Święta idą to czas sobie pogadać o wszystkim i niczym. Jednak temat jest Istotny, bo każdy ma z "tym czymś" problem. Może ktoś oświecony napisze na czym polega praca często "nienawidzonych" przez graczy członków teamu?
Wszystko co chcielibyście wiedzieć o teamie
-
-
Święta idą to czas sobie pogadać o wszystkim i niczym. Jednak temat jest Istotny, bo każdy ma z "tym czymś" problem. Może ktoś oświecony napisze na czym polega praca często "nienawidzonych" przez graczy członków teamu?
Ogarnianie syfu w grze (muliti, pushy i kanciarze, wyłapywanie cwaniakow żerujących na darowiznach ❤️) ogłoszenia Wspieranie graczy w problemach Komunikacja Nas z GFem
Powazny temat dla powaznych i powarzanych ludzi
-
Chciałbym wszystko wiedzieć o teamie . . . jak w temacie A tak w ogóle to kto pyta? To tak jak w Australii będąc wolontariuszem miałbyś za zadanie utrzymanie najdłuższego płotu na świecie ukończonego w latach 50 - tych XX wieku po to i tylko po to aby chronić owce wypasane w południowo - wschodnich obszarach Australii przed psami dingo ^^
-
Chciałbym wszystko wiedzieć o teamie . . . jak w temacie A tak w ogóle to kto pyta? To tak jak w Australii będąc wolontariuszem miałbyś za zadanie utrzymanie najdłuższego płotu na świecie ukończonego w latach 50 - tych XX wieku po to i tylko po to aby chronić owce wypasane w południowo - wschodnich obszarach Australii przed psami dingo ^^
Pyta Blues, aka Blusik aka srakakaka Tylko se dla niepoznaki konto założył nowe
-
Jak to powiedział Złomek w II -giej części Zygzaka Mc Queena "jest takie jedne cuś". Czy można gdzieś zobaczyć zdjęcia w negliżu kobiecej części teamu ? Jak ktoś chce to i męskiej
-
To już zapomniałeś o pewnym GO, który "sprzedawał" znajomkom informacje?
I nie wiedzieć czemu trafiały się ST'eki.
-
To już zapomniałeś o pewnym GO, który "sprzedawał" znajomkom informacje?
I nie wiedzieć czemu trafiały się ST'eki.
A czemu mówisz to w czasie przeszłym ?? Jak by dalej tak nie było. Było jest i będzie. O innych rzeczach już nie mówię nawet.
-
Czekam na kasai, aż nazwie mnie kłamczuszką.
Kiedyś na tak zwanym "brytolu" ktoś mnie zaatakował.
Jakież było moje zdziwienie.
Taki słaby gracz i pojechał mi po planetach.
Moja odpowiedź była prosta: 3 razy po trzy fale na każdą jego planetę.
Zgodnie z ówczesnym regulaminem.
I nagle - zdziwienie.
Przydzielono mi bana.
W uzasadnieniu nie napisano: bash. Napisano: Za uniemożliwianie rozwoju gracza.
Tymczasem w regulaminie nie istniało takie pojęcie.
Wtedy przyszło mi zrozumieć, że to gra kolesi.