Jak rozwinę bonusy form życia to na każdej planecie pokazuje mi że mam bonus tylko z jednej, tej samej planety. U mnie to jest ostatnią planeta jaką skolonizowałem
Bonusy form życia tylko z 1 planety
-
- 12.0.0
- DiGriz
-
-
-42k energii jak miałem 30k na plusie
tak, czekam spokojnie na naprawę
-
Kiedy zostanie przywrócona pojemność floty bo brakuje mi 300mld pojemności a urlopu nie mogę zapiąć?
-
Jaka będzie rekompensata dla graczy za straty w surowcach ?
-
Frank dostaniesz dopałkę energii albo guzika
Cały teem ogame to chyba żart, od lat nie widziałem aby coś wprowadzili i się nie popsuło
Same geniusze
-
Będzie promka na paczki
-
proponuje event trzydniowy z zajeb.... nagrodami
-
Przepraszamy za niedogodności i to wszystko. O ile na ten krok chociażby się zdobędą
-
Juz dali rekompensate na jutro, 100% wiecej anty nie wystarczy?
Ale to chyba jedyna gra gdzie nie ma zadnych rekompensat...
-
Wszystko jest tutaj -> 18.10: Hotfix 12.0.1
Info do kiedy jest widoczne też jest w grze.
Dziękujemy!
-
Jest to już naprawione czy nie bo wbijam na quasar a tam energia na minus za chwile na plus i zaś na minus?
Przerwałem farme kryształów i włączyłem na nowo i zostało ok 100 mnl sury o co tu chodzi?
-
Jest to już naprawione czy nie bo wbijam na quasar a tam energia na minus za chwile na plus i zaś na minus?
Przerwałem farme kryształów i włączyłem na nowo i zostało ok 100 mnl sury o co tu chodzi?
Nie, dalej się losowo pieprzy i raz energia spadnie na minus i lf zdychaja co by za jakis czas wrócić i tak w kółko. Puścili chyba update naprawiający poprzedni update psujący bez sprawdzania czy na pewno działa jak powinien i nie psuje tego co powinien naprawiać. Niemiecka precyzja.
-
Na stos z Rudą , na stos !!
-
Frank_Black ty jak zawsze dostaniesz fotke wiesz czego na pw