hoho
jakiś nowy nam się tu rozpędza
gz
obrońcyNo uważaj, bo będziesz musiał FSy robić
ty tak serio
?
Nie no nie podobno, ostatnio żeś wystrzelił jak z procy, Turek zresztą też
chyba poczuł Twój oddech
hoho
gz
obrońcyNo uważaj, bo będziesz musiał FSy robić
ty tak serio
?
Nie no nie podobno, ostatnio żeś wystrzelił jak z procy, Turek zresztą też
chyba poczuł Twój oddech
hoho
gz
obrońcy
No uważaj, bo będziesz musiał FSy robić ![]()
Łee Majs zrobił drugiego STeka pod rząd bez wałka
to już na prawdę jakiś nawrót musiał nastąpić
czort ze złomem, liczy się fun ![]()
No to rozbudował flotę że hoho. Ładny złom pod dom
Uuu Majs chwalony? to musiało naprawdę coś pozytywnego się stać
czyli pierwszy nie machlojek na uni?
graty trafienia
A no to trafiłeś na odpowiednie uni. Tu nikt nie skupuję kont, nie ma czegoś takiego jak paczki surowców, a i słowo push jest obce. Nic tylko grać uczciwie jak wszyscy tego zacnego uni, i cieszyć się zabawą wraz z zespołem Ogeja. Niech moc będzie w karcie yyy przepraszam z tobą
.
Jak gracz z TOP 200 zrobi taki nalot to zaraz jest Nobem i gra wbrew zasadom niepisanych gry. Ni to nie zarobi ni to zyska no może coś skubnie ale to okruszki...
Jak zrobi to TOP 1 To każdy zadowolony i pogratuluje % wlotu:) Super, dobrze wiedzieć, że nie ma zasad pomimo indoktrynacji graczy, że jakieś obowiązują:)
Amen!
W OGame nigdy nie było zasad. Jeden wydaje kase i robi jawne machlojki typu, push i kupowanie kont dla rekordów i mu nic nie zrobią po mimo jawnych dowodów, a drugi pofarmi idlaka raz za dużo i ma bana
Ponad 10000 expow i ani jednej z antymaterią.
Też tak sobie mogę napisać, daj zrzuty z raportów i jak masz oglight czy ogametracker to wykresy z nich. Nie pierwszy jesteś już byli co ten problem mieli i albo nie dawali pionka, albo wysyłali w przeorany układ
Zawsze daje pionka i zawsze zmieniam układ, nawet o gale. Czyli jest tak jak ja sądzę, że OGame wali w uja. Bo dają, że 9x więcej anty a ja na ponad 150 exp nam teraz jedno trafienie. Nie będę wstawiał screeny bo mi się nie chcę. A pytam czy tylko ja tak mam?
Mam wrażenie, że Gameforge powoli się zwija. Raz ich ruszył skandaliczny poziom gry (bodajże przy aktualizacji do wersji 7) i wzięli się do roboty za łatanie (co chyba się udało dopiero w wersji 9), ale z egzekwowaniem sprawiedliwości jest słabo.
No jasne, że słabo i to od dawna. Ciebie z banują za byle gówno dla przykładu, a innego co wali mnóstwo anty nic nie zrobią nawet za jawny push.
Widzę że ten muflon po prostu Szymon nie ma zamiaru pochwalić się dlaczego to poszło w piach tyle kasy. Pytam bo on zawszę wszystkich miał za tych drugi sort, a tu taki wstyd i ban
nie rozumiem ? jak kasa w piach ... ? dobrze wydana
jest nie panikuj szymek ma sie dobrze
Masz rację ma się dobrze, dzięki tobie i twojej protekcji , bo tak by wyżej wała nie podskoczył ten analfabeta ze spedycji głąbów ![]()
Widzę że ten muflon po prostu Szymon nie ma zamiaru pochwalić się dlaczego to poszło w piach tyle kasy. Pytam bo on zawszę wszystkich miał za tych drugi sort, a tu taki wstyd i ban
Uuu największy lodziarz na uni dostał bana
po prostu Szymon może pochwal się o co kaman, bo zawsze twierdziłeś że wszyscy są do dupy a ty cacy. A tu tak wpadka, bo tyle kasy w błoto. Tym banem potwierdziło się jedno. Jaki z ciebie oszust i klaun, który se latał bo miał ochronę za lody ![]()
No opisane w punkt. Brawo za taką akcję, bo pokazała prawdziwe oblicze tego co każdy wie ![]()
![]()
To ST pokazuje, że twoja pisownia i wymowa to nie przypadek. Ty jesteś totalny głąb ![]()
Dwa wloty na remis na tak mizerny % więc może wróć do robienia lodów na uni bo w tym nikt cię nigdy nie pokona![]()
Ahoj!
Podbijam co by Wam popsuć plany zapanowania nad tematem!
Ahoj?
To pewnie w Czechach jesteś 😊 ja jestem u tych nygusów co tydzień i się tego powitania na słucham 😊
To ile taka przyjemność kosztowała? W 5 stówkach się zamkło?
Tu zespół OGame
mamy w dupie co robi majsu. Nie dorastacie mu do pięt, zamiast pierdaczyć farmazony, to kupujcie więcej anty a nie interesujecie się tam gdzie wyżej wała nie podskoczycie. Pozdrowienia i do zobaczenia, wasz kochany zespół