No i pięknie... może to czegoś go nauczy, choć wątpię...
Graty
No i pięknie... może to czegoś go nauczy, choć wątpię...
Graty
A co tu się narobiło... Gangster?? W pracy na Tarazed też miałam odebrać flotę i... poszła do piachu...
Trzeba było słuchać koleżanki jak opowiadała i wyciągać wnioski... No cóż... Odbudowy szybkiej życzę
A Tobie Laojun Graty... zasłużone
W przypadku tego złomowania, to Ci gratuluję...
Gościu powinien częściej bywać w reckach...
To ST, cieszy moje oczy...
Art już tyle razy byłeś wywoływany, że może w końcu zabrał byś głos w sprawie ankiety dot. ładowności sond...
Ankiety wkrótce zostaną przygotowane.
Poproszę o dodanie większej prędkości floty pokojowej
O tak, też się do tego przychylam... ^^
Art już tyle razy byłeś wywoływany, że może w końcu zabrał byś głos w sprawie ankiety dot. ładowności sond...
Moim zdaniem, ta funkcja gry, jak ładowność sond powinna być z automatu, albo łączenie unii wyłącznie z ładownością sond. Pozostałym to nie zaszkodzi, a Ci co mieli tę możliwość w tej sytuacji tracą. Tak być nie powinno. Sytuacja się powtarza, podobnie było rok temu, gdy przechodziliśmy z Janic na Himalię. Niektórzy grają tylko na serwerach z ładownością sond, niektórzy wpakowali sporo kasy, a teraz przy fuzji, ktoś wymyślił, że im to odbierze. Tak się nie godzi...
Art prosimy o ładowność sond na Quantum....
No i poskładał mi kolegę... no ale - należą się...
A sojusznikowi już idzie...
PS. Dawno nie byłam na forum, chora jestem, dopiero do mnie dotarło
więc wpadłam jakiś komentarz wstawić bo pusto tu...
er
kapsmik Robaczku... gratuluję dobra robota ^^ w takim dniu jak ten, łatwo o złoma... coś o tym wiem...
Obrońcy
Pozdrawiam serdecznie i... wszystkiego dobrego w Nowym Roku
BRAWO BIG PAPA niezły % teraz czas to powtórzyć...
Obrońcy
OPM graty starcia, ładny % a obrońcy
Nie zmienia się zasad w trakcie gry
Rozumiem zmiany, choć wcale mi i wielu innym się nie podobają ale... jeśli już wprowadzać tego typu zmiany, to od nowych uniwersów, żeby gracze mieli możliwość wyboru... a nie stawiać ludzi przed faktem dokonanym... nie szanuje się tu graczy...
Od lat mówi się, że gra schodzi na psy, z resztą widać to po ilości graczy, kiedyś grało tu latami na jednym unii kilka tysięcy osób, teraz po miesiącu unii wymiera, sztucznie wrzuca się na unii "zielonych" graczy żeby stworzyć pozory, że nadal jest zainteresowanie grą i że graczy jest dużo, a tak naprawdę to w większości przypadków grają ciągle ci sami ludzie, sporadycznie pojawi się ktoś nowy lub powrót po latach do gry... Ne wiem co tu się co jakiś czas odwala ale na pewno zmierza to do wyludnienia i któregoś dnia pomysłodawcy obudzą się z ręką w nocniku, szczególnie, że rynek gier jest olbrzymi... znajdzie się na pewno coś podobnego... W tej chwili wielu graczy nadal tu jest tylko ze względu na znajomości jakie tu zawarły, bo ludzie w sojuszach są tego warci... już nie tylko sama gra...
Nie wykluczam powrotu na STEAM, tam przynajmniej zasady są klarowne i nie robi się graczy w bambuko... w każdym razie kiedyś tak było...
Kolejny raz jestem rozczarowana posunięciami... W co Wy gracie? Bo na pewno nie w to, żeby utrzymać gracza na ogame.... A przy tak olbrzymiej konkurencji na rynku gier chyba na tym powinno Wam najbardziej zależeć... Dla mnie Wasze działania
Pozdrawiam
Widzę, że się kolega rozkręca Graty!
Obrońcy
"Jakas tam flota Belinda ON/OFF" - już nie taka jakaś... można już nią podziałać co widać i graty za to
Dzięki za pozdrowienia
Obrońcy
Lepiej nic nie zostawiać jak nie śpisz, wyczyścisz wszystko co znajdziesz...Graty i dzięki za pozdrowienia
Obrońcy
W takim razie i ja standardowo, graty starcia i dzięki za pozdrowionka
Obrońcy, też standardowo
No i pięknie... Alfons z klasą zabiera, co zabrać można.....
Obrońcy
Pampersa, to trzeba było dla obrońcy ze sobą zabrać... Graty chłopaki...
Obrońcy oczywiście