Chciałabym tylko przypomnieć, że jesteśmy po długim weekendzie gdzie każdy z nas spędził go w gronie rodzinnym.
Jesteśmy wolontariuszami, poświęcamy swój czas na teamowanie obok pracy i codziennych obowiązków.
Wersje wklejane są na bieżąco w momencie kiedy otrzymujemy taką informację od osób z GF które za to odpowiadają.Sprawa z zawrotką floty z tego co wiem jest zgłoszona, więc czekamy na rozwiązanie tego problemu.
Ten błąd zgłaszałem wielokrotnie. Pierwszy raz zgłosiłem 4 września i temat kompletnie olaliście. Przez ten błąd straciłem 70k pancków. Mamy 2 listopada i dzięki Bogu, że Art wrócił z wakacji. Teraz musi sprzątać po innych operatorach, którzy nie potrafili przekazać sprawy do odpowiednich osób.
Krytyczne błędy najlepiej zbywać takimi odpowiedziami
Witaj Zly Wilk,
zbierzemy wszelkie informacje i przekażemy do Działu Technicznego. Jednakże sprawa jest na tyle złożona, że może wymagać czasu programistów, którzy obecnie są zajęci innymi zadaniami. Perspektywa poruszenia tego tematu jest na ten moment bardzo odległa.
Powyższą odpowiedź otrzymałem 18 października. Niby przekażą dalej sprawę , ale z góry wiadomo, że trafi do śmietnika