Event z nagrodami - dyskusja

• litek, jak znam Ciebie, miałbyś dylemat gdyby chodziło o Jima Beama, Johny Walkera i Jacka Danielsa - choć obaj wiemy, że wolałbyś wziąć wszystko :D

Za pierwszy dzień z logowania miałem do wyboru: 1k pionków / 250 rozporków / 2,2k recków

Ranga 2: platynowe 30-dniowe dopałki surowców

Ranga 3: 7-dniowe aktywacje/przedłużenia Komandora, Geologa lub Admirała

Ranga 4: platynowe 24-godzinne skracacze

Ranga 5: wybór po jednym pakiecie z każdego surowca

Ranga 6: wszystkie trzy klasy.

• fajny ten event

taki nie za trudny

nawet urlopu nie trzeba zdejmować

tęgie umysły z gf kolejny raz w akcji

:0stars:

"If They stand behind you, protect them. If they stand beside you, respect them. If they stand against your, defeat them"

art - za 5-tke zrobi co louda, anal gratis, sprawdz nowa oferte na ogejm.pl juz dzis, satysfakcja gwarantowana albo zwrot piniedzy

nOOb lvl PRO [SZAMBO]:evil:

• W takich sytuacjach nie mam dylematów, biorę co pod ręką ;P

Dzięki

• W niektórych gierkach (szczególnie mobilnych) taki event jest organizowany cyklicznie co miesiąc gdzie 1 dnia miesiąca nagroda jest najmniejsza ostatniego największa rzecz jasna. Jeżeli w ciągu miesiąca zdarzy się dzień gdzie nie zalogujemy się na konto, postęp w odbieraniu nagrody zeruje się i zaczynamy zbieranie od początku. Można byłoby pomyśleć o takim wydaniu eventu bo obecny udowadnia, że tok myślenia tęgich głów z GF powoli zmierza w tym kierunku.

• Oby jak najrzadziej, event porażka. Nawet urlopu nie trzeba było zdejmować.

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Virus, ja optuję za tym, żeby taki event odbywał się non stop - regularnie, bez rang. Może obecne nagrody są przesadzone w moim pomyśle, bo jednak kosztują trochę w shopie, ale gdyby robili jakieś hapy days + lepsze (tzn. obecne) nagrody od piątku 18. do północy w niedzielę, to wcale bym się nie obraził.

Nota bene, Twoje porównanie do niektórych gierek nijak się ma do tego jak taki WarGaming robi kisiel w głowach swoim czołgistom. Tam non stop jest jakiś event/turniej, etc. Nawet jak nie płacisz za grę, to masz takie granty, że jesteś zadowolony. Nie trzeba nic pilnować, można nie dociągać wyzwań do końca, a i tak masa bonusów zbiera się na kupkę. GF zachowuje się tak, jakby dopiero zaczynało ogarniać, że odstaje od konkurentów (jeśli można ich tak nazwać).

• 16 lipca nowe uni to może będzie stary event, a te z logowaniem też fajne łatwiejsze dla każdego, Ruda

trochę osób mi mówiło, że są zainteresowani tymi eventami z logowaniem

chcą żeby było kolejne bo za późno się zorientowały bo nie wchodzą na forum

• Info o event pojawia się również w grze jako dodatkowy guzik "Nagrody" w menu.

Ale jak ktoś urlopuje to o tym nie wiem. :D

. Chcąc zgarniać wszystkie bonusy forum to obowiązkowy punkt dla każdego gracza.

Zgadza się ale...

Ale skoro gf daje cos takiego za samo logowanie to niech się dostosują do graczy skoro im zależy aby się ludzie logowali. :D

Jak będą powtarzać cos takiego to wyjdzie każdemu na dobre. Np. za aktywną gry bez urlopu kolejny event z nagrodami za czynną grę. itp.

Takie jest moje zdanie. :D

• Kolejny raz zwracam uwagę na wstawianie merytorycznych postów, które odnoszą się do tematu.

Naprawdę rozwodzenie się ilu wiedziało, ilu nie wiedziało, a ilu mogło się dowiedzieć o evencie niczemu nie służy.

Forum jest ogólnodostępne dla wszystkich, sama informacja o evencie była odpowiednio wcześniej zamieszczona więc nie widzę powodu by ktoś miałby się czuć pokrzywdzony.

Tak jak ciap wspomniała w grze też pojawiła się odpowiednia dla eventu zakładka.

Dla mnie temat wyczerpany.

• eeeee w ostatniej randze mamy do wyboru pełny pakiet surowców, pełny pakiet surowców albo... pełny pakiet surowców :beaten:

Ruda

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King