Byłem na tyle ciekawy, że posłałem kolnka z sondą . Nie było raportu szpiegowania, i nie było raportu powrotu floty
Ale wrocila?
Byłem na tyle ciekawy, że posłałem kolnka z sondą . Nie było raportu szpiegowania, i nie było raportu powrotu floty
Ale wrocila?
Wróciła
Taka ciekawostka, jakby ktoś nie wiedział, jak to wygląda. Mając ponad 3600 artefaktów i wysyłając ekspedycje, to nie znajdujemy już żadnych artefaktów. W wiadomościach z ekspedycji nie pokazuje już, że znaleźliśmy nawet 1 artefakt.
Taka ciekawostka, jakby ktoś nie wiedział, jak to wygląda. Mając ponad 3600 artefaktów i wysyłając ekspedycje, to nie znajdujemy już żadnych artefaktów. W wiadomościach z ekspedycji nie pokazuje już, że znaleźliśmy nawet 1 artefakt.
Skoro posiadasz ponad 3600 (co jest niemożliwe wg Twojego myślenia ) i wyślesz flotę w poszukiwaniu kolejnych artefaktów to normalnym jest, że więcej Ci nie znajdą . . . . bo jakbyś to zrobił będąc poniżej tych 3,6k to wtedy dodało by wsie artefakty znalezione ponad ten limit 3,6k. To Ty tego nie wiesz?
dy dodało by wsie artefakty znalezione ponad ten limit 3,6k. To Ty tego nie wiesz?
Miałeś taką sytuację już?
Miałem 3500 artefaktów wysłałem misje i dodało mi ponad 100 artefaktów. Co nie jest takie oczywiste, jak ci się wydaje. Bo mogło wyrównać równie dobrze do 3600 i na tym koniec.
Pytam, czy miałeś taką sytuację?
Ja o tym dowiedziałem się teraz, bo wcześniej skąd mogłem to wiedzieć.
Jest wyraźnie napisane limit 3600, a nie ponad.
Jak ja napisałem, to jesteś mądry, a nie widziałem, żeby ktoś o tym pisał, a nie jest to takie oczywiste, jak się wydaje.
Także daruj sobie takie teksty, bo pewno sam nie wiedziałeś, jak to wygląda.
Nie według mojego myślenia, tylko logicznego myślenia.
Równie dobrze mogło znajdować artefakty, ale z braku miejsca ich nie wpisywać.
Możliwości było kilka. Więc nie jest to oczywiste.
Display Moredy dodało by wsie artefakty znalezione ponad ten limit 3,6k. To Ty tego nie wiesz?
Miałem 3500 artefaktów wysłałem misje i dodało mi ponad 100 artefaktów. Co nie jest takie oczywiste, jak ci się wydaje. Bo mogło wyrównać równie dobrze do 3600 i na tym koniec.
Jak ja napisałem, to jesteś mądry, a nie widziałem, żeby ktoś o tym pisał, a nie jest to takie oczywiste, jak się wydaje.
Nigdy nie zrozumiem jakim cudem taki spamer jak ty, przegapia najczęściej omawiane tematy na tym forum.
Co to w ogóle za zdanie?
Taka ciekawostka, jakby ktoś nie wiedział, jak to wygląda. Mając ponad 3600 artefaktów i wysyłając ekspedycje, to nie znajdujemy już żadnych artefaktów.
Display MoreMiałeś taką sytuację już?
Czego nie zrozumiałeś doktorze? No i w końcu miałeś ponad 3,6k czy 3,5k i później wysłałeś misję? Bo wyraźnie było napisane, że jak posiadasz na przykład 3,3k artefaktów i w kolejnej misji znajdziesz 1.5k to wtedy posiadasz 4,8k
Nigdy nie zrozumiem jakim cudem taki spamer jak ty, przegapia najczęściej omawiane tematy na tym forum
A ty grasz czy siedzisz tylko na forum i masz urlop włączony. Trudno to zrozumieć.
Bo wyraźnie było napisane, że jak posiadasz na przykład 3,3k artefaktów i w kolejnej misji znajdziesz 1.5k to wtedy posiadasz 4,8k
Gdzie było napisane?
Ale chodzi też o znajdowanie artefaktów na ekspedycjach po przekroczeniu limitu.
Gdzie było napisane?
Ale chodzi też o znajdowanie artefaktów na ekspedycjach po przekroczeniu limitu.
Nie pisz już do mnie chory człowieku Masz wypisane jak dla dauna
już do mnie chory człowieku Masz wypisa
To wcześniej nie było takiej informacji albo mi umknęła. Ja nie śledzę tego na bieżąco .
W każdym razie przetestowane i sprawdzone.
Przetestowałem jako chyba pierwszy, działa.
Tyle w temacie.
To wcześniej nie było takiej informacji albo mi umknęła. Ja nie śledzę tego na bieżąco .
W każdym razie przetestowane i sprawdzone.
Przetestowałem jako chyba pierwszy, działa.
Tyle w temacie.
Nie było masz rację . . . Wczoraj na złość wsio zmienili i dlatego półtorej roku temu Ruda umieściła wzmiankę w FAQ
raj na złość wsio zmienili i dlatego półtorej roku temu Ruda umieściła wzmiankę w FAQ
Trzeba było od razu napisać, że taka informacja znajduje się już w FAQ, skoro o tym nie wiedziałem i tyle.
Po co te dyskusje.
Każdy się może machnąć.
Informacje są dodawane i zmieniane. Kto to wie.
Display Moredy dodało by wsie artefakty znalezione ponad ten limit 3,6k. To Ty tego nie wiesz?
😂 Taki obieżyświat doświadczony a okazuje się, że nie wie jak zdobywa się artefakty.
No więc od chwili wyprowadzenia artefaktów ( nie było ich na początku) gdy dochodzisz do limitu 3600, powiedzmy masz 3590, a znajdziesz powiedzmy 100 , wtedy zostajesz z 3690. Następne misje wysyłane nie dają Ci artefaktów, tylko informacje gdy wypada artefakt że jesteś ponad limitem. Miałem już tą sytuację wiele razy.
Natomiast to też pokazuje dwie rzeczy
A) nie rozwijasz lf, albo nie masz ich jeszcze od tego czasu ustawionych ( szacun jak na tak obeznanego człowieka)
B) nie masz wysoko podciagnietych poziomów ras, które dają Ci o dziwo doświadczenie i dodatkowe procenty.
Doświadczeni gracze którzy mają już dawno ustawione badania, są już od wielu tygodni z taką sytuacją, wysyłają oni misję odkrywcze tylko po xp z rasy, ale widać jeszcze tego nie odkryles.
Następne misje wysyłane nie dają Ci artefaktów, tylko informacje gdy wypada artefakt że jesteś ponad limitem
Faktycznie są takie informacje, zwracam honor w tym przypadku. Dziś dostałem takie info. : D Razer.
A) nie rozwijasz lf, albo nie masz ich jeszcze od tego czasu ustawionych ( szacun jak na tak obeznanego człowieka)
Ja rozwijam LF cały czas, ale badania mam już ustawione na wszystkich tierach. Nie potrzebne mi są już artefakty.
ie masz wysoko podciagnietych poziomów ras, które dają Ci o dziwo doświadczenie i dodatkowe procen
Mam wysoko rozwinięte budynki. Dostaje dużo doświadczenia z ekspedycji ale bez artefaktów. Poziomy badań też mam dość wysoko.
Doświadczeni gracze którzy mają już dawno ustawione badania, są już od wielu tygodni z taką sytuacją, wysyłają oni misję odkrywcze tylko po xp z rasy, ale widać jeszcze tego nie odkryles
Już mam dawno ustawione badania, ale dopiero teraz wskoczyły mi artefakty ponad limit.
Także twoje przypuszczenia nietrafione.
Doświadczeni gracze, ale nie każdy, kto gra flotą, ma wysoko rozwinięte LF, mimo tego jest doświadczonym graczem.
co to za dziwne okienka wyskakuja jak sie w galaktyce szpieguje albo misje wysyla? Da sie to jakos wylaczyc?
co to za dziwne okienka wyskakuja jak sie w galaktyce szpieguje albo misje wysyla? Da sie to jakos wylaczy
To są te same okienka jak w symulatorze.
Mamy komunikaty w symulatorze który źle liczy i teraz we flocie, czyli czekamy teraz na alerty z budynkow i stoczni po wybudowaniu każdej jednostki?
Mogli by się postarać i wysyłać pełny raport do skrzynki zamiast znikające komuunikaty, każdy by się przecież chciał dowiedzieć co tam pan majster sądzi o stanie technicznym oraz koniecznie poznać raport lekarza pokładowego, zdrowie załogi jest w końcu najważniejsze!
Po co mi wiedzieć"sukces...twoja flota została pomyślnie wysłana z misją szpieguj";-))))Co oni tam ćpają;-)
Kiedy zostały zlikwidowane te nagrody na tym znaczku obok podglądu? Miałem tam sztab i chciałem sobie nagrody odebrać a tu lipa jakiej gówno porobili
Kiedy zostały zlikwidowane te nagrody na tym znaczku obok podglądu? Miałem tam sztab i chciałem sobie nagrody odebrać a tu lipa jakiej gówno porobili
W ostatnim patchu, czyli kilka dni temu.