U mnie również - ani szału nie było, ani tragedii - 58k
Wersja 8.X - dyskusje
- ciap
- Closed
-
-
Dziś mi wpada tyle metki że szoook
a latam po innych układach to potrafi i 50kk wpaść za jednym strzałem -
Dziś mi wpada tyle metki że szoook
a latam po innych układach to potrafi i 50kk wpaść za jednym strzałemU mnie też było podobnie - od rana około 6:00 do około 17:00 po południu wpadło mi ponad 220kk mety .
-
Zauważyłem, że dzisiaj był rabunek 100% z bandytów.
-
Zauważyłem, że dzisiaj był rabunek 100% z bandytów.
O piewco dobrej nowiny... jakie uni i o której? U mnie w nocy było "normalnie" 50%. Ale było to przed restartem.
-
O piewco dobrej nowiny... jakie uni i o której? U mnie w nocy było "normalnie" 50%. Ale było to przed restartem.
może to nie był bandyta?
ja już też miałam rabunek 100% z bandyty
ALE luz, mimo wszystko lecąc w ACSie na gracza, który dla agresorów z osobna jest żółty, mamy rabunek 75%, a w sumie powinno być 50%, bo walka niehonorowa była (punkty honoru już były na minus ) No więc, sporo naprawili, bo gra w końcu działa! Ale przecież nie mogli wszystkiego na raz naprawić, bo czym by się wtedy zajmowali?
-
Jak idzie Wam event anty 9x ?
-
wyjątkowo slabo
-
Tez latam i licze na żniwa.
Poiki co 22 500 anty ale na 14 slotow.
-
Ja mam aktualnie zmieniony profil na Zbieracza, więc się nawet nie fatyguję - szkoda czasu
-
... a, daj spokój...
18k
-
Ja mam aktualnie zmieniony profil na Zbieracza, więc się nawet nie fatyguję - szkoda czasu
wierz mi że na zbieraczu i 6 slotach miałem więcej niż teraz na odkrywcy i 13 slotach
-
Qnick, całkiem możliwe, ja nie będę się upierał, że nie! Ale z własnego doświadczenia wiem, że na Zbieraczu nic nie przytargam wielkiego więc po prostu szkoda mi czasu.
Ja na Odkrywcy przy 11 slotach przywiozłem z ekspedycji około 60k anty, a ostatnio na Zbieraczu przy co prawda 6 slotach tylko, które latały na okrągło przez dwa dni dostałem tylko 8k z małym hakiem
Więc prawdopodobnie GF mnie bardziej nie lubi niż Ciebie
-
Chyba macie całkiem dobrze
Ja: Odkrywca / 11 slotów / 6 trafień - wartość anty 19215 / 88 ekspedycji
-
-
Jestem nieznaczącym trybikiem
-
Jedni nie dostają nic by inni dostawali dużo. W ogejmie jak w życiu
U mnie już 30k, lekko
-
Ja na 14 slotow i troche tego poszło juz.....69 000 poki co
-
Właśnie 34k pykło, idzie to jak burza, kursujem
-
ja wczoraj 29k anty dzis tylko 15k anty mniej czasu ale i tak idzie pieknie jestem zdziwony