Bezsensowne ataki z uzyciem GŚ - jak sie bronic?

1. Jak mogę zdobyć księżyce nad każdą planetą? Musiałbym zrobić próby moonowe z innymi graczami? Brakuje mi aż 9 księżyców na planetach.
    2. Gdybym miał możliwość szybkiego przenoszenia floty pomiędzy planetami, mógłbym się w ten sposób bronić. Nie wygląda na to, że agresor dobudowuje GS, przynajmniej póki co. Wszystko zależy od powyższego punktu.
    3. Z tych 2 miliardów udało się zebrać jakieś 500 milionów.
    4. Wybudowałem trochę reckow rano, z tego co zdążyło się nabić rano na planetach, i zebrałem trochę złomu, ale agresor chyba ma ustawione floty od razu na zbieranie złomu też, bo pole zniszczeń znikało dość szybko.

Trochę mi ciężko ogarnąć te ataki jeszcze, bo nigdy nie grałem z flotą bojową. Muszę się nauczyć, jak działają teleportery i zwiększyć prędkość moich statków bojowych, czego nie robiłem do tej pory wiec badania moga troche zajac

Serio odechciewa się grać. Gracz nie odpisuje na wiadomości z zapytaniem, czego oczekuje i dlaczego się tak przyczepił.

Kolejny atak z 698 GS doleci za 5h na planete na ktorej prawie nic juz nie ma

• poświęć troche czasu, sprawdź jego aktywność. Jak będziesz widział, że nie ma go dłuższy czas zacznij rakietować jego obronę. W godzinę można wyczyśćić taką obronę typu 50k WR i po 1000-2000 reszty systemów obronnych. Później wlot po satelitki i DT. Powtarzaj do skutku na kolejnych koloniach.

• poświęć troche czasu, sprawdź jego aktywność. Jak będziesz widział, że nie ma go dłuższy czas zacznij rakietować jego obronę. W godzinę można wyczyśćić taką obronę typu 50k WR i po 1000-2000 reszty systemów obronnych. Później wlot po satelitki i DT. Powtarzaj do skutku na kolejnych koloniach.

Jezeli atak gsami leci 12h a gosc jest tak daleko ze kolejna planeta jest w innej galaktyce to jakimi rakietami to ma sens ale nie w tym przypadku sprawa beznadziejna poprostu tutaj tylko podstawka albo samemu zrobić akuku :D2 k gsow albo z 30 xD jak by do mnie leciało to bym się uśmiechnął 🤭🤭🤭 kiedy do mnie Leon leciał na pusty bunkier z 88k gsow z LBK to w ogóle mnie nie było do śmiechu pewnie ze mogę przeklikac ale czy to byłby sens klikać tylko po to by stracić paczki xD też sprawa beznadziejna xD kiedy majsu do mnie leciał gsami to napisałem "choćby jedna gwiazdka spadła z tej floty rozpętałoby się pieklo " kiedy Leon leciał wolałem zwinąć cały bunkier :P Jak majsu leciał xD to nie mogłem tego zrobić puknął jeden bunkier 😆 to zamieniłem w surowce żalu nie mam xD pchła na mutanta 😆 nie zadziałała zbyt gruba skóra xD kiedy leciał mnie na moony xD na moich oczach :D to wtedy tylko tak mnie i wylacznie irytowal czerwony kolor xD a poza tym badzo sympatycznie to bede wspominac xD juz taki charakter i taka gra . Chcial wyliczyc na forum wrzucilem screen shoota z atakami xD nic by nie weszlo poprostu :P😋 z moimi fsami to jest czeski film :evil:

• Masz 3 opcje

- negocjacje

- walka

- ucieczka

Pierwsze pewnie nie wchodzi w gre, bo niszczyłes i walka trwa, być może też na p na ka i na h. Tę flotową masz opisane- ksiazyce, gs, złom, rakiety. Planety masz w układzie, wiec z uciekczka też średnio bo sporo anty nawet na evencie 50%, no chyba że na cmentarz, a o ponowną lotkę łatwo.

Jet też inna opcja ucieczki- sklonuj konto na alfę, gdzie ataki są zakazane, i tam klep eko :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Jeszcze masz opcję z przeniesieniem się na inne uni. Wrzucasz urlop i czekasz aż konto trafi na cmentarz, ale długo to trwa bo ~60 dni

Nie do końca, bo na ten moment cmentarz jest wyłączony, poza tym obecne ograniczenia z przenosinami są takie, że może wpaść z deszczu pod rynnę.

Na quasar juz 2 osoby przyszly z cmentarza

Ostatni raz wczoraj

https://www.mmorpg-stat.eu/bas…r=112446.dat&univers=_169

Migrować z Cmentarza można, ale skrypt przenoszący konta na Cmentarz nie jest włączony.

• Dobrze wiedzieć, każdorazowo przed snem , zdrowaski będę słać . Speed floty lipa , gdyby był x1, to by było uniwersum idealne .