TOP 2 ACS Memento mori [STAR] & Eko Koks [AJS] vs. Msciciel [MNS] ~ 1 585 485.84

• Heh, po akcji z Boomem zaproponowałem, że znajdę flote Msciciela, okazało się, że Msciciel też nie robi FSów i po prawie godzinnym locie mamy jego wynik :P Tak więc w około 2h padły dwie największe floty na uni, które czuły się zbyt pewnie, żeby wysłać FS'a :D Czekamy na hejt!

Od Memento: Pozdro dla sojuszu STAR

DZIEN NIEPODLEGŁOSCI STAR!!!! :rebels:

Dnia 13-11-2022 07:20:14 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Memento mori [STAR]

Lekki myśliwiec 2.341.369

Reaper 3.537.596

Agresor Eko Koks [AJS]

Okręt wojenny 8.431

Pancernik 100.676

Krążownik 23.293

Obrońca Msciciel [MNS]

Mały transporter 723.430

Duży transporter 14.277

Lekki myśliwiec 5.380.492

Ciężki myśliwiec 97.886

Krążownik 83.176

Okręt wojenny 37.862

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 1.002.622

Sonda szpiegowska 11.203

Bombowiec 14.634

Niszczyciel 1.001.523

Gwiazda Śmierci 314

Pancernik 607.700

Reaper 9.795

Pathfinder 207.204

Po bitwie...

Agresor Memento mori [STAR]

Lekki myśliwiec 569.046 ( -1.772.323 )

Reaper 3.474.456 ( -63.140 )

Agresor Eko Koks [AJS]

Okręt wojenny 5.735 ( -2.696 )

Pancernik 83.812 ( -16.864 )

Krążownik 11.321 ( -11.972 )

Obrońca Msciciel [MNS]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

612.204.275 Metalu, 392.717.453 Kryształu i 162.278.592 Deuteru

Agresor stracił łącznie 19.134.080.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 237.600.594.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 66.317.837.250 metalu i 52.593.600.675 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.167.200.320 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 55.379.492.525

Kryształ: 46.942.491.128

Deuter: -1.377.425.408

agresor zyskał łącznie 100.944.558.245 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -115.381.345.275

Kryształ: -94.527.177.453

Deuter: -28.859.271.592

obrońca stracił łącznie 238.767.794.320 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Nie gratuluję bo nie ma czego...wystarczy prześledzić rozwój tego konta. Gosc kupił floty 3 x więcej niż ja zbudowałem przez cały czas gry na tym unii...tej nocy zszedł z urlopu kupił 4kk rozpurek+ tone reckow i tyle ;)

• Nie gratuluję bo nie ma czego...wystarczy prześledzić rozwój tego konta. Gosc kupił floty 3 x więcej niż ja zbudowałem przez cały czas gry na tym unii...tej nocy zszedł z urlopu kupił 4kk rozpurek+ tone reckow i tyle ;)

Na kazdego cwaniaka znajdzie sie wiekszy cwaniak. W dobie paczkomatow i wedrowek z wykorzystaniem cmentarza trzeba dmuchac na zimne a nie pozniej plakac, ze zostalo sie z reka w nocniku

• Z jednej strony brak fsa, ale z drugiej chlop przeklikal 500 kk + pkt w sekunde i zrobil wiecej pkt niz Msciciel przez cale uni rzetelnie farmiac :S

Widac Boom czy Msciciel nigdy by nie dogonili Elona bo chlop w kazdej chwili wyda kilkanascie tysiecy zlotych =O

Ale taka gra, takie zasady wiec mozna tylko sie posmiac i zyc dalej.

• grat st

Boom i Mściciel psuli ta grę kupując anty i latając po tych co anty nie kupowali . Zgrywali sie na nie wiadomo jakich grajków i było dobrze ale jak ktoś kupił więcej anty niż oni to już jest źle bo ktoś inny psuje grę.

Ciesze sie ze tak sie stało i ze dwa bankomaty zostały skasowane.

• grat st

Boom i Mściciel psuli ta grę kupując anty i latając po tych co anty nie kupowali . Zgrywali sie na nie wiadomo jakich grajków i było dobrze ale jak ktoś kupił więcej anty niż oni to już jest źle bo ktoś inny psuje grę.

Ciesze sie ze tak sie stało i ze dwa bankomaty zostały skasowane.

Chyba coś ci się pomyliło ...

Na kazdego cwaniaka znajdzie sie wiekszy cwaniak. W dobie paczkomatow i wedrowek z wykorzystaniem cmentarza trzeba dmuchac na zimne a nie pozniej plakac, ze zostalo sie z reka w nocnik

Tutaj nie ma płaczu, napisałem że jest jak jest :) zostawiłem flotę, Musk wydał kolejne tysiące PLN :trollface:

Ps. jak ktoś pisze że zlomowalem bo kupowałem coś tam to serio nie mamy o czym gadać. Bez odbioru

• i jak to jest możliwe ze w 30 min od postawienia planety masz moona z telepem??? tacy jak Ty psujecie ta gre najbardziej a później najbardziej płaczecie

Takich to lubie najbardziej. Tacy prawilni, wszystko sami ogarniaja ale wbic lotka i przeklikac telepa by poleciec w ukladzie to przeciez wszystko uczciwe w ich mniemaniu :D

• Hehe śmieszne to trochę, ogólnie to Mscicielowi nauki robienia FSow życzę, bo niestety takie mamy czasy, że byle lamus może wydać kupę kasy i kupić kupę floty.

Ale to dalej nie gracz, tylko zwykły paczkomat.

Nigdy nie zrozumiem jak można się jarać ST, które bez pieniędzy nie miało by miejsca, słabe strasznie ale dla zakompleksionych to chyba dobre dowartościowanie :trollface::trollface:

Tu nie chodzi o to, kto ile wydał $$$ na flotę, czy na co tam innego. Każdy swoją cegiełkę dołożył. Nie ma co odwracać kota ogonem, tematem zastępczym.
    Flota w reckach i gratulacje się należą w 100 %.

Nie gratuluję bo nie ma czego...wystarczy prześledzić rozwój tego konta. Gosc kupił floty 3 x więcej niż ja zbudowałem przez cały czas gry na tym unii...tej nocy zszedł z urlopu kupił 4kk rozpurek+ tone reckow i tyle ;)

Na kazdego cwaniaka znajdzie sie wiekszy cwaniak. W dobie paczkomatow i wedrowek z wykorzystaniem cmentarza trzeba dmuchac na zimne a nie pozniej plakac, ze zostalo sie z reka w nocniku

Toś teraz dowalił pi... uszy xD Takie gadanie to dopiero pokaz "cwaniactwa"

Z jednej strony brak fsa, ale z drugiej chlop przeklikal 500 kk + pkt w sekunde i zrobil wiecej pkt niz Msciciel przez cale uni rzetelnie farmiac :S

Widac Boom czy Msciciel nigdy by nie dogonili Elona bo chlop w kazdej chwili wyda kilkanascie tysiecy zlotych =O

Ale taka gra, takie zasady wiec mozna tylko sie posmiac i zyc dalej.

Zgadzam się, ale kto bogatemu zabroni. To już standard tej gry, która wygląda jak gra na kodach niż jeżeli pokaz umiejętności. Ale tak już to wygląda i tak jak mówisz - możemy się tylko śmiać i klikać dalej.

• Nie robiąc fs’a Mściciel popełnił błąd wiadoma sprawa i może mieć pretensje tylko do siebie ale nie do tego chciałem się odnieść , mściciel był mega aktywnym graczem , robił dużo ST, skanowal, robił akcje a tu kolega Memento dowalil tyle floty przez jedno noc co większość uni przez kilka lat by nie zrobili grając aktywnie. Ta gra się już dawno skończyła , szkoda tylko graczy którzy naprawdę grają aktywnie i poświęcają tej grze dużo czasu. Dla mściciela wielkie SzO choć nie było nam po drodze :)

• Fakt był aktywny ale cały czas na anty grał. Ciekawy jestem czy bez anty do top 100 by wszedł szczerze wątpię. Tego już nie będziemy wiedzieli ale wiemy ze zagra na następnym unii i pierwsze co zrobi to kupi anty.

Nie chodzi o anty tylko o oburzenie ze ktoś inny kupił i go pojechał.Reasumując zrobił by fs to grałby dalej a nie zrobił to już nie gra szkolny błąd i może mieć pretensje tylko do siebie bo zagrał jak noobek i wszystko inne w temacie jest nieważne.

jeszcze raz grat .Szo nie będę życzył bo go nie będzie to taki typ ludzi z miękkim kręgosłupem