Nagrody

• Hej.
    Mam pytanie, bo przed chwilą miałem do wybrania 1 z 3 z nagród
    i wybór padł na Napęd Impulsowy +1. Kliknąłem wybierz, jednakże
    poziom napędu nie zwiększył się. Widzę w Randze1 info, że

Już otrzymano tę nagrodę.

Poziom 16 jak miałem, tak dalej mam.

O co tu chodzi?

• Hej.
    Mam pytanie, bo przed chwilą miałem do wybrania 1 z 3 z nagród
    i wybór padł na Napęd Impulsowy +1. Kliknąłem wybierz, jednakże
    poziom napędu nie zwiększył się. Widzę w Randze1 info, że

Już otrzymano tę nagrodę.

Poziom 16 jak miałem, tak dalej mam.

O co tu chodzi?

No i raczej szukałbym w tym ekwipunku nadprzestrzennego, bo impulsu nie ma w nagrodach.

• Spoko, dzięki, znalazłem i zaaplikowałem. Jest OK

A i tak, zgadza się, chodziło o NN

Mogłeś sobie najpierw jeszcze trochę ten napęd podnieść i zaaplikować item na wyższy poziom.. Jeszcze sporo czasu na to jest.

• uKerberos jako Galaktyczny Rolnik

• sojusz K'AI PRIME

• Mogłem, ale nie zrobiłem.

I tak nie ma jakiś dużych zysków czasowych z podnoszenia tego napędu,
    a przynajmniej nie jest to coś, na czym by mi tak mocno zależało.

• Jak ktoś planuje wziac depozyt (xD) w 2 tierze to nie jest to przedmiot, tylko od razu dodaje poziom. Chciałem odebrać na Fafnirze gdzie mam 15poz do osiagniecia, a kliknąłem na innej planiecie i zdobyłem 1 poziom :trollface:

Piszę bo to powinno być rozróżnione, a nie, że nie wiadomo czy po tych zmianach item wyląduje w ekwipunku czy nie... Przynajmniej opis w dymku powinien się pojawić!

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Piszę bo to powinno być rozróżnione, a nie, że nie wiadomo czy po tych zmianach item wyląduje w ekwipunku czy nie... Przynajmniej opis w dymku powinien się pojawić!

I było rozróżnione. W randze 1 wszystkie badania/budynek miały info [Przedmiot], w przeciwieństwie do rangi 2 - depozytu.

• masz na stałe 1 lvl depozytu 8o

Będę teraz czekał na przedmiot wyburzania depozytu, nie stracę na niego już ani jednostki ani pola planety. :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis