Event systemu

• Czy jest jakaś szansa na zmianę tego zadania z min. 3 członkami sojuszu? Nie ma możliwości zaliczenia kiedy gram samxD

Nie ma.

Dlaczego nie ma?

Bo już kilka lat ludzie o tym gadają na discordzie - bo tutaj to można pisac i nikogo to nigdy nie obejdzie - i nikogo to nie obchodzi. Propozycje ,,, zmiany na lepsze dla graczy - są formą odreagowania. Nikt nigdy nic takiego nie wprowadzi, nikt nigdy nic nie zmieni - ale pisać nie zabronia, przynajmniej komuś ulży.

• A ja mylnie myślałem, że przedmiot MSBN w WERSJI 13

dfddfdfsmsbn.png

Zamnienia aktualny poziom (np. 15) na pierwszy , a punkty za badania - odbiera.

dzięki za przetestowanie, teraz sobie go na spokojnie i bez stresu odbiorę :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

,,Nie prowokuj! Brakuje ci rozrywki, to kup sobie granat (taki owoc),, Crysis

• Update. Wybralem MSBN w trakcie trwania badania. Nic sie nie pojawiło w. Ekwipunku zgodnie z informacjami powyżej - nie jest to przedmiot.

Gdy tylko skończyło mi się badanie MSBN na 13lvl automatycznie wskoczył 14lvl pomimo iż wybór nastąpił 8h wcześniej.
    także wszystko cacy.

• Update. Wybralem MSBN w trakcie trwania badania. Nic sie nie pojawiło w. Ekwipunku zgodnie z informacjami powyżej - nie jest to przedmiot.

Gdy tylko skończyło mi się badanie MSBN na 13lvl automatycznie wskoczył 14lvl pomimo iż wybór nastąpił 8h wcześniej.
    także wszystko cacy.

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak to się odbyło jak opisałeś. Gdy trwa badanie MSBN, to nie ma przecież wcale przycisku "wybierz" na tej nagrodzie. Chyba, że to odbyło się na v13 ogame, które ma sporo bugów.

Edit: Faktycznie coś jest na rzeczy z wersją v13. Na jednym z uni, gdzie dzisiaj zaktualizowali grę do v13, pomimo aktywnego badania MSBN przycisk wyboru tej nagrody w evencie jest aktywny z poziomu każdej planety, poza planetą na której zostało włączone badanie. Więc to co kolega opisał mogło się zdarzyć ^^

• Jakby ktos sie zastanawal postep osiagnieć z msbn w tej zebanej wersji v13 się oczywiście nie zaktualizował a na u68 śmiga (v12). Debile w tym GF są kompetne, niby człowiek widział, ale nadzieja do ostatniej chwili byla..

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

,,Nie prowokuj! Brakuje ci rozrywki, to kup sobie granat (taki owoc),, Crysis