Posts by mrovka

Bardzo dobry pomysł

Zgadzam się z Crysis ..cmentarz musi zostać - nawet na obecnych warunkach - jako darmowa opcja.

A cena transferu? Powinna być kolosalna, co byłoby nawet adekwatne i moim zdaniem powinna iść w miliony anty /3-4 mln/

Hmmm....Według mnie debuff 90-180 jest zdecydowanie za długi. Maks 30dni, no i skoro ma to być płatna opcja, to mogło by być nawet dwa tygodnie

Mam pytanie nooba :)

Bo teraz w 'nagrodach' są przedmioty dedykowane dla FŻ, które skracają czas badań i czas ukończenia budynków.

Czy jeżeli wybiorę nagrodę która dotyczy badań i w tym czasie mam rozpoczęte te samo badanie z FŻ na każdej planecie, to to skrócenie badania będzie dotyczyło tylko tej planety na której obecnie przesiaduję, czy to skrócenie będzie dotyczyło wszystkich planet ?

Podejrzewam że to chodzi tylko o jedna planetę, ale wolę się upewnić :)

kurcze ale, że konta komorników idą na stracenie dla jakiegoś ziomka Stavros ??

kto to w ogóle jest ??

Ja mam wrażenie - patrząc po ilości starć - że to nasz złomiarz Mad Max :) tylko że ja lubię spiski, więc to tylko teoria spiskowa :)

Ale biorąc pod uwagę fakt, że w dzisiejszych czasach, miedzy teorią spiskową, rzeczywistością, to obecnie jakieś trzy miesiące..wcale bym się nie zdziwił.

Także nie wiem:) niby chcę pogratulować graczowi stavros , ale z tyłu głowy - niby młotem - biją słowa ...Max Max Max Max heheheh

smaczne trafienie, gratulacje

taaaa..dla nich to smaczny i tani posiłek na dwa,trzy dni....a dla obrońcy to takie być, albo nie być :)

Agresorze zefir ..niebywały masz stosunek zysków do strat, no ale bądźmy szczerzy - wleciałeś, jak ciepły nóż w masło w letnie popołudnie hehehe.

Pytam prywatnie..czy ja dobrze kojarzę że grałeś kiedyś na u27 ? a nick na forum miałeś 'zaimer' Bo ciągle mam takie wrażenie, a nie wiem czy jest prawidłowe :P

ojjj, ale się narobiło :)

Kilka dni temu, miałem okazję wymienić z obrońcą kilka przyjaznych wiadomości, więc życzę szybkiej i bez stresowej odbudowy. Najbardziej chyba szkoda tych transków i surki.

Oczywiście, byłoby nie ładnie z mojej strony gdybym w swoim wpisie pominął agresora.

Także panie agresorze....przyjemnego przetopu i gratuluje trafienia. :)

Po zgłoszeniu błędu gry, support poinformował że nic nie może z tym zrobić i uprzejmie poprosił aby zgłosić sugestie w tym dziale. Nasunęły mi się dwie

1. Miło by było gdyby gra nie miała błędów

2. Jeśli już wystąpi błąd, gracz powinien być poważnie traktowany. W pierwszej kolejności powinno się usunąć skutki błędu, a jeśli nie ma takiej możliwości, gracz powinien dostać rekompensatę za straty

Chętnie zobaczę wasze sugestie co jeszcze GF mógłby zrobić aby można było z przyjemnością eksplorować OGame

kupujesz antymaterie ??nie czepiam się, pytam grzecznie...

Jeżeli wydaleś na tą flote zakupioną antymaterie, to jak bedziesz pisał i dyskutował , to może coś ugrasz...jeżeli nie kupiłeś anty na tą flotę, to chyba nic z tym nie zrobisz, bo konta należą do GF

nie przejmuj się, wedle teamu zawsze wina leży po stronie gracza - znam z doświadczenia. ja np. skasowałam sobie konto po 40+ dniach nielogowania się na nie bo miało iść na cmentarz podczas fuzji:lool:

pozostaje nowy sojusz założyć. chyba, że ktoś z sojuszników ma daną klasę i zechciałby ją użyć

A to nie wystarczy poczekać, aż będzie po 2 tygodniach darmowa możliwość wyboru klasy ?..Czy ta darmoszka tyczy się tylko nowo założonych

sojuszy ?

u mnie zaliczyło po posłaniu bodajże 10 mt, 1 SS i wypełnieniu przestrzeni ładunkowej na full metą.

Ale masz na myśli ostatni punkt w dyrektywie 3 - ''wyślij misję szpiegowską z zasobami na pozycję 16'' ??

czy może..

masz na myśli ostatni punkt w dyrektywie 4 - ''ukończ ekspedycję'' ?

Aż z ciekawości też sprawdziłem.

Ja wysłałem 1 rozpruwacza, 1 pioniera, 1 kolonizacyjny, 1 recka, 1 mt i 3000 dt - także mi zaliczyło i też nie musiałem czekać na ukończenie misji

Gram n u68, klasa konta to 'zbieracz'

Widzę tak na szybko, że cyferki prawie odrobione, więc aż tak tragicznie nie ma.

Choć osobiście, jako ekowiec, z przyczyn oczywistych, nie pochwalam latania po satkach, to uznanie z mojej strony za zaangażowanie w odwet.

Z drugiej strony, jak są możliwości flotowe, to nie dziwi taka reakcja.

Ciężko mi obrać konkretną stronę, bo mam sympatie do obu panów, ale trzeba zauważyć, że zasada króla Hammurabiego z 1800r p.n.e

''oko za oko, ząb za ząb'' aż bije po oczach :)

spawacz szybkiej odbudowy.

PS. Mam dziwne przeczucie, że loty na spawacza doczekają się odpowiedzi i jeszcze ujrzymy podobne starcia. Ta wklejka bardzo mi przypomina stare raporty z u27, tam ludziska się podobnie bawili...jak tak patrze na te raporty, to mam taki sentymentalny powrót do starego oGame.

Ładnie, nie chce mi się brać kalkulatora, ale widzę że koło 10mld wpadło w łapki

Obrońcy wyrazy współczucia z powodu straty transków.

..w sumie co z tego, jak dalej nie wiem co z Maksem :)

kasai dziękuje za odpowiedź, możesz mieć rację, tu może leżeć problem. Bo faktycznie, przyznaje że logowałem się na serwery po kolei.

Jutro w pracy spróbuje zalogować się z innego IP - jeżeli to nie pomoże to temat zostawiam.

Te konta założone i tak pójdą do kasacji, bo zostały założone tylko z czystej ciekawości.

Będę się martwił jak będę miał problemy z zalogowaniem się na moje główne konto na u68..ale jak na razie wszystko jest ok.

Sorry za zawracanie głowy

Zalogowałem się na kilku uniach..i okazuje się, ze każdy serwer ma inny limit.

Swoją drogą..na ilu serwerach można grać jednocześnie ? Jest jakiś ograniczenie ?? Czy mogę rozpocząć grę na każdym unii?

Pytam,Bo zalogowałem się jak na razie na 6ciu serwerach..i przy następnych próbach, by rozpocząć grę na kolejnych, wyskakuje mi monit ''wystąpił jakiś błąd, proszę spróbować później''

To co sugerujesz że ten limit ulegnie zmianie ? Bo mi się wydaje że tak już zostanie.