Display MoreNigdy nikomu się w 100% nie dogodzi, jest jak jest nikt Ci grać nie każe, Twój wybór.
Ważne że jest brane pod uwagę co ludzie mówią w mniejszym lub większym stopniu.
Mogą równie dobrze zrobić po swojemu i o nic nie pytać, wtedy będzie dopiero płacz.Display MoreDisplay MoreJedna uwaga. Widzę że niemal wszystkie proponowane uni mają bardzo wysoki DF.
Czy nie byłoby lepiej trochę to zróżnicować?
Tak czy siak DF jest skorelowany z dokiem, tym samym czy nie dałoby szanse na lepszą odbudowę po złomie?
Myślę o zakresie 50/60% a nie 70/80 jak proponowane.
Nie przeprowadziłem też żadnej głębszej analizy i gram dłuższy czas tylko na jednym uni więc może mój tok rozumowania jest błędny i ktoś ma inne argumenty. Obecnie mając DF 30 i tak mi się dłuższy czas opłacało grać flota, nie latając po satelitach i pełżakach.
Uni są ustawione - pod specyficzną grupę osób. Nie pod całe społeczeństwo. Niektóre to "kopie" bo "ktoś na takich se gra to pod niego" , niektóre robione pod utrudnienie reszcie gry. I tyle w temacie fuzji. Jedni - dla których to ustawione będą spijać śmietankę, inni będą / stracą. I nie ma żadnego wytłumaczenia na głupotę tych parametrów. Bo te parametry są po prostu głupie. Jedne robione pod Velę - czyli kopię, drugie pod u68, a reszta do wydymania całej reszty
Zero ładu , składu i jakiejkolwiek logiki czyli... ogame po polski
Z perspektywy większości brane pod uwagę jest tylko "jedno" . Zresztą to widać po parametrach i po tym kto i jak sie tutaj w tym temacie wypowiada. Parametry zostały niestety wstepnie podobierane pod jedną kastę graczy - a cała reszta, jak co roku zostaje wciepnięta na chama do obornika . I nie pisz tu proszę bzdur że nikt nikomu nei każe grać.
Trzeba patrzeć na to innymi perspektywami. Gdyby to działało tak jak powinno - zapewne wyglądało by to inaczej. Tym bardziej że do wypieprzenia idzie 99% serwerów i na chama będzie upychane w kilka - o parametrach odpowiednich tylko "dla wybranych z własnego otoczenia". I zrobi się gnój milenialnych rozmiarów.
Wciskanie pierdołek o "ankietach" jest w tym przypadku tak na miejscu jak nie powiem co i kiedy. Tym bardziej że na samym początku dyskusje wyglądały inaczej, do momentu aż pewna grupa nie zaczeła lobbować na prywacie za swoim. I na swoje wyszyli wciskając całą resztę do czarnej dupy. A w ankiety nie ma co wierzyć i nie ma na nie co liczyć bo one nie są rozwiazaniem tylko bzduirą na zamydlenie oczu i wybielenie się z głupich decyzji. Może i będa, może coś zmienią... a może i nie. Tym czasem serwery pod fizje zrobione... już nie będę komentował bo mija się to z celem. Jak się ma po znajomości to i fuzje się ustawi ![]()