Wersja 8.X - dyskusje

• Dziś mi wpada tyle metki że szoook :D
    a latam po innych układach to potrafi i 50kk wpaść za jednym strzałem

U mnie też było podobnie - od rana około 6:00 do około 17:00 po południu wpadło mi ponad 220kk mety .

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• O piewco dobrej nowiny... jakie uni i o której? U mnie w nocy było "normalnie" 50%. Ale było to przed restartem.

może to nie był bandyta? :D

ja już też miałam rabunek 100% z bandyty :>

ALE luz, mimo wszystko lecąc w ACSie na gracza, który dla agresorów z osobna jest żółty, mamy rabunek 75%, a w sumie powinno być 50%, bo walka niehonorowa była (punkty honoru już były na minus ) No więc, sporo naprawili, bo gra w końcu działa! Ale przecież nie mogli wszystkiego na raz naprawić, bo czym by się wtedy zajmowali? :beaten:

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Ja mam aktualnie zmieniony profil na Zbieracza, więc się nawet nie fatyguję - szkoda czasu :)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Qnick, całkiem możliwe, ja nie będę się upierał, że nie! Ale z własnego doświadczenia wiem, że na Zbieraczu nic nie przytargam wielkiego więc po prostu szkoda mi czasu.

Ja na Odkrywcy przy 11 slotach przywiozłem z ekspedycji około 60k anty, a ostatnio na Zbieraczu przy co prawda 6 slotach tylko, które latały na okrągło przez dwa dni dostałem tylko 8k z małym hakiem ;)

Więc prawdopodobnie GF mnie bardziej nie lubi niż Ciebie :D

• Chyba macie całkiem dobrze

Ja: Odkrywca / 11 slotów / 6 trafień - wartość anty 19215 / 88 ekspedycji

„A teraz chodź tu do mnie, (ja muszę żyć)

będę opowiadał czary Ci

I tylko siądź koło mnie, (ja muszę żyć)

takich rzeczy nie usłyszał nikt,

Zamienię Cię O-o-o,

w koraliki które zawsze mam.

I nie bój się O-o-o,

nie pozostawię cię w ciemnościach złych.”

u40 -->u69-->uNekkar-->uKalyke

• bunia wychodzi na to, że też nie jesteś faworytem GF :D

• Jestem nieznaczącym trybikiem

„A teraz chodź tu do mnie, (ja muszę żyć)

będę opowiadał czary Ci

I tylko siądź koło mnie, (ja muszę żyć)

takich rzeczy nie usłyszał nikt,

Zamienię Cię O-o-o,

w koraliki które zawsze mam.

I nie bój się O-o-o,

nie pozostawię cię w ciemnościach złych.”

u40 -->u69-->uNekkar-->uKalyke

• Jedni nie dostają nic by inni dostawali dużo. W ogejmie jak w życiu :D

U mnie już 30k, lekko

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Właśnie 34k pykło, idzie to jak burza, kursujem

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF