Posts by mrovka

Jakiś czas temu, dzieci mnie bardzo zaskoczyły. Wracali zmęczeni po długiej podróży, po czym nagle wypalili, że wracamy tu po wszystkim na Ziemię tylko inaczej wyglądamy. Do końca drogi nastała cisza i patrzyłem tylko uważnie na drogę, czy to nie jakiś znak :/

I nie, nie poruszaliśmy nigdy takich tematów ani nie oglądali nic z tego na swoim yt, bo mam podgląd...

Ja by się tym zainteresował..tzn, słuchałbym dzieciaków z zainteresowaniem :) i delikatnie podpytał skąd w nich takie pewne podejście do tego zagadnienia.

Dr Michael Newton napisał 3 książki o hipnozie, przy której w ludziach budziły się wspomnienia dawnych 'istnień'... i co najlepsze, temat powrotu na ziemie, przy jednoczesnym innym wyglądzie przewija się tam prawie przy każdym omawianym przypadku..

- a wracając do naszej religii...to mity Sumeryjskie były pierwsze :) w nich już był opisany potop..a dekalog w ST, to przerobione prawa Króla Hammurabiego :)

''Dex na pz - zawsze oko cieszy, jak ktoś uważa że to jest zmiana tylko po to żeby latać po pelzaczach - to może czas zacząć grać w bierki. Jak ktoś chce Cię atakować to i tak to zrobi...''

Wiem ze ludzie potrafią tutaj latać po satkach i pełzaczach dla samej checy..wiec dodatkowy deut im tylko zminimalizuje straty.

Jakiś czas temu, mój znajomy zakończył w ten sposób przygodę i wylądował na wiecznym urlopie.

Druga sprawa..tu jest bardzo dużo ekowców, także deut na pezecie im się nie przyda, a tylko zachęci potencjalnego agresora.

Tyski - ale czy deut na pz, nie jest zabiegiem ewidentnie pod flociaerza ?

wszystko się zgadza, tylko trzymajmy się chronologii - pierwsze latałeś jak po łysej kobyle, a dopiero po którymś razie Ci nawrzucałem.

I jak dzieciak dwa razy skarżyłeś się suportowi.

W życiu bym nie pomyślał że konto z Twojego top będzie latało po satkach .. i to dosłownie, bo nawet nie nadążałem z odbudową.

Bądź dumny

Aż musze spytać..jaki zestaw puszczasz na te ekspy ?

Ruda Pisała że odkryć będzie więcej jeśli przejdzie się na uni z większym limitem. Jestem po fuzji na CZ i limit 7500 jak był tak jest dalej :/ Już pytałem ale odpowiedzi nie dostałem, czy to błąd czy serwery PL mają lepsze warunki fuzji. Może kasai wie

taki offtop

- ile na tamtym uni ma top 1 w statach odkryć ?

Uprzedzając pytania, gdy zajdzie potrzeba po fuzji by zorganizować ankiety dotyczące parametrów uniwersów to sprawa oczywiście jest otwarta.

To ja jeszcze dodam, że macie myśleć dobrze gdzie się przenieść, bo na u68 parametrów nie zmienicie. Baaa..nawet nie dojdzie do ankiety :P

co to za dziwne okienka wyskakuja jak sie w galaktyce szpieguje albo misje wysyla? Da sie to jakos wylaczyc?

dziwny zabieg ze strony GF...a najlepsze jest to, że czas lotu np statku do poszukiwania ras, jest liczony od momentu zniknięcia tego niebieskiego ''pasku ładowania''

Widzę że zdania podzielone :)

Jestem na nie dla obu opcji.

... i myślę że i tak nie ma co zmieniać parametrów przed fuzjami

edit. zmieniłem zdanie