Jakie dodatkowe nagrody za aktywny sztab? Jest sens wykupić?
Nie ma nagród ze sztabem
Jest tylko nagroda podstawowa, jedna.
Jakie dodatkowe nagrody za aktywny sztab? Jest sens wykupić?
Nie ma nagród ze sztabem
Jest tylko nagroda podstawowa, jedna.
litek, jak znam Ciebie, miałbyś dylemat gdyby chodziło o Jima Beama, Johny Walkera i Jacka Danielsa - choć obaj wiemy, że wolałbyś wziąć wszystko
Za pierwszy dzień z logowania miałem do wyboru: 1k pionków / 250 rozporków / 2,2k recków
Ranga 2: platynowe 30-dniowe dopałki surowców
Ranga 3: 7-dniowe aktywacje/przedłużenia Komandora, Geologa lub Admirała
Ranga 4: platynowe 24-godzinne skracacze
Ranga 5: wybór po jednym pakiecie z każdego surowca
Ranga 6: wszystkie trzy klasy.
fajny ten event
taki nie za trudny
nawet urlopu nie trzeba zdejmować
tęgie umysły z gf kolejny raz w akcji
Fajne to. Musiałem wejść na Wikipedie żeby rozkminic oco kaman? Ale przyznam że GF pierwszy raz od 2005 roku mnie miło zaskoczyło . Oby więcej takich
Display Morelitek, jak znam Ciebie, miałbyś dylemat gdyby chodziło o Jima Beama, Johny Walkera i Jacka Danielsa - choć obaj wiemy, że wolałbyś wziąć wszystko
Za pierwszy dzień z logowania miałem do wyboru: 1k pionków / 250 rozporków / 2,2k recków
Ranga 2: platynowe 30-dniowe dopałki surowców
Ranga 3: 7-dniowe aktywacje/przedłużenia Komandora, Geologa lub Admirała
Ranga 4: platynowe 24-godzinne skracacze
Ranga 5: wybór po jednym pakiecie z każdego surowca
Ranga 6: wszystkie trzy klasy.
W takich sytuacjach nie mam dylematów, biorę co pod ręką ;P
Dzięki
Nie mamy informacji na temat powtarzalności eventu.
W niektórych gierkach (szczególnie mobilnych) taki event jest organizowany cyklicznie co miesiąc gdzie 1 dnia miesiąca nagroda jest najmniejsza ostatniego największa rzecz jasna. Jeżeli w ciągu miesiąca zdarzy się dzień gdzie nie zalogujemy się na konto, postęp w odbieraniu nagrody zeruje się i zaczynamy zbieranie od początku. Można byłoby pomyśleć o takim wydaniu eventu bo obecny udowadnia, że tok myślenia tęgich głów z GF powoli zmierza w tym kierunku.
Oby jak najrzadziej, event porażka. Nawet urlopu nie trzeba było zdejmować.
Virus, ja optuję za tym, żeby taki event odbywał się non stop - regularnie, bez rang. Może obecne nagrody są przesadzone w moim pomyśle, bo jednak kosztują trochę w shopie, ale gdyby robili jakieś hapy days + lepsze (tzn. obecne) nagrody od piątku 18. do północy w niedzielę, to wcale bym się nie obraził.
Nota bene, Twoje porównanie do niektórych gierek nijak się ma do tego jak taki WarGaming robi kisiel w głowach swoim czołgistom. Tam non stop jest jakiś event/turniej, etc. Nawet jak nie płacisz za grę, to masz takie granty, że jesteś zadowolony. Nie trzeba nic pilnować, można nie dociągać wyzwań do końca, a i tak masa bonusów zbiera się na kupkę. GF zachowuje się tak, jakby dopiero zaczynało ogarniać, że odstaje od konkurentów (jeśli można ich tak nazwać).
SPIN DOKTOR niestety. Chcąc zgarniać wszystkie bonusy forum to obowiązkowy punkt dla każdego gracza.
SPIN DOKTOR niestety. Chcąc zgarniać wszystkie bonusy forum to obowiązkowy punkt dla każdego gracza.
Info o event pojawia się również w grze jako dodatkowy guzik "Nagrody" w menu.
Info o event pojawia się również w grze jako dodatkowy guzik "Nagrody" w menu.
Ale jak ktoś urlopuje to o tym nie wiem.
. Chcąc zgarniać wszystkie bonusy forum to obowiązkowy punkt dla każdego gracza.
Zgadza się ale...
Ale skoro gf daje cos takiego za samo logowanie to niech się dostosują do graczy skoro im zależy aby się ludzie logowali.
Jak będą powtarzać cos takiego to wyjdzie każdemu na dobre. Np. za aktywną gry bez urlopu kolejny event z nagrodami za czynną grę. itp.
Takie jest moje zdanie.
Ale jak ktoś urlopuje to o tym nie wiem.
To już jego problem ¯\_(ツ)_/¯
Nie od dziś są różne eventy w grze.
Pewnie event jeszcze nie raz będzie to żeby nie było znowu marudzenia - niech się kolega loguje.
Zarówno GF, jak i sami gracze nie mają żadnego interesu w tym, żeby robić dobrze ludziom, których jedyna aktywność ograniczy się do zalogowania na urlopie, a którzy nawet nie śledzą forum.
Kolejny raz zwracam uwagę na wstawianie merytorycznych postów, które odnoszą się do tematu.
Naprawdę rozwodzenie się ilu wiedziało, ilu nie wiedziało, a ilu mogło się dowiedzieć o evencie niczemu nie służy.
Forum jest ogólnodostępne dla wszystkich, sama informacja o evencie była odpowiednio wcześniej zamieszczona więc nie widzę powodu by ktoś miałby się czuć pokrzywdzony.
Tak jak ciap wspomniała w grze też pojawiła się odpowiednia dla eventu zakładka.
Dla mnie temat wyczerpany.
Uwaga: Aktywny sztab dodaje 20% trytu na poziom.
Można bez sztabu odebrać wszystkie nagrody.
eeeee w ostatniej randze mamy do wyboru pełny pakiet surowców, pełny pakiet surowców albo... pełny pakiet surowców
Dowiem się, czy to błąd czy celowe.
Uwaga: Aktywny sztab dodaje 20% trytu na poziom.
Można bez sztabu odebrać wszystkie nagrody.
Można