01.10-01.11.2025: Sezon Rocznicowy

• Po odebraniu jest 23 dni na aktywację, ale nie da się uruchomić tego przedmiotu, gdy laboratorium pracuje. Trzeba albo poczekać na zakończenie aktualnego badania (o ile wyrobimy się w 23 dni) albo zatrzymać to co aktualnie badamy, aktywować przedmiot i ponownie włączyć badanie, które zacznie odliczanie od początku :(

Top10 badań PL (na uni x1x8), top32 badań PL (wszystkie prędkości)

Badania stanowią 79,23 % wartości konta

• Zwiększyli do 23dni bo liczą, że wtedy więcej graczy wypaczkuje sobie plazmę. Swoją droga tyle powinien wynoscić normalny czas przydatności przedmiotów tymczasowych bo 7dni to zdecydowanie za mało, szczególnie na skracacze i zmiane klasy..

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Po odebraniu jest 23 dni na aktywację, ale nie da się uruchomić tego przedmiotu, gdy laboratorium pracuje. Trzeba albo poczekać na zakończenie aktualnego badania (o ile wyrobimy się w 23 dni) albo zatrzymać to co aktualnie badamy, aktywować przedmiot i ponownie włączyć badanie, które zacznie odliczanie od początku :(

Albo skrócić za anty ;)

• Czy ja dobrze widzę, że na 23-lecie OGame dostaliśmy... avatary? Które jeszcze trzeba sobie samemu zrobić typu 16-lvl robotów na moonie? No nie żebym liczył na +1 lvl Astro jak rok temu, ale obrazki planet z kokardką?

Nie grałem w tamtym okresie.

Czy na 22 urodziny OGame była Astrofizyka+?
    I potem dodatkowo na koniec roku również była kolejna Astrofizyka+?

• uKerberos jako Galaktyczny Rolnik

• sojusz K'AI PRIME

• Czy ja dobrze widzę, że na 23-lecie OGame dostaliśmy... avatary? Które jeszcze trzeba sobie samemu zrobić typu 16-lvl robotów na moonie? No nie żebym liczył na +1 lvl Astro jak rok temu, ale obrazki planet z kokardką?

Rok temu była raz, zdaje się w evencie urodzinowym.

Rok temu była raz, zdaje się w evencie urodzinowym.

Na tą jedną się załapałem i ona była po Świętach Bożego Narodzenia. Pamiętam, bo na to się jeszcze załapałem.

Niestety z perspektywy czasu widzę, że wykorzystałem ten item zdecydowanie za szybko..

• sojusz K'AI PRIME

• Niestety z perspektywy czasu widzę, że wykorzystałem ten item zdecydowanie za szybko..

A ja tam go trzymam, teraz mogą co najwyżej dać ,,tymczasowy,, :trollface:

Rok temu była 2x plazma na urodziny 3 paź. i na mikołaja 6 gru. Pamiętam do bardzo dobrze, bo jakimś sposobem nie zdążyłem odebrać tej pierwszej logując się dopiero po północy :piwko:.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Niestety z perspektywy czasu widzę, że wykorzystałem ten item zdecydowanie za szybko..

A ja tam go trzymam, teraz mogą co najwyżej dać ,,tymczasowy,, :trollface:

Rok temu była 2x plazma na urodziny 3 paź. i na mikołaja 6 gru. Pamiętam do bardzo dobrze, bo jakimś sposobem nie zdążyłem odebrać tej pierwszej logując się dopiero po północy :piwko:.

To bardzo dobra decyzja, że trzymasz ten item, bo rzeczywiście teraz już będą tylko czasowe.

• sojusz K'AI PRIME