Display MoreSzczerze nie wiem sama, jaki złoty środek znaleźć dla u68.
Zdaję sobie sprawę jak zmiana prędkości pokojowych wpływa na grę dla osób, które x czasu spędzili na x1. I to nie chodzi o to, że kogoś faworyzuję, tylko widziałam już fuzję, gdzie x1 trafiło na x2 i skończyło się to katastrofą. Masa skasowanych kont i żal.
Z drugiej strony rozumiem chęć skorzystania z opcji jakie obecnie oferuje gra, czy zmianę uniwersum.
I
Fakt faktem uniwersa, które bardzo długi okres czasu były uniwersami docelowymi są po prostu zagracone przez konta zbanowane czy idlujące. Cmentarz działa, jak działa. Wtedy też inaczej by to wyglądało.
Co do dodawania gal... wydajność takiego Kerberosa obecnie woła o pomstę do nieba, a co by się działo gdyby było więcej gal. Masakra.
Wydajność takiego "Kerberosa" woła o pomstę przez ilość idlaków - nie gal. Widziałem serwery 12-14 galowe i nie ma różnicy.
Dodatkowo wydajność woła o pomstę przez V13 - i to notorycznie, co konserwa - to serwery działają gorzej. Wiec nie szukaj problemu w ilości gal, a w ilości idlaków, czy po prostu spierdzielonych aktualizacjach / konserwacjach które zamiast polepszać wydajność - z każdą pogarszają.
Inna sprawa - co jest od dawna "zgłaszane" - serwery mają dziwną tendencję do zamulania - przez ilość błedów w grze które miały być naprawione w v13 - a nie są.
I warto dodać że wszystkie serwery działają tak samo, na jedno kopyto - ba sezonowy działa momentami z 10 x gorzzezj niz "Kerberos".