Pogromca Cygana
Wiesz problem jest taki, że Ty chcesz coś wiedzieć, ale nic nie wiesz. Najpierw pisałeś, że konto KOT FILEMON aka ŻÓŁW BEZ AWKARIUM to moje multi, bo wstawiałem starcia na forum, teraz mieszasz w Sebastiana, z którym w sumie to kontaktu nie mam już od kilku miesięcy, bo może nawet nie wiesz, ale on zakończył grę.
Nie wiesz nawet kto gra na tym koncie KOT FILEMON, ale błądzisz po omacku i próbujesz wmówić wszystkim swoje wyssane z palca herezje.
Nigdy nie miałem żadnego problemu, by ktoś publicznie udodownił mi chociaż 1 push, 1 zakup floty pod push, czy konta.
Na każdym serwerze skupuje konta na Allegro. Dziwne jest to, że masz tak obszerną wiedzę na temat tego co się dzieję na Allegro.
No ale czekam w takim razie na te spore papiery, tylko proszę nie omijaj tego, nie odpisuj żadnych głupot, tylko wstaw, niech ludzie widzą.
Zagrałem w międzyczasie na uni czeskim, tam sytuacja ze złomami była podobna, a jednak na Allegro czeskich kont nie sprzedają.
Wiesz, problem polega na tym, że Ty chyba naprawdę nie rozumeisz tej gry i ile czasu i zaangażowania można poświęcić. Tu wrócę jak bumerang, do osoby, która mnie aktualnie nie cierpi. Lord_Bane , czy grając ze mną w sojuszu, lub jak byłeś na zlocie i złomowaliśmy z Andrzejem na Twoich oczach, czy masz przesłanki jakiekolwiek do tego, że dokonałem jakiegokolwiek pushu?
Przypieliście mi łatkę puszera, bo nie możecie zrozumieć jak z serwera na serwer robi się top1 zniszczonych z dużą przewagą, ale to nie jest takie trudne. Każda akcja była rozpisana, każdy gracz obserwowany.
Sugerując mi jakąkolwiek współpracę z Teamem to już w ogóle jest parodia. Nie wiem nawet dlaczego tak kłamiesz i takie bzdury wypisujesz, ale wydaje mi się, że tylko z jednego powodu. Zazdrości, bo jak sam wspomniałeś, nie grasz, a najwięcej chcesz wiedzieć. MMORPG, statystyki i galaktyka nie kłamie.
Na serwerach zazwyczaj grał ze mną Mohikanin, jako jedyna osoba z sojuszu, która miała drugie konto czy na Undae, czy na Saros czy na Quadrantis. Jeśli kończył grę na danym uni to jego konto zostawało puste, bo ciężko mi było znaleźć kogokolwiek, kto by grał dalej na jego koncie, a pisanie o siatce MCC to już jest absurd.
Mimo wszystko pragnę i nalegam byś wrzucił WSZYSTKO co masz tam na mnie w tych swoich "papierach". Pomówić i oczernić kogoś jest łatwo, wierzę, że poprzesz wszystko screenami.