Posts by Wilczyca
-
-
Graty wlotu i... proszę o więcej... rozumiem, że się dopiero rozkręcacie...
Obrońcy
-
Gratki Winnie the Pooh ^^ miło popatrzeć... i również cieplutko pozdrawiam
-
-
No chłopie działasz widzę i gratki... ale podziałałbyś jeszcze gdzie indziej...
-
2. Krótko - Kawol, ze względu na to, że nagrabił sobie u AFERY (parę osób z tego sojuszu może to potwierdzić) zamienił się ze mną kontami - miał zmienić nick, czego nie zrobił do teraz - oszukał i obraził nas wszystkich - głównie chłopaków z AFERY - Ci co mają wiedzieć to wiedzą o co chodzi. Dlatego też na Himalii mam nick Asmax87 w sojuszu LOG.
No cóż... powiem tylko tyle... potwierdzam...
Pozdrawiam
-
Gratuluję, niezły złom a Ty AmCk więcej nie przysypiaj... i oczywiście
-
Na Hima nie startują żadne floty, nawet misji pokojowych nie można wysłać.
Na Ymir to samo
Virusom mówimy NIE
-
Pogratulowałabym jak wielu agresorom, gratulowałam nawet tym, którzy nie brali udziału w starciu z członkiem mojego sojuszu, a w grze byli przeciwnikami, ale jeśli ktoś używa inwektyw zamiast skupić się na starciu, cieszyć się z udanej akcji, to na takie gratulacje zwyczajnie nie zasługuje... Wiem, masz gdzieś moje gratulacje... ale ja chcę żebyś o tym wiedział, Ty i inni...
P.S. Jestem członkiem tego sojuszu, rzucając obelgi na moich kolegów publicznie (a co sobie nawtykacie na priv, to niech na priv zostanie - to mnie nie interesuje), obrażasz również mnie... ja nie obrażam nikogo, nawet tych, co próbują spakować mnie w recki.
Ba, do niektórych, to nawet zwracam się pieszczotliwie..., prawda Robaczki?
Mimo wszystko pozdrawiam
niedojda...
Obrońcy, no cóż...
Obrońcy
Sojuszniku? Poddaliście się mniej więcej temu 3-4 miesiące temu.
Coś Ci się nie ten teges.... Virusku kłamczuszku...
] poza tym, to nie było do Ciebie....
-
No i co nadrobiłeś gratki jednak wlotu, szkoda tylko, że na moim sojuszniku
Obrońcy
-
Dostałam dzisiaj odpowiedź na ticketa:^^ w którym również o lagi chodziło...
"Dz9ękuję za zgłoszenie. Opisywane przez Panią problemy z nową wersją gry zostały już zgłoszone do działu technicznego. Mogę jedynie prosić o cierpliwość i przepraszam za niedogodności."
Szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się, że mam w sobie tak ogromny zasób cierpliwości... ciekawe kiedy ona się skończy...
-
Nie wiem czy było to już zgłaszane, ale oprócz tego co ZmroczniK wyłuszczył u mnie wystąpił problem z brakiem możliwości wysłania floty czy to na fs, czy z misją atakuj, szpieguj, jakąkolwiek. Od wgrania aktualizacji do 20 nie byłem w stanie w żaden sposób ruszyć floty. Nie wiem czy teraz byłbym w stanie, gdyż załączył urlop dla pewności.
Komunikat "wystąpił błąd serwera" i tyle.
Pozdrawiam wszystkich odkrywających uroki kolejnej wersji. ;)))
Zgłaszałam 7 czerwca, wczoraj powtórzyłam zgłoszenie... pewnie nie tylko ja...
-
kretynowi co "wymyślił,napisał,wprowadził,zaakceptował" wersje 8 dał bym 8 lat więzienia... nie da się grać !!!!
chyba chcą, żeby gracze poszli do konkurencji...
-
Dzięki ciap, już nie wiszą... trochę mnie już poniosło...
-
Jak sam zauważyłeś "KAŻDA AKTUALIZACJA MA POPRAWIĆ STANDARD UŻYWANIA OGAME XDDDDD" a póki co jest coraz gorzej...ZZda
Zdajesz sobie sprawę, że moja wypowiedź była do granic ironiczna?
No nie zauważyłam, za słabo to zaznaczyłeś... albo ja jestem zbyt zła żeby to zauważyć...
-
-