usuwanie wiadomości.

• ok. więcej informacji, sprawa dotyczy skanów i RW. wywaliło serwer między 13 a 15 więc może to coś z tym związane?

czyściłem historię przeglądania i jedyne co uzyskałem to wyczyszczenie danych z farmienia idlerów :D

• co ty gadasz za głupoty wchodzisz jeszcze raz w kosz i wszytko normalnie działa //// ale faktycznie nie kasują się normalnie

Nie wiem czy nasze społeczeństwo OGame jest głupie , czy po prostu próbują z nas głupków zrobić.

Wchodzisz jeszcze raz w kosz i działa ...

Anulujesz kolejkę budowy , zapinasz nowa i znów działa .

Nie masz pralki , pierzesz w rzece i też to działa .

Jednak chyba nie o to chodzi że coś mamy robić dwa razy by zadziałało .

Chociaż dla Rudej klikanie podwójne rozwiązuje problem i temat do zamknięcia .

• ok, znalazłem źródło błędu, tak mi się wydaje.

szkopułem jest że powstał konflikt między grą a antigame czy ogame infinity których używam naprzemiennie. po wyłączeniu obu dodatków wiadomości poprzez "usuń wszystko w zakładce szpieguj" znikają jak należy. przy aktualce coś musieli grzebać w wiadomościach.

• Co się wydarzyło, przez te 15 lat że wszystko się tak sypie w tej grze? nawet okna czatu nie można zamknąc/jak ktoś napisze to tracę wszystkie wiadomości i muszę otworzyć na pełen ekran...Wyskakują powiadomienia, że ktoś napisał - wchodzę a tam pusto. Część osób w soju widzi pewne wiadomości inni nie. Błędów nie ma końca.

Czy jakieś afrykańskie plemię dostało pierwsze zlecenie i zajmują się teraz grą? Brak połączenia z serwerem dziś znowu by mnie sporo kosztował, było 40 sek do ataku, wysłałem na PZ i koniec, przez kolejne 50 sek ładowanie bez możliwości odświeżenia.

• Dodam moje spostrzeżenia do tego problemu... na telefonie przy wyłączonej opcji "ukaż wersję mobilną" wygląda na to że wszystko działa jednak po aktywacji tej opcji znika zakładka w ustawieniach -> Wygląd - Nakładki która umożliwia wybór otwierania notatek i raportów wojennych w osobnym oknie, dodatkowo brak możliwości usuwania wiadomości oraz dodawania ich do ulubionych.

<<17.03.2022 22:02>> @diakk zawsze znajdzie jakiś cytat, który mu podpasuje do posta

<<17.03.2022 22:02>> widać, że stara zielona skryba i trzeba uważać na to co się pisze

• a ja od siebie dodam że jak kasuje wiadomości w tempie około 2 sekund/1 wiadomość to kasuje wszystko po kolei do końca tylko jak chce to robić poniżej sekundy /1 wiadomość to system nie daje rady i wtedy zaczyna się blokada i trzeba jeszcze raz przeładować trzeba żeby dalej kasować/// więc robię wolniej i jest okej na komputerze na firefoxie