około 90% wiadomości nie da się usuwać.
Sprawdzone na 2 różnych przeglądarkach.
około 90% wiadomości nie da się usuwać.
Sprawdzone na 2 różnych przeglądarkach.
Spróbuj Ctrl + Shift + R.
Pomagało z wczorajszymi problemami na EN.
spróbuję
niestety.
Sojusznik ma to samo :))) pogratulować nowej aktualizacji
ok. więcej informacji, sprawa dotyczy skanów i RW. wywaliło serwer między 13 a 15 więc może to coś z tym związane?
czyściłem historię przeglądania i jedyne co uzyskałem to wyczyszczenie danych z farmienia idlerów
no nic, zapinam urlop do czasu naprawy. szybko mojej złotówki na anty nie zobaczycie
co ty gadasz za głupoty wchodzisz jeszcze raz w kosz i wszytko normalnie działa //// ale faktycznie nie kasują się normalnie
co ty gadasz za głupoty wchodzisz jeszcze raz w kosz i wszytko normalnie działa //// ale faktycznie nie kasują się normalnie
Nie wiem czy nasze społeczeństwo OGame jest głupie , czy po prostu próbują z nas głupków zrobić.
Wchodzisz jeszcze raz w kosz i działa ...
Anulujesz kolejkę budowy , zapinasz nowa i znów działa .
Nie masz pralki , pierzesz w rzece i też to działa .
Jednak chyba nie o to chodzi że coś mamy robić dwa razy by zadziałało .
Chociaż dla Rudej klikanie podwójne rozwiązuje problem i temat do zamknięcia .
bardziej mi chodziło o doraźne kasowanie puki nie zrobią nic więcej
Potwierdzam na Yildunie ten sam problem z wiadomościami - cudowne GF...
ok, znalazłem źródło błędu, tak mi się wydaje.
szkopułem jest że powstał konflikt między grą a antigame czy ogame infinity których używam naprzemiennie. po wyłączeniu obu dodatków wiadomości poprzez "usuń wszystko w zakładce szpieguj" znikają jak należy. przy aktualce coś musieli grzebać w wiadomościach.
ja nie mam żadnych dodatków i mi wiadomości z kosza też blokuje się ich usuwanie jak robię to pojedynczo wybrane
U mnie podobnie jak u powyższego.
Z dodatkami czy bez, działa jak chce i kiedy chce.
Co się wydarzyło, przez te 15 lat że wszystko się tak sypie w tej grze? nawet okna czatu nie można zamknąc/jak ktoś napisze to tracę wszystkie wiadomości i muszę otworzyć na pełen ekran...Wyskakują powiadomienia, że ktoś napisał - wchodzę a tam pusto. Część osób w soju widzi pewne wiadomości inni nie. Błędów nie ma końca.
Czy jakieś afrykańskie plemię dostało pierwsze zlecenie i zajmują się teraz grą? Brak połączenia z serwerem dziś znowu by mnie sporo kosztował, było 40 sek do ataku, wysłałem na PZ i koniec, przez kolejne 50 sek ładowanie bez możliwości odświeżenia.
Dodam moje spostrzeżenia do tego problemu... na telefonie przy wyłączonej opcji "ukaż wersję mobilną" wygląda na to że wszystko działa jednak po aktywacji tej opcji znika zakładka w ustawieniach -> Wygląd - Nakładki która umożliwia wybór otwierania notatek i raportów wojennych w osobnym oknie, dodatkowo brak możliwości usuwania wiadomości oraz dodawania ich do ulubionych.
U mnie natomiast ostatnio się dużo gorzej zrobiło w tym temacie. Czasem po kilka razy muszę włączać od nowa wiadomości, żeby usunąć pojedyncze raporty z farmingów.
a ja od siebie dodam że jak kasuje wiadomości w tempie około 2 sekund/1 wiadomość to kasuje wszystko po kolei do końca tylko jak chce to robić poniżej sekundy /1 wiadomość to system nie daje rady i wtedy zaczyna się blokada i trzeba jeszcze raz przeładować trzeba żeby dalej kasować/// więc robię wolniej i jest okej na komputerze na firefoxie
Od jakiegoś czasu wszystko na tym ogeju trzeba robić wolniej
Chcę szybko recki wysłać, to się nie da. Czasem w ogóle się nie da nic wysłać, a tu się sekundy liczą