Posts by Wilczyca
-
-
Graty wlotu i...
proszę o więcej...
rozumiem, że się dopiero rozkręcacie...
Obrońcy
-
Gratki Winnie the Pooh ^^ miło popatrzeć... i również cieplutko pozdrawiam
-
-
No chłopie działasz widzę i gratki... ale podziałałbyś jeszcze gdzie indziej...
-
2. Krótko - Kawol, ze względu na to, że nagrabił sobie u AFERY (parę osób z tego sojuszu może to potwierdzić) zamienił się ze mną kontami - miał zmienić nick, czego nie zrobił do teraz - oszukał i obraził nas wszystkich - głównie chłopaków z AFERY - Ci co mają wiedzieć to wiedzą o co chodzi. Dlatego też na Himalii mam nick Asmax87 w sojuszu LOG.
No cóż... powiem tylko tyle... potwierdzam...
Pozdrawiam
-
Gratuluję, niezły złom
a Ty AmCk więcej nie przysypiaj...
i oczywiście
-
Na Hima nie startują żadne floty, nawet misji pokojowych nie można wysłać.
Na Ymir to samo
zamiast skupić się na starciu, cieszyć się z udanej akcji, to na takie gratulacje zwyczajnie nie zasługuje... Wiem, masz gdzieś moje gratulacje... ale ja chcę żebyś o tym wiedział, Ty i inni...
P.S. Jestem członkiem tego sojuszu, rzucając obelgi na moich kolegów publicznie (a co sobie nawtykacie na priv, to niech na priv zostanie - to mnie nie interesuje), obrażasz również mnie... ja nie obrażam nikogo, nawet tych, co próbują spakować mnie w recki.
Ba, do niektórych, to nawet zwracam się pieszczotliwie..
., prawda Robaczki?
Mimo wszystko pozdrawiam
niedojda...
i proszę o więcej ^^ no i pilnuj się chłopie...
^^
Obrońcy, no cóż...
gratki jednak wlotu, szkoda tylko, że na moim sojuszniku
Obrońcy
Sojuszniku? Poddaliście się mniej więcej temu 3-4 miesiące temu.
Coś Ci się nie ten teges.... Virusku kłamczuszku...
] poza tym, to nie było do Ciebie....
-
No i co nadrobiłeś
gratki jednak wlotu, szkoda tylko, że na moim sojuszniku
Obrońcy
-
Dostałam dzisiaj odpowiedź na ticketa:^^
w którym również o lagi chodziło...
"Dz9ękuję za zgłoszenie. Opisywane przez Panią problemy z nową wersją gry zostały już zgłoszone do działu technicznego. Mogę jedynie prosić o cierpliwość i przepraszam za niedogodności."
Szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się, że mam w sobie tak ogromny zasób cierpliwości...
ciekawe kiedy ona się skończy...
-
Nie wiem czy było to już zgłaszane, ale oprócz tego co ZmroczniK wyłuszczył u mnie wystąpił problem z brakiem możliwości wysłania floty czy to na fs, czy z misją atakuj, szpieguj, jakąkolwiek. Od wgrania aktualizacji do 20 nie byłem w stanie w żaden sposób ruszyć floty. Nie wiem czy teraz byłbym w stanie, gdyż załączył urlop dla pewności.
Komunikat "wystąpił błąd serwera" i tyle.
Pozdrawiam wszystkich odkrywających uroki kolejnej wersji. ;)))
Zgłaszałam 7 czerwca, wczoraj powtórzyłam zgłoszenie... pewnie nie tylko ja...
-
kretynowi co "wymyślił,napisał,wprowadził,zaakceptował" wersje 8 dał bym 8 lat więzienia... nie da się grać !!!!
chyba chcą, żeby gracze poszli do konkurencji...
-
Dzięki ciap
, już nie wiszą... trochę mnie już poniosło...
-
Jak sam zauważyłeś "KAŻDA AKTUALIZACJA MA POPRAWIĆ STANDARD UŻYWANIA OGAME XDDDDD" a póki co jest coraz gorzej...
ZZda
Zdajesz sobie sprawę, że moja wypowiedź była do granic ironiczna?
No nie zauważyłam, za słabo to zaznaczyłeś... albo ja jestem zbyt zła żeby to zauważyć...
-
-