expedycjij. Wynik to 800zł . Szczerze ? Lubie w to grać więc warto było, miesięcznie mamy ten sam przyrost pkt co Ty z expedycjami. Z czasem jednak będe Cię już tylko dystansował. Dobrze zainwesttowane 800zł. Bo cenie swoj czas, a czas w grze poświęcam na loty. Twój czas widocznie nie jest wart takich pieniędzy.
#Nie ujmuje Ci umiejętności i zapału ale wszystko można zrobić z klasą, w sytuacji jak ciśniecie cygance na PW
Co niby? opowiedz, dam Ci tu pole do stworzenia historii, możesz sie rozpisać
#wysyłacie flote gdzie reszta serwera razem wzięta ma może 1/4 tego to trochę przerost forma nad treścią.
Chodzi Ci o to że swoją flote zrobiłem z zysku z waszych flot ? 1,25 mld pkt zezlomowanych flot, inny gracz nie z naszego soja, czyli baldi abstrachując ma 206 milionow. Jakieś 6x mniej
W moim przypadku jest to około miliard surowca na polu zniszczeń, skladajacego sie z metalu krrysztalu i deuteru które zebrałem, nie wliczając już farmienia.
55 mln pkt honoru. To sa statystyki których nie kupisz fancior.
Jakbyś chciał poszukać graczy czy to nie pushówki podsyłam linki gdzie znajdziesz graczy do weryfikacji, tez tam jestes zobacz
Starcia Tytanów Mathilde - sporo mnie tam na 1 stronie
#Nie dziw się że chociaż w taki sposób możemy sie postawić.
To jest według Ciebie postawienie się ? Maksyma psa ogronika, który sam do końca nie zje, ale innemu tez nie da ? Powiem Ci, że nie analizowaliśmy nawet takiej sytuacji i że na to pójdziecie. No ale, nie będe w to wchodził, rezultat tego jest taki, że wasze starcie PB ACS i pewnie najwiekszy procent jaki kiedykolwiek wasze floty zroobią, to starcie, które mimo próśb o wstawienie na forum galla, cyganki i nie wiem czy też nie ciebie i baldiego, nie zostało wstawione. Ja swoje życiówki wstawiam mam nawet swoją strone, TOP 10 BITWY MATHILDE. Ty wrzucasz starcia po 5k%. Mojego poniżej 10k$ nie znajdziesz.
Pozdro
#Nie wchodząc w szczegóły ja ani materialnie a już na pewno moralnie stratny nie byłem
Samobój ⚽️🥅
SzO baldi wracaj!