To jest dla niektórych ważna kwestia czy 7 czy 23 dni do odbioru?
Se poczytaj parę postów wyżej to pisze jak byk, że 23 dni.
Uwaga! Nowa aplikacja mobilna OGame dla Androida!
Pamiętaj o migracji konta przed 6 października!
Migracja konta dla Androida zakończy się za tydzień!
To jest dla niektórych ważna kwestia czy 7 czy 23 dni do odbioru?
Poczytaj parę postów wyżej to inni twierdzą, że dostali info o 7, to w końcu ile?
to pisze
Jest napisane, jeśli już.
Poczytaj parę postów wyżej to inni twierdzą, że dostali info o 7, to w końcu ile?
to pisze
Jest napisane, jeśli już.
Co za beton...
5 postów wyżej pisało, że 23 dni, a we wcześniejszych były zagwozdki czy jest to 7 czy 23.
I tak potwierdzam, że 23 dni.
Odebrałeś i sprawdziłeś, że potwierdzasz?
To, że ktoś napisał, to nie znaczy, że to prawda, skoro dostali wiadomość 7 dni.
Co to znaczy beton.
To, że ktoś napisał, to nie znaczy, że to prawda, skoro dostali wiadomość 7 dni.
Co to znaczy beton.
Znowu leków zapomniałeś wziąć?
Co to znaczy beton.
Tak, sprawdziłem empirycznie.
Pisali na forum i pisali na disco, że 23 dni.
Jak nie rozumiesz to bardzo mi przykro - tutaj podpis Khala pasuje. W najgorszym wypadku pozostaje jeszcze klamka, bo ten doktor to chyba dla szpanu tylko.
No a myślicie, że skąd ta liczba jego postów i ranga na forum
Wziąłem.
Tak, sprawdziłem empirycznie.
To trzeba było tak od razu. Taka informacja jest dla mnie jasna i klarowna. Dziękuję.
Sami debile.
Po odebraniu jest 23 dni na aktywację, ale nie da się uruchomić tego przedmiotu, gdy laboratorium pracuje. Trzeba albo poczekać na zakończenie aktualnego badania (o ile wyrobimy się w 23 dni) albo zatrzymać to co aktualnie badamy, aktywować przedmiot i ponownie włączyć badanie, które zacznie odliczanie od początku
Zwiększyli do 23dni bo liczą, że wtedy więcej graczy wypaczkuje sobie plazmę. Swoją droga tyle powinien wynoscić normalny czas przydatności przedmiotów tymczasowych bo 7dni to zdecydowanie za mało, szczególnie na skracacze i zmiane klasy..
Wziąłem.
Przecież pisałem Ci nieraz, że czopków się nie połyka Znowu się uruchomił doktor, bo coś słabo z tymi jego wypocinami na forum ostatnio było
bo coś słabo z
ostatnio było
Ty, za to, nawet jak na urlopie byłeś, to i tak na forum farmazony pisałeś. Chyba mam zastępstwo.
Po odebraniu jest 23 dni na aktywację, ale nie da się uruchomić tego przedmiotu, gdy laboratorium pracuje. Trzeba albo poczekać na zakończenie aktualnego badania (o ile wyrobimy się w 23 dni) albo zatrzymać to co aktualnie badamy, aktywować przedmiot i ponownie włączyć badanie, które zacznie odliczanie od początku
Albo skrócić za anty
A możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi brzydkimi kokardami w skinach?
+1 lvl Astro jak rok temu, ale obrazki planet z kokardką?
Skoro nie wiecie, to nie warto Wam odpisywać nawet . . . Chyba, że zapytujecie retorycznie (zapewne
)