8 krajów z 28 już ma fuzje czyli jest szansa że w maju i Polska dostanie ? 🤔
Jak powiedzieli że zrobią fuzje to je zrobią, nie trzeba co pół roku przypominać :p
Jak powiedzieli że zrobią fuzje to je zrobią, nie trzeba co pół roku przypominać :p
Pewnie kwestia czasu, najpierw idą te mniejsze społeczności, ja to strzelam, że pl będzie w połowie maja, gdzieś razem z Niemcami, bo to chyba dwie największe społeczności
Ja obstawiam, że u nas fuzja będzie w przyszłym roku.
Znając tempo wdrażania innych rzeczy przez GF, choćby ostatnio LF, to właśnie tak będzie.
Znając tempo wdrażania innych rzeczy przez GF, choćby ostatnio LF, to właśnie tak będzie.
To może jakiś zakład? Ja twierdzę, że w tym roku.
Ostatnio ktoś pisał o 3 krajach, to kolejne 5? czy po prostu ktoś wcześniej nie wyliczył wszystkich?
Patrząc na łączenie w innych grach GF + jeżeli nie będzie błędów to szybciej będzie
Ostatnio ktoś pisał o 3 krajach, to kolejne 5? czy po prostu ktoś wcześniej nie wyliczył wszystkich?
Tak, było tylko 3 ale stopniowo są planowane kolejne
QuoteDisplay MoreBelow we'll list the mergers by community:
[More to come]
Display More8 krajów z 28 już ma fuzje czyli jest szansa że w maju i Polska dostanie ? 🤔
Patrząc na łączenie w innych grach GF + jeżeli nie będzie błędów to szybciej będzie
Były 3 doszło kolejne 5 krajów więc już 8
kolejny uptade dodaje juz "cos" co ma byc po fuzji, ze cos tam konta nieaktywne - takze moze cos na rzeczy juz jest
Mamy fuzje w maju. Fajnie, że jest kilka uni docelowych.
Brawo GF, bo jest to co chciałem.
Mamy fuzje w maju. Fajnie, że jest kilka uni docelowych.
Brawo GF, bo jest to co chciałem.
ale stawiałeś że nie w tym roku
Mógłby ktoś na chłopski rozum napisać jak to przebiega? Mam coś robić dodatkowo jak uni jest wytypowane?
Ta ściana tekstu w info o fuzjach w formie książki jest stanowczo nieprzystępna
EDIT: I gdzie podejrzeć ustawienia tych nowych uni?
Mógłby ktoś na chłopski rozum napisać jak to przebiega? Mam coś robić dodatkowo jak uni jest wytypowane?
W dniu zero pod menu będziesz mieć ikonkę z dwoma galaktykami.
Klikasz tam i wybierasz serwer na który chcesz isc
Przeczytaj sobie FAQ: Fuzja serwerów - maj 2024
W dniu zero pod menu będziesz mieć ikonkę z dwoma galaktykami.
Dzięki, bo tam to jakieś opisy zgłoszeń, incydenty i wyglądało niepokojąco
ale stawiałeś że nie w tym roku
Bo nie wierzyłem w GF haha.
Taka fuzja to może być, pasuje mi.
Dlaczego tak późno info o blokadzie ataków?
Pokrzyżowało mi plany.
EDIT: I gdzie podejrzeć ustawienia tych nowych uni?
ktoś na chłopskiego rozumuje, jak to działa? Mam coś dodatkowego, jak uni jest wytypowane?
Ta ściana tekstu w informacjach o fuzjach tworzy książkę jest podstawową nieprzystępną
W dniu zero pod menu będzie mieć ikonę z zainstalowanymi urządzeniami.
Dzięki, bo tam są jakieś aplikacje zgłaszające, incydentalne i niepokojące
Na wszystkich graczy, którzy się przenoszą, mogą wystąpić problemy przy 1-3 kontach
Przyszedł do szczęścia i mi znikło konto a całe moje uni przeniosło się bez problemu
EDYTKA: Gdzie nosić ustawienia tych nowych uni?
Uprzedzając pytania, gdy zajdzie potrzeba po fuzji by zorganizować ankiety dotyczące parametrów uniwersów to sprawa oczywiście jest otwarta.
Fuzja dramat na Quasar znowu nikt nie przyjdzie.
Kalyke i 68 to jest to samo czemu są docelowymi?
Jak kiedyś nie można było wybierać tylko z góry kazaliście iść w jedno miejsce tak teraz na odp daliście .
Display MoreFuzja dramat na Quasar znowu nikt nie przyjdzie.
Kalyke i 68 to jest to samo czemu są docelowymi?
Jak kiedyś nie można było wybierać tylko z góry kazaliście iść w jedno miejsce tak teraz na odp daliście .
Znam jednego co się wybiera ale nie wiem czy to pocieszające
Uprzedzając pytania, gdy zajdzie potrzeba po fuzji by zorganizować ankiety dotyczące parametrów uniwersów to sprawa oczywiście jest otwarta.
To ja jeszcze dodam, że macie myśleć dobrze gdzie się przenieść, bo na u68 parametrów nie zmienicie. Baaa..nawet nie dojdzie do ankiety