Kolejkowanie nie działa od wersji 13 i jest to strasznie losowe. Sprawę zgłaszałem do supportu jednak ich reakcja rozłożyła mnie na łopatki. Ciągle tylko zwalają winę na użytkownika i wtyczki mimo, iż się im tłumaczy, że problem występuje wszędzie, na aplikacji, na przeglądarce bez wtyczek, gdy się jest offline. Co ma w ogóle jakieś antigame do tego, że w kolejce mam 10 budynków i nie budują się one bo grze się wydaje, że uwaga budują się nanity mimo, że wcześniej budował się np sektor mieszkaniowy i zakolejkowane było 10 kolejnych poziomów więc chyba każdy kto gra w te grę więcej niż jeden dzień wie, że gdy budują się nanity to nie można budować niczego innego? i odwrotnie?
Innemu sojusznikowi napisali, że błąd jest znany i nad nim pracują..........
Z badaniami np form życia jest to samo, nie działa kolejkowanie bo gra myśli, że buduje się laboratorium.
i ciągle tylko niech pan wrzuci więcej filmów... a co ja k... jestem jakiś tester charytatywny?
Jezu jak można zepsuć tyle rzeczy w ogóle ich nie dotykając ?
uff już myslałam, że tylko mój komandor sie popsuł , a tu jednak nie jestem z tym bólem sama
PS czy będzie jakaś rekompensata?
Moje zgłoszenie tyczyło się przede wszystkim rekompensaty za zmarnowaną antymaterię i niedziałającego komandora czyli usługę premium. Po wymianie kilkunastu wiadomości sytuacja wygląda tak: "nie przewidujemy rekompensaty" MIMO, iż polskie prawo stanowi inaczej i zobowiązuje sprzedawcę usługi premium do zwrotu wydanych środków bądź innej rekompensaty. To uwaga... support mi odpisał, że u nich usługą premium jest KUPOWANIE ANTYMATERII A TO DZIAŁA DOBRZE ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cóż, w odpowiedzi do nich zawarłem wiadomości dostępne u UOKIK, że kupowanie samej waluty premium nie jest usługą premium i to co za walutę premium można kupić ma działać poprawnie i niestety ale wychodzi na to, że będę musiał zaangażować w to UOKIK gdyż Gameforge nie przejmuje się polskim prawem, sprzedaje usługę premium która nie działa prawidłowo i nie wypłaca za to rekompensat. Do tego przy kupnie nie jesteśmy informowani o tym, że np kolejkowanie nie działa poprawnie oraz kupno komandora nie jest zablokowane a tak powinna wyglądać polityka firmy.
Cóż... ktoś powie, że kłócę się o grosze, owszem, ale liczą się zasady i nie ma to znaczenia czy ktoś wydaje 1kkk anty i mu coś nie działa czy 1k. Prawo jest prawem i trzeba go przestrzegać. Do tego takich osób jest więcej co np kolonizują nową planetę albo planety, kupują usługę premium która ułatwia rozbudowę i co? Finalnie wszystko muszą klikać ręcznie...
Może faja im zmięknie jak dostaną pismo od UOKIK a najlepiej solidną karę za robienie graczy w ciula.
Chcieliście ... Freda...? ![]()
Zaraz się okaże, że za głupie 10k anty rozsypie się Gameforge jak UOKIK prześwietli politykę firmy i ich podejście do konsumenta.