Event z nagrodami - dyskusja
-
-
kasai a jak to z tym slotem +3 floty ? bo takiego nigdy nie było... były +2, +4 i +6... czy to błąd czy nowy przedmiot ?
Niestety nie wiem. Jezeli nie blad to moze jakis eventowy
-
kasai a jak to z tym slotem +3 floty ? bo takiego nigdy nie było... były +2, +4 i +6... czy to błąd czy nowy przedmiot ?
Może specjalnie dali +3 żeby nie przedłużało istniejących tylko dodawało +3
-
Są nanity które dają najwięcej pkt i największy bonus więc wszystko gra, nie wiem o co ta spina. I tak trzeba się cieszyć, że w ogóle jest jakiś budynek na którym można się ładnie nabić xd
Czy kiedyś wróci event w formie misji, czy nadal będziemy nagradzani tylko za logowania?...
To ze ja mailbym metal na 53 a majsu ma z tego co podejrzałem na jednej planecie miałby 61 Jak myślisz nanity na 14 czy metal jest droższy
-
Może specjalnie dali +3 żeby nie przedłużało istniejących tylko dodawało +3
Pisali o ekspedycjach na forum
-
Są nanity które dają najwięcej pkt
Niekoniecznie bo kopalnie więcej.
-
Nie dodaje dodatkowych nagród do konta za aktywny sztab ktoś też tak ma ? Sztab mi przedłużyło, a platynowych dopalaczy w ekwipunku nie mam...
-
Nie dodaje dodatkowych nagród do konta za aktywny sztab ktoś też tak ma ? Sztab mi przedłużyło, a platynowych dopalaczy w ekwipunku nie mam...
Teraz odebrałem nagrody ze sztabem i normalnie dodało dopalacze
-
Teraz odebrałem nagrody ze sztabem i normalnie dodało dopalacze
A a dalej nie mam platynowych dopalaczy. Sztab z 3 dni na 10 przedluzylo, a ekwipunku brak jakiegokolwiek platynowego dopalacza...
Edit: przeliczenie surowców pomogło i dopalacze się pojawiły.
-
Powiem tak gornika to sie naprawde w glowach przewraca non stop dostaja wiecej non stop flociarze sa kopani i tlamszeni polityka gf i cala ta zabawa . Teraz znowu dostaja cos za darmo i znowu im zle no poprostu smiechlem
-
Niestety nie wiem. Jezeli nie blad to moze jakis eventowy
Czyli jednak błąd był bo w dodatkowych nagrodach są sloty +6. Wszystkie społeczności po prostu kopiuj/wklej zrobiły i nikt nawet tego nie sprawdził u góry
-
Mam pytanie odnośnie tego przedmiotu podnoszącego poziom kopalń, czy on zostanie od razu zużyty przy odbiorze nagrody czy trafi do ekwipunku ?
-
Mam pytanie odnośnie tego przedmiotu podnoszącego poziom kopalń, czy on zostanie od razu zużyty przy odbiorze nagrody czy trafi do ekwipunku ?
Od razu i moze byc tylko aktywowany jesli dany poziom budynku na danej planecie nie jest rozwijany.
-
Od razu i moze byc tylko aktywowany jesli dany poziom budynku na danej planecie nie jest rozwijany.
A to dlatego miałem kopalnie kryształu wykreśloną, akurat na tej kolonii była rozbudowa...
-
Mam pytanie nooba
Bo teraz w 'nagrodach' są przedmioty dedykowane dla FŻ, które skracają czas badań i czas ukończenia budynków.
Czy jeżeli wybiorę nagrodę która dotyczy badań i w tym czasie mam rozpoczęte te samo badanie z FŻ na każdej planecie, to to skrócenie badania będzie dotyczyło tylko tej planety na której obecnie przesiaduję, czy to skrócenie będzie dotyczyło wszystkich planet ?
Podejrzewam że to chodzi tylko o jedna planetę, ale wolę się upewnić
-
Mam pytanie nooba
Bo teraz w 'nagrodach' są przedmioty dedykowane dla FŻ, które skracają czas badań i czas ukończenia budynków.
Czy jeżeli wybiorę nagrodę która dotyczy badań i w tym czasie mam rozpoczęte te samo badanie z FŻ na każdej planecie, to to skrócenie badania będzie dotyczyło tylko tej planety na której obecnie przesiaduję, czy to skrócenie będzie dotyczyło wszystkich planet ?
Podejrzewam że to chodzi tylko o jedna planetę, ale wolę się upewnić
Tylko wybrana planeta.
-
Lord Fisher dzięki za odpiskę
-
Co myślicie żeby wprowadzić nową nagrodę:
kontener 3600 artefaktow.
Uzupełnia magazyn artefaktów do pełna. Może być jak zwykła nagroda lub ze sztabem.
-
Ja jestem za. Jad dadzą to wezmę
-
Co myślicie żeby wprowadzić nową nagrodę:
kontener 3600 artefaktow.
Uzupełnia magazyn artefaktów do pełna. Może być jak zwykła nagroda lub ze sztabem.
Naturalną koleją rzeczy, gdyby powstał taki kontener, byłoby jego równoczesne dodanie do sklepu z możliwością kupna za antymaterię. Co do tego, chyba nikt nie ma złudzeń patrząc na monetyzację gry/gier w wykonaniu GF. Na chwilę obecną artefakty to jedyna rzecz nie podlegająca zakupowi za kasę. Zdaję sobie sprawę, że jest możliwość szybszego wybrania badań pod swoje preferencje poprzez resetowanie za antymaterię, jednak tutaj gracze muszą za każdym razem zdać się na losowość wyboru nowych. W przypadku wprowadzenia artefaktów do zakupu zniknie ostatnia rzecz, którą zdobywa się jedynie poprzez granie. Idea pomysłu w takiej formie jak przedstawiłeś ma sens, jednak finalnie skończyłoby się jak napisałem. Wyszłoby to graczom jedynie bokiem ...