Jest tam wielki zasób ciagów przynajmniej teraz sie czegoś nauczysz, jak chociaż
Nie mam czasu poprawie tam kiedyś.
Umiem wstawiać tylko czasu nie mam.
Ja się cały czas uczę. W pracy, w domu...
haha
Jest tam wielki zasób ciagów przynajmniej teraz sie czegoś nauczysz, jak chociaż
Nie mam czasu poprawie tam kiedyś.
Umiem wstawiać tylko czasu nie mam.
Ja się cały czas uczę. W pracy, w domu...
haha
że nawet 130 mi wychodziło czasem
Co tak skromnie dzisiaj?
Gry. W 1 części Crysisa ginie pewien major. W drugiej poznajemy jego córkę. Jak brzmi jej godność?
Major Laurence "Prorok" Barnes
Bez komentarza...
A o córkę ci chodzi to zdecyduj się
Ja mam się zdecydować? Pytanie było jasne - to to zdanie zakończone znakiem zapytania jakbyś nie wiedział. Za drugim podejściem dobrze.
się zdecydować? Pytanie było jasne
A to sorry, mój błąd, widocznie już nie dowidzę.
Jaka będzie kolejna liczba na miejscu znaku zapytania.
To coś dla IQ>130
[ 4 ] [ 6 ]
[ 9 ]
[ 8 ]
[ 25 ]
[ 10 ]
{ ? }
serduszka jakby wampek się czepiał, nie było kwiatków.
Ja znalazłem prawidłowość dla 49.
Mamy 2x2, 2x3, 3x3, 2x4, 5x5, 2x5.
Czyli na zmianę: kwadraty kolejnych liczb pierwszych i 2 razy kolejna liczba naturalna.
Więc kolejne dla mnie było by 7 do kwadratu, potem 2x6.
Mam po cichu nadzieję, że jest źle, mam IQ poniżej 130 i będę mógł wrócić oglądać sitcomy zamiast zapisywać się do Mensy.
Jak to sa 2 rózne ciągi na zmiane, to też może być 36. Zamiast kwadratów liczb pierwszych są kwadraty liczb, które same w sobie nie są kwadratami (4 nie może być bo to 22).
Rozwiązań jest wiele... a serduszka to sobie mozesz wciskać w walentynki
Czyli na zmianę: kwadraty kolejnych liczb pierwszych
49.
Tak jest.
To jest jedno zadanie a żeby osiągnąć wynik ponad 130 to trzeba tego typu zadania i nie tylko z liczbami rozwiązać ale powinieneś spróbować rozwiązać jakiś test iQ.
zadajesz
Jakoś nie odczuwam potrzeby zbadania IQ, do niczego mi to potrzebne nie jest
Ale niech będzie zagadka z historii forum OGame
Proszę wymienić trzy osoby, które są byłymi Administratorami Forum Ogame.pl (FA)
Czyli, że nie ma tutaj dinozaurów pamiętających stare, lepsze itd.?
W ramach podpowiedzi polecam wskoczyć na poprzednie, zamknięte forum w dział "Nowości i Ogłoszenia"
Dwie wymienił bym z pamięci - zapytał bym w sojuszu, znajomych z aktualnego Uni, którzy grali jeszcze na U1 lub Dagusi ( ona wie wszystko) pewnie szybko znalazł bym odpowiedź. Dinozaury jeszcze nie wyginęły ale chcą dać szansę Młodym Wilkom z dużym IQ.
Doktorek wie wszystko.
Tym bardziej że teraz podałeś mu odpowiedź na tacy.
Czyli, że nie ma tutaj dinozaurów pamiętających stare, lepsze itd.?
W ramach podpowiedzi polecam wskoczyć na poprzednie, zamknięte forum w dział "Nowości i Ogłoszenia"
to pytanie pojawiło się już w jakimś konkursie organizowanym przez Team, ale nie mogę sobie przypomnieć co to było
aj dinozaurów pamiętających stare, lepsze
Ja gram od 2005 ale nie znam odpowiedzi.
Doktorek wie wszystko.
Jeśli mnie masz na myśli to nie wiem wszystkiego.
Proszę wymienić trzy osoby, które są byłymi Administratorami Forum Ogame.pl (FA)
Abnega, Sirius. W sumie ten post to taktyczny janusz, żeby temat mi się świecił.
kolega buleon był najbliżej i jego kolej
Nie odpowiedziałem na pytanie, więc nie powinienem zadawać następnego, ale niech będzie. Proszę o podanie jednego ex-FA poza Siriusem i Abnegą.