M.O.O.N.S.

• Wiesz, jak czegoś nie wiem to ktoś mi to wytłumaczy lepiej, a że nie miałem pewności to też prosiłem o poprawienie mnie. Teraz już się wyedukowałem w tej kwestii, o której nie wiedziałem bo nie było mi to potrzebne. Dzięki :D

to po co piszesz takie głupoty ze dostanie bana skro nie wiesz nic na ten temat? Z tego co widze bedac na tym forum nowym a nie nowy na ogame to lubisz sie wypowiadac gdzie prawie nic nie wiesz. A co do tematu najlepiej sie z kims na proby moonowe dogadac wspolne, wyjdzie to taniej raz ze bez anty 2 ze roznice tylko kosztow, produkcji floty do pzta bedziesz mial same plusy.

• to po co piszesz takie głupoty ze dostanie bana skro nie wiesz nic na ten temat? Z teg

Nie piszę żadnych głupot. Poczytaj dokładnie chyba, ze nie potrafisz ze zrozumieniem, Są różne wyjątki od reguły jak już zauważyłeś i wszystkiego mogę nie dopatrzyć do końca. Ale co do zasady reguła jest prawdziwa i obowiązuje.

Nie napisałem nigdzie, że dostanie bana. Czytaj ze zrozumieniem. :D No mylisz się bo wiem i to nie mało. Widać jesteś nowy. :D Aczkolwiek nie wiem wszystkiego. :D

• Ludzie weźcie trochę wyluzujcie! :D

Wszystkie z powyższych propozycji mają sporo racji więc nie ma co toczyć piany.

Kuciapa to akurat ma do mnie zawsze jakies ale :D

Gramy długo w tę grę, ale nam mózgu ona nie zjadła jak....

Nie zjadla Ci gra mozgu? :) a niby co robisz na malym koncie na Rosalind? Zes mnie rakietowal, spuszczales sie na priv, kilka razy na banie zawisles bo obrazales nie tylko w pisowni ale i w nazwach planet i Ty smiesz mi pisac cos o utracie mozgu przez gre? Hipokryta to Ty byles od zawsze :)

Nie widzę sensu produkowania SS i wydawaniu na to krysi :lool: lepiej z ekspedycji nazbierać SS

Ja na ekspy nie latam wiec nie wzialem tej opcji pod uwageBo tylko umiesz hejtowac innych. Podajesz bez sensu propozycje

Od razu jadem musisz pluć ? Kogo ja hejtuje człowieku, czytaj ze zrozumieniem :stick::lool::bicz::trollface:
    Kogoś obraziłem. ? :D:D:D:D:D:D:D

Przeczytaj dokladnie to co ja napisalem a to co Kuciapa cytowal. Dopisal nie tu gdzie trzeba swoje madrosci i wyszlo tak, jakbym to ja do Ciebie pisal o hejtowaniu. Sam ma ze mna problem i jeszcze nas dwoch chce sklocic :D