Display MoreDisplay MoreDisplay MoreGdzieś ktoś kiedyś napisał - każdy musi mieć możliwość obrony. A wy [ciach] nie będziecie tej możliwości odbierać bo macie ból tyłka bo latać nie potraficie normalnie. - Coż znaczy ? Latać w ciemno i licząc ze ktoś będzie afk ? Czekać aż ktoś zaśnie i się spóźni odebrać fsa ? Jak dla ciebie nie jest normalne obserwowanie gracza przez kilka tygodni, i skoordynowana akcja całego sojuszu żeby ściągnąć 5 moonów i niszczyć jak gracz śpi myśląc że jest ok , to ja nie wiem co jest normalne. Widać że twój nick i avatar idzie w parze z twoją inteligencja ale nie mnie to oceniać
[mod='Ruda']Obraza[/mod]
Display MoreDisplay MoreBłąd jeśli można go nazwać jest w możliwości przetwarzania danych przez serwer, a nie w grze ponieważ
- wysyłasz statki na 0s = raczej nie wykonalne że statki się spotkają
- wysyłasz statki na 1s = zdarza się też że do starcia nie dochodzi
- wysyłasz statki na 2s = taki czas jest najlepszy
ale wysyłając statki na 1s czy 2s jest możliwość ucieczki na co pozwala mechanika gry, i co moim zdaniem mija się z celem
moim zdaniem na na przykład ileś tam sekund przed starciem / przykładowo 6s obrońca nie powinien mieć możliwości wysłania statków na który jest atakPrzeciez to by totalnie zamordowało grę. Przeciwko tzw. paczkomatom, którzy za duży hajs się wzmacniają, nie byłoby możliwości jakiejkolwiek obrony. Taki przykładowo współautor postu, Trokpol, byłby w stanie sam całe sojusze złomować, mając 5x więcej punktów niż drugi gracz na Yin.
a tak na marginesie bez tych paczkomatów to byście nie mieli w co grac bo GF nie będzie utrzymywać serwerów NON PROFIT ale chyba myślicie że jesteście tacy fajni że to dla was robia
bzdura i podstawy ekonomii sie klaniaja. To nie paczkomaty utrzymuja ta gre bo ich paczka daje 2kkk+ mety, to tysiac pozostalych graczy na uni kupujacy 2-3x miesiecznie anty za 50zl utrzymuja ta gre. Przelicz to sobie.
LOL