Posts by Wilczyca
-
-
Graty CHŁOPAKI Huknęło, jak to mówi @19DaWiD45 że aż z serwera wywaliło, 2 minuty nie mogłam się zalogować
A obrońcy? No cóż... Zgadzam się z filmikiem -
to samo powinno być na nowych serverach do roku ... 20 powinni mieć też o 10 mniej niż my na starych uni
Co żałujesz...
-
Za ankieta będziemy czekać jak za węglem, będzie to będzie, po co drążyć temat, a kiedy będzie, niebawem
przy fuzji...
-
Relog był , nie usunięte zostało na jednej no wzmianki na forum mówili że wystarczy usunąć dwa poziomy na jednej planecie sojusznik miał 4 poziom zresetował.caly seglent
Ja testowalem to na wiele sposobow blad pojawia sie po opoznieniu floty ogolnie nie wiem jeszcze w dokladnie jakich okolicznosciach czy jak slight shot sie buduje czy co bo nie chcialo mi sie z tym bawic. Ale trzeba wywalic calkowicie to badanie zeby nie bylo problemow mam plan jeszcze jeden jak to ominac ale w weekend bede testowal .
Masz rację Eli, za każdym razem było to podczas opóźniania, idę coś jeszcze przetestować...
-
Dopisałem do zgłoszenia wewnętrznego.
dziękuję
-
Z mojej strony mogę jedynie napisać, że jeśli coś takiego się przydarzy, prosimy o konkretne dane - nazwa gracza, Universum, i dokładny czas wystąpienia błędu plus link z gry, który spowodował wyświetlenie błędu.
13.10 poszedł ticket z API starcia, w odpowiedzi dostałam formułkę z automatu, parę dni temu ponowiłam ticket, zostałam poproszona o nagranie filmu, tylko to bez sensu, bo na filmie będzie tylko klik "zawróć", a potem następuje wylogowanie i pojawia się biała plama ekranu, potem, to ja już muszę się znowu zalogować, na ogół już jest po ataku, ale kolejne próby kończą się tym samym... klik, wylogowanie, biała karta przeglądarki, zaloguj...
Podaj numer zgłoszenia.
ID-Zgłoszenia: 18984721 -
Oczywiście, że za zmianą
-
Z mojej strony mogę jedynie napisać, że jeśli coś takiego się przydarzy, prosimy o konkretne dane - nazwa gracza, Universum, i dokładny czas wystąpienia błędu plus link z gry, który spowodował wyświetlenie błędu.
11.10 poszedł ticket z API starcia, w odpowiedzi dostałam formułkę z automatu, parę dni temu ponowiłam ticket, zostałam poproszona o nagranie filmu, tylko to bez sensu, bo na filmie będzie tylko klik "zawróć", a potem następuje wylogowanie i pojawia się biała plama ekranu, potem, to ja już muszę się znowu zalogować, na ogół już jest po ataku, ale kolejne próby kończą się tym samym... klik, wylogowanie, biała karta przeglądarki, zaloguj...
-
Dzięki Eli
ale wiesz..., jak dali możliwość skorzystania z tego badania, to niech naprawią błąd albo usuną to badanie z gry. Bo to, co napisałeś, może nie dotrzeć do wszystkich graczy, nie każdy zagląda na forum czy przegląda wszystko poza ST. To półśrodek nie załatwiający problemu.
No i chyba nie powinno być tak, że to my-gracze kombinujemy jak zaradzić takim problemom, jak błąd w grze...
Zgłaszałam błąd 13.10.2022 r. nawet należytej odpowiedzi nie dostałam, przedwczoraj ponowiłam, to zostałam poproszona o nagranie błędu (szok - nie czekałam tym razem 2 tyg.)
A gdzie byli od 13.10? I czy naprawdę bez nagrania filmiku przez gracza się nie da? A na pewno nie tylko ja pisałam ticket w tej sprawie...
-
Stara Wilczyca… Twój… poziom… odklejenia… po tym… jak… spędziłaś… ćwierć wieku przed kompem… każe… Cię… po prostu… ignorować xDD
Pamiętaj… , … że król… jest tylko… jeden!Przypomnij sobie jak męczyłaś wszystkich na disco przez pare dni, żeby Cię ktoś do sojuszu wziął ale odklejeńca nikt nie chciał
Nobody jednak zmieniłem zdanie i spoko jest starcie Tak trzymaj
Widzę, że jednak nie wydoroślałeś cac, poziom z pierwszego kanału Cetus się nie zmienił, a pisałeś, że czas dorosnąć... jednak dzieciak z Ciebie...
Ignorancja z Twojej strony wobec mojej osoby, to czysta przyjemność... I liczę na to, że słowa dotrzymasz
Nie mniej jednak, dziękuję, że uznałeś mój wpis za , starałam się
"Przypomnij sobie jak męczyłaś wszystkich na disco przez pare dni, żeby Cię ktoś do sojuszu wziął ale odklejeńca nikt nie chciał xD", no mitoman, znowu jakąś bzdurę piszesz, no ale czego można się po Tobie spodziewać, no chyba że coś pisałam w żartach, a Ty rozumiesz tylko te żarty, które sam tworzysz, problem w tym, że Tylko Ty je rozumiesz... no i może ekipa, która za nietykalność zrobi co zechcesz ^^
A co do króla, masz rację, jest tylko jeden, król Julian i do pięt mu nie dorastasz...
Pozdrawiam serdecznie
Szara Wilczyca
ups... sorry
Stara Wilczyca
-
Witam
Pytanie jak w tytule kiedy będzie nowe uni i czy będą na nim formy życia? Coś ktoś wie?
Moim skromnym zdaniem w poniedziałek pokaże się info, że w piątek..., to że średnio ukazuje się co 40 dni + - nie oznacza, że to się i tym razem sprawdzi...
-
Z racji tego, że jestem przekorna, to też to z komentuję, choć nie gram... ale konto na Cetusie mam
Gratuluję, zysk to zysk... i rzeczywiście pilnuj się... żeby nie odebrał z nawiązką...
-
Nie wiem czy bylo ale pierwszy raz sie z tym spotkałem , przy zawroceniu floty wyskoczyl mi errror . Uprzedzajac odpowiedzi sprawdzane na wielu przegladarkach urzadzeniach wszedzie to samo 1 lot i same errory. Umieszczam ss z wygladem bledu
ja miałam taki problem podczas ataku na Isonoe, zamiast zawrócić, to mnie wylogowywało z gry, poszedł ticket
-
Konfabulant, bajkopisarz i mitoman... Coś wie ale pomieszały się puzzle z różnych pudełek i na siłę próbuje z tego ułożyć jeden tylko jemu znany obrazek... Tak Cie widzę CAC .
Jeden gracz zbierał konta, a Ty twierdzisz, że wszyscy... Fantasta... Poza tym szybko zniknął z szeregów ale co ja tam wiem, Ty wiesz wszystko lepiej... Fajnie tak czytać Twoje wymysły wiedząc jak bardzo mijasz się z prawdą... KABARET
A Twoje konto na którym grasz, to za free było... haha i myślisz, że ktoś w to uwierzy...
CAC i po co komuś wytykać, że kasę wydaje, nie Twoja kasa, a żal Ci siedzenia chyba nie ściska, bo sam na paczki wydajesz, trochę ostatnio urosłeś, ile to masz z paczki? A tak... 500kk sam się tym chwaliłeś... ładnie
Nawet swego czasu próbowałam wyprowadzić Cię cac z błędu, ale jak ktoś sobie coś wbije do głowy, jak Ty, to... szkoda czasu na gadki z Tobą... przecież ""wielki" cac i spółka" wiedzą wszystko najlepiej... żałosne są te Wasze wymysły i ich rozpowszechnianie... dlatego już się nie ustosunkuję do mitomanii w Twoim wydaniu...
Floty w sojuszu padały jak muchy, to fakt ale to dlatego, że nie wiedzieliśmy, że masz/macie swojego kreta w naszym sojuszu... Tylko tak potrafisz złomować? Gdy kret wyjawia Ci co, gdzie i kiedy? Ciekawe, że sojusznik w soju prosi o PZta, a potem ląduje w Waszych reckach... Za późno się zorientowałam, testowałam Was nawet kilka razy, rzucałam w soju prośbę o PZ, potem bawiłam się zbierając go po trochę i...? Trafione przy pierwszym teście! Jak pięknie wyliczone, wysłane 200k pancerników Twoich i 80k NoLife na 1 dt i 1 recek, wtedy już miałam pewność co do kreta... Powtórki z testów tylko to potwierdziły...
"Zamknęliśmy całe uni grając we trzech: Ja, NoLife24 i Red". Serio CAC ? Przy pomocy kretów w każdym sojuszu? To rzeczywiście jest się czym chwalić...
Cytat cac: "NoLife trafiłeś bo od 3 miesięcy zrobił może 5 fs'ów, miał wywalone na Ciebie i na grę i nie siedział na urlopie tylko ze względu na nas. I to nie było okno, a flota stała na moonie u każdego z nas każdej nocy" - Tak Ci powiedział? że nie robi FSów? Serio? No to Cię bujał, bo robił... i nie tylko on Bo owszem, nie robiliście FSów wcześniej ale odkąd pojawili się nowi gracze, to robicie, dawne czasy poszły w niepamięć... Skupmy się na grze teraz, a nie sprzed miesiąca, dwóch czy trzech... tamte czasy już nie wrócą...
W głębię ciemności najbardziej wchodził Wam paweu czyli Siuku Buku Sialalala tutaj, aż nie mogłam wyjść z "podziwu", że można się aż tak upadlać... Leo również, z resztą dla mnie to Wasz człowiek w BoD od początku.
"Nigdy nikogo nie pushowalem" - dowcip Ci się paweu wyostrzył... . Szacunku to Ty na pewno na dupowłazie nigdzie nie znajdziesz... Aż się niedobrze robiło...
Widzę, że nie zauważyliście Panowie "wszystkowiedzący" zmian, odnosicie się do starych dziejów, do graczy, których dawno nie ma, pod starciem zupełnie innej osoby, nie mającej nic wspólnego z poprzednią ekipą... Jesteście żałośni, delikatnie mówiąc...
[mod='kasai']Upominam za wulgaryzmy i obrazę.[/mod]
-
Gratuluję starcia, piękny % oczy moje cieszy ^^ no i oczywiście liczę na więcej... jest tam jeszcze trochę floty, która zmieści się w Twoich reckach...
-
Laojun w reckach ^^ gratki, świetny kąsek... taki złom pod dom zobaczyć, to miodzio...
Laojun jak Ty to zrobiłeś ?
-
Moim zdaniem lepsze "gratki" niż nic... Nie mam nic przeciwko "gratkom",
poza tym, gratki, polubienia wbrew pozorom dużo wnoszą informacji, które mogą się przydać...
-
Panie iron lansujesz się bo podstawił ci się chłop który dzień wcześniej cie w recki zapakował za grosz honoru
A niby dlaczego? Wróg mojego wroga... Z tym bywa różnie, więc jak mówi Iron, nie zna się szczegółów, lepiej się nie wypowiadać...
Graty Iron Mike ^^ a Wilkowi... no cóż...
-
O proszę, kogo ja tu widzę... znowu wymiatasz...
Graty Iron