Obcokrajowcy

• Jak to jest,ze na PL ogame obcokrajowcy moga grac,lecz jak my chcemy grac na jakims innym serwerze nizeli PL to jestesmy od razu banowani?

Czy PL TEAM sie tym nie przejmuje?

grajac na PL ogame obowiazuje chyba jezyk Polski tak?

chyba, ze cos sie zmienilo przez te x lat.

• ja normalnie mam konto na angielskim serwerze i nie dostałem bana
    więc nie mam pojęcia o czym gadasz
    i nie nie obowiązuje język polski nie wydaje mi się aby cos podobnego było w regulaminie

• I tu sie mylicie. Grając na PL obowiązuje język PL i tolerowany jest angielski.

Grając na serwerach innych krajów obowiązuje ich język i tolerowany jest angielski.

Zależy od danej społeczności i od tego jak na to patrzą. Ale w większości obowiązuje ojczysty język serwera + ewentualnie tolerowany jest angielski. Inne formy językowe są po prostu banowane.

• dlatego sie pytam czy cos sie zmienilo.

kiedys regulamin gry mowil ze na serweraach PL porozumiewamy sie w jezyku polskim, osoby ktore pisaly w innych jezykach zawsze dostawaly bana cos sie zmienilo?

tolerowany jest angielski.. czyli raz na jakis czas... wiec dlaczego nie banuja ludzi ktorzy pisza po angielsku do polskiej spolecznosci?! co to jest cyrk!

gramy na PL sewerze wiec niech pisza po polsku ... tyle w temacie

nie dosc ze sie panosza na ulicach to i w grach.

PL serwer jest dla Polakow tak?

chcesz isc sobie pograc pisac po angielsku idz na UK.. co za problem?

kiedys tak bylo czy sie myle?!

niech ktos mi z SGO albo GO odpowie na to pytanie!

kolejna sprawa dajmy taki przyklad jak ktos mi pisze po angielsku i ja go nie rozumiem to jest moja wina?

nie bo gram na serwerze polskim i on powinien pisac po polsku.