A ja pogratuluję pogratuluję obrony... choćby dlatego, że nie żądają gratulacji...
Gratki chłopaki...
[mod='Ruda']Nie kolorujemy postów[/mod]
A ja pogratuluję pogratuluję obrony... choćby dlatego, że nie żądają gratulacji...
Gratki chłopaki...
Kto rano wstaje... więc graty za wykorzystanie okazji!
U mnie rano nie masz czego szukać, to tak a propos tych porannych skanów..,
Obrońcy bo Typek84 już czeka w kolejce
Mam mieszane uczucia, bo kolegę mi bijesz... no ale graty wyczucia... danie główne warte grzechu...
OPM wracaj szybko, paczuszki polecą, szybko staniesz na nogi...
Dobrze, że chociaż grajek Ci został, zawsze to do przodu... Graty
grajek1
Graty wlotu i farcika, bo zawsze mogła wlecieć większa flota zamiast kilka ekstra statków...
Obrońcy
No ladnie zrobione , ale zadziwie was nie kazda akcja na tym uni to skan - lot - bum tylko poprostu ja np nie jestem od uczenia innych grania tylko od tego zeby im psuc te zabawki i nie musze pisac na kazdej akcji co jak zrobilem KFZ juz dawno nie istnieje i nie ma po co opisywac tu takich zabaw.
Wiadomo, nie chcialem wszystkich wrzucac do jednego worka, nie kazdy lubi pokazywac na forum co i jak zrobil a podejrzewam sa tutaj wymiatacze w trybie incognito ale z tymi opisami sie nie zgodze. Nikt na tym forum nie komentuje bo wlasnie nie ma tych opisow czy chocby jakiegos podstawowego info.
Do nastepnego
Zgadzam się z Typek84 z przyjemnością ogląda się ST, gdy jest jakiś opis... Ciężko czasem skomentować starcie nawet u osób, które się lubi i szczerze im kibicuje, gdy nie ma żadnego opisu... A same "gratki" - to trochę za słabe... no ale cóż... bez opisu, musi to wystarczyć... szkoda...
Szara Wilczyca oddawaj bańke deu ale już:):):)
Snake jesteś pewien, że tego chcesz...
P.S. Gdy to czytałam, oplułam się kawą... wyślę rachunek za pranie...
Z ogromną przyjemnością gratuluję Wam akcji chłopaki, tak trzymać...
Uczestniczenie w akcji jako czynny obserwator było dla mnie czystą przyjemnością... Rozkminianie Igora i planowanie działań strategicznych było pełne emocji z dużą dawką poczucia humoru i graty również za to...
Oczywiście, proszę o więcej...
A botowi... no cóż...
Typek84 szalejesz chłopie... i dobrze... gratki się należą, a Ty Procurator Trojan zasnąłeś czy co Nic to...
Pozdrawiam
UUU.... NotHardNotMyStyle kolegę mi bijesz... no ale cóż... gratki za wyłapanie okazji
A Ty Doltra , gdzie żeś bywał, że flota bez opieki stała...? kolego...
Pozdrawiam
Widzę, że się mocno rozkręciłeś ^^ fajnie Cię tu widzieć... liczę na więcej...Oczywiście gratki się należą
Obrońcy
Pozdrawiam
Consul Supernova życzę szybkiej odbudowy i pilnuj się chłopie lepiej...
Pozdrawiam
Graty chev i oczywiście proszę o więcej...
Obrońcy
Gratuluję wypatrzenia tego ciastka i wlotu oczywiście.. no i jak zwykle proszę o więcej...
Obrońcy naturalnie bo jakżeby inaczej...
No i oczywiście dziękuję za pozdrowienia... ^^
Noooo, jak ładnie... gratki, gratki i... jak zwykle, proszę o więcej...
Obrońcy już chyba tradycyjnie
ale jak starcia są nie wrzucane , to takie płaczki jak wy marudzicie ze ludzie się pushuja itp , jak widza na forum tez złe, Kupują anty źle. Ewidentnie to wy bierzecie cyfry na serio , a po nas widać ze dla żartów i for fun gramy. Wiejec dystansu, nie chcesz nie komentuj , a jak już komentujesz to pogratuluj chociaż. Graty ziom wycinaj płaczków dalej
Przepraszam bardzo, ale nigdy się nie czepiałam, że ktoś coś kupuje, wiele razy nawet na forum wypowiadałam się, gdy niektórzy gracze płakali bo: paczkomaty, bo kupują, bo coś tam, coś tam... broniąc tych co kupują. Nie dlatego, że kupują, bo to ich kasa i ich sprawa, tylko dlatego, że to legalne i nie ma co się nad tym rozwodzić, a jak się komuś to nie podoba, to niech gra w pasjansa.... Zdania w tej kwestii nie zmienię, nawet jeśli znowu rzucą się na mnie przeciwnicy... Decydując się na grę tutaj, wiemy od razu o możliwościach ułatwiających grę za kasę, więc jak się komuś nie podoba, może zmienić grę... więc ten przytyk akurat w stosunku do mnie nietrafiony...
A komentarz zostawiłam taki, bo ostatnio cicho zrobiło się na forum, a wiedziałam, że sprowokuje jakiś odzew i... nie myliłam się fajnie, gdy ludzie się wypowiadają, gdy ktoś zamieszcza starcie, widać wtedy, że forum żyje... że starcia są obserwowane...
I wybacz, ale z całym szacunkiem, nie Ty będziesz decydował, co i gdzie będę komentować... ale w jednym się zgodzę... mogłam pogratulować... ale bardziej skupiłam się na tym, żeby rozruszać forum... żeby ludzie zaczęli się wypowiadać... żeby ST, które są zamieszczane miały większy sens...
Co do dystansu... Ci co mnie znają, dobrze wiedzą, że mam go aż nadto... Nie zrozumiałeś mojej intencji, poniosły Cię emocje...
Korzystając więc z tego, że wywołałeś mnie do "tablicy"....
Gratuluję Agresorowi wlotu, liczy się zysk, a Tobie BarterGamer
P.S. NotHardNotMyStyle - sorry za ten wywód, ale musiałam co nieco sprostować...
I Siekacz posiekany... Gratuluję wlotu... miło widzieć, że Dominion jednak nie dominion... dzięki temu będzie więcej ciekawych starć...
Pozdrawiam
Kolegę mi bijesz no ale wlocik ładny...
Coś mało osób komentuje te Wasze ST ciekawe...
Zaraz, zaraz... nikt nie komentuje... no... prawie nikt...