Posts by Pogromca Cygana

Ładnie :) Konto sprzedane o 14, a o 16 już w reckach :) Nie ma co się cackać

Szkoda, że przez takich oszustów normalni gracze odchodzą od tej kiedyś fajnej gry.

Kwestia nie tyle tych chodzących wałków - ale głownie tego że Team na to pozwala. Legalne multi, i to nie jest jedyny serwer, takie akcje że paczki i nie tylko mają i ciagną na legalu grę na kilka kont jednocześnie są z serwera na serwer. Handel kontami - z serwera na serwer. Balboa, yoda i można tak wymieniać jednego za drugim - szczury tej gry i nic więcej. I są bezkarni. Zmiana nikców, nowe konta na forum, armie multikont na serwerach. Samowola. A Balboa tymi wymigami i ściemami i próbą wybielania się na każdym kroku tylko się upodlił. Człowiek bez krzty honoru wyzywajacy od jego braku innych. Kłamca, złodziej i oszust. I to jest esencja ogame w 2023 roku. Zaburzenia w głowie srogie.

Multi mistrz znowu w akcji coś Ci sie tam udało a może to kolejne konto pod Twoimi skrzydłami??

Pod skrzydłami Teamu. Zgłaszasz grę na wspólnym IP, albo odpalasz vpna na drugiej przeglądarce i na legalu możesz sobie ogarniać nawet kilka kont. Sposobów jest znacznie więcej i totalnie bez strachu o cokolwiek.

Myślałem że to nie jest tajemnicą juz od dawna.

Regulamin pozwala ci mieć więcej niż jedno konto na serwerze i grać na nich równocześnie co widać w ST wielu serwerów. Właśnie poprzez zgłaszanie gry na wspólnym IP. Nie ważne czy zgłosisz że gra brat ktorego nie masz czy wyimaginowany adoptowany niepełnosprawny przyjaciel który przejmuje kontrolę nad twoim umysłem raz na jakiś czas - takie alter ego :D.

Zalegalizowane mutlikonto pod patronem Teamu Ogame. I tak nikt tego nie pilnuje i nie sprawdza bo niby jak. Gdyby bylo inaczej już dawno by sie permy sypały nie tylko tutaj ale i na przynajmniej 4 ostatnich serwerach jak nie więcej. To jest w pełni zalegalizowane i aprobowane.

A jeszcze jak wydasz troche anty na te konta to tym bardziej luzik.

Pełna swoboda.

no chyba, ze będziemy czekać kolejny rok aż Quantum przetestuje razem z U68, a na pozostałych uni może za 10 lat (1 uni na rok)

swoją droga chciałabym wiedzieć dlaczego Quantum a nie inne uni?

było jakieś losowanie?

czy po prostu tak sobie zdecydowaliscie bo bardziej lubicie ludzi, którzy tam grają?

To "nie oni" decydują. Tylko niemcy. Nasi teamowcy jedynie przekazują informacje. Więc pytać trzeba na ichniejszym forum ogame en. Musicie w końcu dorosnąć i zrozumieć że Ogame PL to nie osobna gra. Jedynie forum jest osobne. Wszystko siedzi w jednym worku Gameforge. Wiec nasi teamowcy w większości przypadków jedynie co to moga informacje przekazać które podejmowane są poza ich kompetencjami. I nie mają na nie wpływu - no powiedzmy praktycznie nie mają.

Tak samo jak za błędy nie odpowiada team pl tak za aktualizacje etc tak samo.

Pomijam arta - bo on to pewnie średnio wie co się na serwerach dzieje :D :D :D

Serwery działają całkiem solidnie. Nie ma tragedii. Raczej szukał bym problemu w twojej mikrofali albo internecie działającym na korbkę. Pedałuj szybciej to może lepiej zacznie działać. Ewentualnie przeczyść akwedukty z łajna bo może ci tym gnojem z obory zapchało transfer. Siano też powoduje problemy więc wyczyść stajnie w której trzymasz kompa. I będzie działać jako tako, choć traktorem na wykopki nic wiele nie ugrasz.

Tobie chyba chodzi o to żeby dowalić / zwiększyć maxymalne ilości surowców do zdobycia z expa... no to ci powiem że nic to nie zmieni. I tak nigdy paczkomatów nie dogonisz to raz, dwa możesz to robić badając formy życia od kaloszy etc.

I nie ożywi to gry bo paczkomat i tak będzie na te expy latał i zbierał więcej od ciebie - i nawet jeśli zakładasz ze przyspieszy to twój bida rozwój co by szybciej konto opchnąć - przyspieszy też rozwój paczkomatów. Ani nie zachęci to ludzi do grania a jedynie to zakładania jeszcze większej ilosci - farm kont czyli multi kont. I nie będzie w to grac wiecej ludzi. Jedyna na to możliwość która nigdy się nie zdarzy to wyłączenie paczek całkiem. Ale wtedy przynajmniej 50% obecnego community i tak odejdzie bo bez paczek nie potrafią grać i tak zawsze będą cię złomować.

Co byś robił - nie wydając kasy i tak zawsze będziesz w plecy. A takie ustawianie progów też średnio ma sens bo jak nie raz w tydzień potrafią dobić 100 baniek - czasem na pokaz ustawiane pod handel kontem, czasem przez bota / scrypt dla rozkrecenia serwera i swoich własnych exp botów - tak czasami więcej pkt może trwać znacznie dłużej i często może się okazać że jakiś tam próg będzie i tak nei do osiągnięcia.

Nic to nie zmieni, na nic nie wpłynie - chyba ze negatywnie - ludzie i tak nigdy paczkomatów nie dogonią.

A na czym ta gra polega tobie się wydaje ?? Na czekaniu na złoma czy na niedopuszczaniu do niego ?? :D Ty chyba myslisz ze każdy przed toba będzie nogi rozkładał jak prostytutka w domu uciech i wołał "Wleć czekam" - ja już doskonale wiem na jakim serwie ty grasz i doskonale wiem co się tam odjaniepawla :D Doskonale wiem kto na jakim koncie z topek siedzi i doskonale wiem jakie wały tam odchodzą i odchodziły :D Urwałeś się z jakiejś palmy i kokos upadł ci na główkę.

Już pominę fakt że pokazałeś serwery gdzie gra jedna i ta sama osoba na kilku kontach / jedne i te same osoby na kilku kontach :D Chłopie weź ty wyjdź z tego kokonu i nie pajacuj. O uni fussion decydują niemcy i to jest coś co i tak bedzie, ale nie ty bedziesz decydował jakie unii będą brały w niej udział :D

Szczerze - większej głupoty dawno nie czytałem chyba ze chcesz zrobić fuzję tylko tych wałów i przekrętów z tych topek które pokazałeś. Bo jak jeszcze na quadra jest spoko, tak te pozostałe twory z topek to jeden wielki przekręt i wałek :D Zabrac ich i niech się tłuka na osobnym - spoko. Natomiast cała reszta i tak wyjdzie w praniu , jakieś UF pewnie będzie kiedyś ale na to wpływ ma GF a nie pomysły graczy. Prędzej czy później znowu zrobia fuzje serwerów i nie trzeba do tego pisać pomysłów, bo to niemce decydują nie gracze.

Pewnie kolejny serwer z siatką pushówek , multikont i podcierania tyłka jednej osobie przez "support". Nic nie widziałem, nic nie słyszałem, nic nie wiem. Nic nie było - wszystko legalnie. Jak na każdym serwerze. Wrócimy z bana i wio, lecimy dalej.

A cenzura prewencyjna rodem z lat 80-90 tych ciągle działa. Zepsucie powoduje że prawda boli i tylko durne bajeczki na odwal się czy jakieś totalne bzdury wciskane wszystkim przez teamowców którzy myślą że "5 latki połkną jak mleko z cycka ".

JASNY i KOMUNIKAT -> co ci tu nie pasuje w doborze tych słów ?? :D

A tak poważnie to można przypuszczać że coś się posypało. I wstrzymali. Na całe szczęście bo zmiana parametrów w trakcie to idiotyzm.

Jeszcze może przetłumaczyć nazwę gry Ogame na polski "Leć do Nieba". Palnijcie wy się w łeb z tym spolszczaniem wszystkiego.

Większość graczy posługuje się raczej nazwą żniwiarz.

:smash:

Chyba na podlasiu jak helikopter leci.

A ja myślę, że po prostu niekiedy od wysokiego top pewnym osobom coś kręci się w głowie a to TYLKO gra.

Masz w 100% rację , to tylko gra. Która powinna być rozrywką, zabijaczem czasu... Szkoda że jest farmą oszustów, złodziei i przekrętów pod nickiem takim czy innym. Więc z grą przestało to mieć cokolwiek wspólnego już bardzo dawno.

Żeby mówić o sobie "TOP" trzeba być uczciwym graczem. Tymczasem to po prostu parodia ewolucji myśląca że na kimś robią wrażenie. Historii na ich temat jest cała masa. I można by niezłą książkę napisać o tym jak kilka osób rujnuje "grę" z pomocą teamu. Ale co tam... mogę tylko napisać parę słów i nic więcej. Jak zawsze - wszystko z czasem się wyleje jak gnojówka z beczkowozu.

Jestem i będę już tylko obserwatorem - z boku patrzącym na staczanie się całokształtu w tej grze. Bo już dawno pożegnałem się z "aktywną grą". Ale ludzi nie zmienisz. Tak samo jak nei zabronisz im grać.

O kilka słów za dużo ;) Już sam się gubisz które konto twoje, które nie twoje ;) Pilnuj tam lepiej swoich kolegów :) Jak to szło... pójdę w twoje ślady , napiszę - wysilę się jak ty "I język lata ..." :D A co do kolegów - nie gram, kolegów w porównaniu do ciebie nie kupuję i przynajmniej mam z nimi kontakt w realu a nie tylko na discordach :) A jak już z kimś gram to ich nie złomuję :D Bo strzelać z dupy na każdy ticket jaki na was ludzie wysyłają to pewnie nie jeden GO potrafi, a już z banami gorzej. Ale tym razem raczej nie uda ci się porzucić kulki z flotą ze strachu bo już nikt jej nie sfarmi... a wielka szkoda :D Ale to było wydarzenie... Miodne ;) Stumilowy las aż puścił pawia ze śmiechu :)

A czy ktoś na ciebie poleci ?? Nie wiem, mnie by było szkoda dexu na takie nic nie znaczące zero marnować :) Jeśli dalej latasz tak jak na innych serwerach , a czytając twoje wypociny w ST które nikogo nie obchodzą - a ty siedzisz i ocierasz łezki kiedy to ci ktoś coś napisze... to tym bardziej jest duże prawdopodobieństwo że albo ktoś ciebie spakuje albo ty sam siebie :D A funfle pewnie z permami skończą jak to było kiedyś... :D Baw się dalej , mając taką armię multikont kwestia czasu aż się noga powinie :)

Nie odbierzesz komuś czegoś co nie jest twoje i czego sam nie masz :) Nic się nie zmieniłeś :) [ciach] ;) Rutyna z serwera na serwer. No chyba że... kupiłeś sobie wpływy :D

Graty starcia ;) Ciekaw jestem czy jest ktoś na tym serwie kto się odważy całkiem tego mutanta spakować. Choć nie wiem czy przed banami zdąży.

[mod='Ruda']obraza i prowokacje[/mod]