Bonusy form życia tylko z 1 planety
-
- 12.0.0
- DiGriz
-
-
Pokazałeś jedną planetę to ciężko powiedzieć czy się sumują inne planety
-
Na każdej planecie mam tak samo i łączne bonusy wychodzą ponad 100% (kryształ~90%).
-
-
Bym poczekał bo to tylko troche mniej surki, ale zaraz ląduje flotka która ma 40kkk sury a pojemności tylko na 20kkk
-
-
wszystkie formy zgasly, co tu sie odjaniepawala
-
dojcze precision job Twoja mać
-
Zastanawia mnie jedno , mianowicie wersję wrzucają na serwery testowe , niby testują .
Logicznie - skoro wersja jest przetestowana - wrzucają ją na docelowe serwery. ( albo po prostu robią z siebie jeszcze większych błaznów w luźnych jeansach )
A więc samo się narzuca , iż logika i myślenie u twórców wygląda jak zaorane pole po kapuście. -
fakt wydobycie spadło okolo 70% samego metalu krysztal to ponad 60% bądź deuter ponad 50%
-
Bym poczekał bo to tylko troche mniej surki, ale zaraz ląduje flotka która ma 40kkk sury a pojemności tylko na 20kkk
Szczescie ze mnie to nie dotyczny teraz musisz pilnowac floty sury albo poprostu przetransportuj na najblizsza planete i wybuduj jakis budynek jezeli mozesz
Na obcych serwerach ogame jest ta sama sytuacja na węgierskim angielskim więc wszędzie musi być tak samo
-
ale przynajmniej mam zajebisto skórkę planety a to, że ludziki strajkują bo głodne i światło zgasło to tam już pies
-
ale mój animowany avatar zaczął się wyświetlać
-
Formy życia zostały unicestwione^^.
-
Nie sumują się bo całkowite wydobycie spadło. Ruda wiesz coś o tym,
Blokada ataków po co? . Energia na minus.
Co tu się stanęło się.
-
-
Wszystko jest tutaj -> 18.10: Hotfix 12.0.1
Info do kiedy jest widoczne też jest w grze.
-
Ta niemiecka precyzja.....
I po co to komu ? zrobilibyście ankiete i okazałoby się że 90 % graczy byłby na nie odnośnie wprowadzanie tego śmiesznego anime w nasze ogame
-
No niestety takie aktualizacje nie są wprowadzane na zasadzie głosowane tylko to odgórne decyzje.
-
Rozumiem po co to wprowadzacie , próbujecie zatrzymać osoby na dłużej na uniwersach wprowadzając pozornie coś nowego co niby na chwile ożywi tego powoli umierającego trupa
Moim zdaniem nie tędy droga
Zmiany nic wnoszą w społeczność więc pozostaje otworzyć nowe uni za 2 tygodnie
Z tą promką na anty to wam się udał żart , serio
Plują w twarz , mówią że deszcz pada i następenego dnia proszę o hajs za awarie