I tak trzymać Graty
Posts by Pogromca Cygana
-
-
Balboa zdziwiony ze jego kolega podzielil flote dla niego zeby mogl sie pusznac ... hahahahh
Luci ./ Polityk - przestancie komentowac... bo wasze wypociny jedynie odpychaja ludzi by dalej wchodzic na te forum... smutne jest jak wasze zycie.
TOP1 ciagle online ale Balboa przyczajony tygrys znalazl luke jak top1 rozdzielal fote na pol bo jego zycie jest nudne i przyatakowal jak przyczajony tygrys za krzaka zeby polknac ta flote. MIstrzostwo i czapki z glow. tak to sie wlasnie robi na czysto
Odpychają ludzi to wasze akcje. Jeśli te klauny za tą akcję nie dostana bana to serwer można już zamknąć. I świadczy to tylko o poziomie tej gry na polskich serwerach. Rzuciliście się na Balboa , wypisujecie bzdury próbując się wybielić, ale prawda jest taka że żaden z was [ciach] nie ma na to zadnego dowodu, i odwracacie kota ogonem próbując odwrócić od siebie uwagę. Macie jedynie [ciach] , które myślą że są cwane i każdy będzie wierzył w każde wasze słowo. Jeśli nie dostaniecie bana to znaczy to tylko o tym że lecą układy z GO za koperty albo przysługi w grze. W tej grze nie ma GO, i każdy czuje się bezkarny... szczególnie jeśli mówi o tym głośno. Całe to napompowane halo , teksty w grze o bezkarności, jacy to jesteście nietykalni, jak to wam nikt nie może nic udowodnić pokazuje tylko waszą naiwność. A w sieci nic nie ginie. Już co drugi na sewerze doskonale wie jak sobie ustawiacie akcje, i jak ustawialiście od wielu dni tą. I żadne przytyki, żadne mydlenie oczu nie zmieni faktu. A fakt jest taki że każdy doskonale wie że to Push z waszej strony, kupione konto top1, i szykowane pod tą akcję byle by pokazać jak nic nie znaczycie.
Nie możecie sobie w normalny sposób poradzić z Balboa , bo po prostu nie macie jaj i skila więc próbujeie za wszelką cenę każdego oczerniać myśląc że każdy w to wierzy i każdy to łyka jak pelikan. Tymczasem ośmieszacie się na każdym kroku, pokazujecie jak naiwni jesteście, jakie z was dzieci i jacy jesteście głupiA to że na tym serwerze nie istnieje coś takiego jak support - potwierdzają tylko wasze słowa, wasze akcje i wasze "cyrkowe ustawki". I to że nikt nie jest w stanie - jak na razie od strony supportu ogarnąć burdelu jaki robicie
Więc ostrożnie z kim rozmawiacie, do kogo mówicie, do kogo piszecie. Bo nie macie pojęcia kto siedzi po drugiej stronie.
[mod='Neferet']Upominam za obrazę i flame[/mod]
-
-
Fajne, takie wyczekane, bo nic innego sie nie da ;D 200 pozycja w rankingu plus minus przed atakiem... No jest się czym chwalić
Pewnie zaś jakieś multi
-
Mini i tak skończysz na banie
, jak większość z tej śmiesznej topki.
Czester ty pierwszy polecisz, chyba że masz takie plecy i czujesz sie aż tak bezkarnie pewny
-
Gratki kolejnego zyskownego puszu!!! Summon Pogromca Cygana czy starcie na top 14 wielmożny pan akceptuje? Czy Czeester już tylko może atakować top 1 i top 2 ?
CZester to powinien j€ż dawno bana mieć
Mam nadzieję że w końcu go dostanie
Taki wielki sportowiec , taki wielki gracz taki wał na sterydach a wchodzi i jara sie złomem na random kontach bez rozsądnej floty
W końcu te wasze boty i przekręty powyłapują , i się skończy botowanie
-
Czeester to teraz wybiera same random konta z poza top 100-100 serwera zeby tylko spróbować zaprzeczyć temu co oczywiste od dawien dawna
SPróbuj się czesterku z kimś twoich gabarytów
-
No właśnie, to aktywność, czy multi?
zdecydujcie się.
Założyłeś konto specjalnie dla mnie, bo wątpliwa wydaje Ci się moja aktywność, ale całą resztę dużo gorszych zagrywek potrafisz przemilczeć? Czemu nie poświęcasz się kilku graczom, którzy na prawdę mają wiele za uszami, a tylko zrobiłeś to dla mnie? Dziwnym trafem na Halley też się wypowiedziałeś...
Nie rób z ludzi głupków.Powtarzam enty, że mam taki okres w życiu w którym mogę poświęcić nawet i 20 godzin dziennie na grę i nie mam żadnych przeciwskazań, by GO publicznie to pokazało.
Mógłbym milczeć, ale dlaczego?
Jak można w ogóle wrzucać wszystkich do jednego worka, tylko dlatego, że ktoś jest w top?
To jakby powiedzieć, że każdy ksiądz to pedofil, a każdy polityk to złodziej.
Jeśli z taką łatwością przychodzi Wam snucie teorii i ocenianie innych to bardzo mi przykro, polecam to zmienić, bo nie zawsze jest tak, jak się nam wydaje.
HuGo, odwiedź mnie, ugoszczę Cię, poznamy się, pogramy jeden dzień.
Wykonuje dziennie tysiące skanów, obserwacji. Piszę 3/4 dnia ze znajomymi na discord i każdy doskonale wie, że ja to ja i nikt więcej.
Czemu tylko gdybacie i przypuszczacie?
EJ ej nie każdy polityk to złodziej
ale to prawda Balboa gra i siedzi jako jedyny
zlomuje o czym mówi ranking zniszczonych pkt floty i nikt tego nie podważy a mowa o jakimś kupowaniu flot przez Balboa ? Chyba naprawdę może się tak wypowiedzieć osoba która tylko założyła konto na uni:) jeżeli tylko siedzisz bo masz czas jesteś w stanie złapać każdego
a HuGo dziwi mnie twoje ciśnienie wygląda mi to tylko i wyłącznie na przydupasa czeesterka
A co do anty nikt nikomu nie broni go używać załadować za 500 zł pomóc sobie ale jeżeli ktoś nie gra a tylko i wyłącznie używa anty nic nie niszczy i jeszcze ma czelność zabierać głos jaki to nie pro player to jest to trochę słabe jedyną osobą która coś jeszcze w nosi do lancert to nasz kochany top1
portfel nad portfelem ale mamy większe ekspy dzięki niemu i to jedyna rzecz z której można odczuć że jest tu w ogóle ktoś taki
A HuGo to czasem nie wasnie CZeester - bot - paczkomat ?? Bo chyba to on
I Specjalnie żeby wciskać kit założył sobie tu któreś już konto i ma wielki ból dupy bo ktoś potrafi grać. A on - Czeeeeeeester Wciska ludziom jakąś ściemę kim on to nie jest, a jest zwykłym wałem i oszustem co sie wycwanił na botach i jeszcze nikt mu za to bana nie dał.
-
W drugim, poście wątku jest napisane o botach GF robiących sztuczny tłok.
Co do expów - spróbowałem na Juno a gram na Earth - fakt są mniejsze ale codzienny event u handlarza byl "za free" - na Juno za 3k mety na earth min za 35k mety - duza różnica ceny.
Tez chciałbym wieksze expy ale one zależą od TOP1 na danym uni - ma mało pkt to expy mniejsze.
200 MLN punktów ponad, myślę ze wszystko w tym temacie. I co kogo obchodzi Juno. Mówimy o Lacerta. Swoją droga jak już wciskasz się z nikogo nei obchodzącymi tutaj innymi serwerami to też się wcisnę - na Kerberos w jedną wyprawę - 7 expów, zebrałem tyle co na Lacerta w 1 -1.5 tygodnia śląc po 9 expów w 100000 różnych gal na zmianę. NA Juno zebrałem tyle ile na Lacerta w w tydzień. I jak zostało napisane - skoro 95% expedycji ląduje puste w okresie 3 tygodni, to co ma do tego ilość punktów. Albo wał, albo boty latają od 1:1 do 6:499 24/7. Wiec nie próbuj tłumaczyć , smarować wazeliny i wciskać się z jakimiś nie obchodzącymi nikogo bzdurami.
-
Co do botów generujacych sztuczne konta na początku uni - to niekoniecznie boty tylko gracze, którzy kliknęli w przycisk, w który zawsze klikali żeby się zalogować - a tu zonk logowanie na nowe uni.
Więc wychodzą nie kontynując gry.
Sam tak z 2 razy miałem.
To nie chodzi o boty generujące sztuczne konta. To chodzi o graczy którzy używają nielegalnych narzędzi do grania, do wysyłania expów , do złomowania innych. Jest tego tak na pęczki że - co już pisałem w innym temacie - gra tutaj kompletnie nie ma sensu. Co drugi to multikonto, co drugi to paczkomat. Nikt mnie nie zezłomował. Nikt mi nawet floty nie złapał. Bo nie ma co. Nie ma z czego budowac, nie ma czym latać i czym atakowac. Ale to jak ten serwer wygląda od strony ekspedycji, od strony walki - to jakaś patologia. W ciągu tego tygodnia , od dnia startu serwera ekspedycje to 95% pustych lotów. Całymi tygodniami dostajesz tylko jakieś żałosne ilości surowców - jak by ktoś ci zablokował cały exp. Cały support ma to chyba głeboko gdzieś, albo faktycznie nie potrafią sobie z tym poradzić, albo ich to przestało obchodzić. Nie ma sensu wysyłać ekspedycji, bo nic z niej nei przywozisz od 3 tygodni. Kompletnie nic. Jakie kombinacje byś tworzył - nie da się. Albo jest jakiś wał do którego nikt się nie przyzna. albo na serwerze jest taka ilosć latających botów że po prostu nie ma szans żebyś coś utrafił poza pustostanem, opóźnieniem i kompletnym szajsem. Skanują kilku / nastu graczy jednym klikiem, w różnych galach, latają / atakują na botach. A przy tym "sztuczne konta" to pikuś. Śmieją się z ciebie bo wiedzą że nikt im nic nie zrobi. Już różne teorie się na ten temat pojawiają a jedynie co i jaką odpowiedź otrzymujesz to głupi uśmieszek, głupi tekst i zachęcenie do zgłaszania ticketów które i tak idą do kosza. Więc albo kompletnie nie istnieje tu support, albo support jakikolwiek nie wie jak sie za to zabrać - w przypadku botów, albo serwer to jeden wielki przekręt. I tyle w temacie. Nic wiecej powiedzieć się nie da.
-
Jak jest u was. Powiedzcie mi. Z dość dużą ilością osób mamy od początku ten sam problem. Na tym serwerze nie opłaca się latać na ekspedycje. Bo po prostu nic z nich nie dostajesz. Nie ma żadnego zysku. Ilości albo tak żałośnie małe ( 2kk dexu na tydzień, serio ??? ???? ???? ) że aż zastanawiam się co się stało. I nie, nie pytajcie mnie już więcej czym latasz, jak latasz, po co latasz.... Przerabiamy po 50 pytań tego typu dziennie i robi się to już żałośnie nudne, bo wszyscy eksperci od siedmiu boleści i jedynie co mogą powiedzieć to "Jak latasz".
TOP1 na serwerze ma powyżej 200 mln pkt, kolejny powyżej 50 mln.
SKłady standardowe, 3kdt, pioner, rozpruwacz albo niszczarka, sonda. Kombinacje różne, różne ilości, co chwila w inne kordy, nawet przy lataniu w to samo miejsce, nie ma kompletnie żadnej ale to żadnej różnicy. A i tak, klasa odkrywca. Co by nie było.
Ilości przy około 80-90 ekspedycjach na dzień jeśli chodzi o "wielkość" wypadają tak tragicznie jak by na serwerze było ledwo z 10 mln pkt max. Do tego opóźnienia po kilka nawet kilkanaście na dzień. Żadnych dużych eventów jeśli chodzi o surowce. Żadnych dużych eventów jeśli chodzi o flotę. Wszystko - jeśli już się coś trafi to randomy w żałosnych ilościach = o ile w ogóle. Na oczy nie widujemy nic praktycznie , całymi dniami. Albo coś jest popsute, albo coś sie gdzieś dzieje , podziało i nikt nie zdaje sobie z tego nawet sprawy. Bo nie mozna nazwać pechem czegoś co powtarza się systematycznie - dzień w dzień, raz za razem od prawie dwóch tygodni. 80/90% ekspedycji na dzień jest nieudana - pusta, opóxnienia, piraci... Tu już nie ma miejsca na stwierdzenie "No masz pecha po prostu", bo tu definitywnie coś nie gra. Poleciałem specjalnie na inne serwery sprawdzić jak to wygląda - no katastrofalnie inaczej. W jedną wyprawę zbierasz to co na Lacerta przez tydzień.Co się tu porobiło na tym serwerze ?? Tyle botów że nic niejesteś w stanie zebrać ?? Czy coś się po prostu popsuło - zbugowało.
-
NIe wiem ci z topki to jaj nie mają. Kupują, wydają, żeby się pokazać jacy to super mocni w grze, bo na hajsie, wałkach i przekrętach zrobią miliony pkt i miliony pancków... a później polują na takich co mają ich 2k i się podniecają [ciach] że kogoś w grze rozwalili
Zastanawiam się czy po prostu sami jaj nie mają co by próbować równać się z kimś na swoim poziomie czy po prostu nie umieją
i Muszą "ilościami pokazywać swoją moc". A tak... jak na swoim poziomie...
Czestera mi nie szkoda. Poluje tylko na takich 50 mln pkt mniej od niego i tyle. Ciekawe czy by był taki kozak jak by grał jak inni - bez kupowania, paczkomatowania, multi kont i tym podobne ( tak se bajeruje)
etc etc
Graty dla obrońców, Balboa wymiatasz
[mod='Neferet']Wystarczyło bez tego porównania
[/mod]