Nagrody

• Hej.
    Mam pytanie, bo przed chwilą miałem do wybrania 1 z 3 z nagród
    i wybór padł na Napęd Impulsowy +1. Kliknąłem wybierz, jednakże
    poziom napędu nie zwiększył się. Widzę w Randze1 info, że

Już otrzymano tę nagrodę.

Poziom 16 jak miałem, tak dalej mam.

O co tu chodzi?

• Hej.
    Mam pytanie, bo przed chwilą miałem do wybrania 1 z 3 z nagród
    i wybór padł na Napęd Impulsowy +1. Kliknąłem wybierz, jednakże
    poziom napędu nie zwiększył się. Widzę w Randze1 info, że

Już otrzymano tę nagrodę.

Poziom 16 jak miałem, tak dalej mam.

O co tu chodzi?

No i raczej szukałbym w tym ekwipunku nadprzestrzennego, bo impulsu nie ma w nagrodach.

• Spoko, dzięki, znalazłem i zaaplikowałem. Jest OK

A i tak, zgadza się, chodziło o NN

Mogłeś sobie najpierw jeszcze trochę ten napęd podnieść i zaaplikować item na wyższy poziom.. Jeszcze sporo czasu na to jest.

• uniwersum Kerberos jako Galaktyczny Rolnik

• sojusz K'AI PRIME

:sleeping2:

• Mogłem, ale nie zrobiłem.

I tak nie ma jakiś dużych zysków czasowych z podnoszenia tego napędu,
    a przynajmniej nie jest to coś, na czym by mi tak mocno zależało.

• Jak ktoś planuje wziac depozyt (xD) w 2 tierze to nie jest to przedmiot, tylko od razu dodaje poziom. Chciałem odebrać na Fafnirze gdzie mam 15poz do osiagniecia, a kliknąłem na innej planiecie i zdobyłem 1 poziom :trollface:

Piszę bo to powinno być rozróżnione, a nie, że nie wiadomo czy po tych zmianach item wyląduje w ekwipunku czy nie... Przynajmniej opis w dymku powinien się pojawić!

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

,,Nie prowokuj! Brakuje ci rozrywki, to kup sobie granat (taki owoc),, Crysis

• Piszę bo to powinno być rozróżnione, a nie, że nie wiadomo czy po tych zmianach item wyląduje w ekwipunku czy nie... Przynajmniej opis w dymku powinien się pojawić!

I było rozróżnione. W randze 1 wszystkie badania/budynek miały info [Przedmiot], w przeciwieństwie do rangi 2 - depozytu.

• masz na stałe 1 lvl depozytu 8o

Będę teraz czekał na przedmiot wyburzania depozytu, nie stracę na niego już ani jednostki ani pola planety. :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

,,Nie prowokuj! Brakuje ci rozrywki, to kup sobie granat (taki owoc),, Crysis