W noocy słabizna......poki co 72 000 za cały event. Moze by udało sie do 100 000....
Wersja 8.X - dyskusje
- ciap
- Closed
-
-
W nocy słabizna..... poki co 55 000 za cały event. Moze by udało sie do 72 000....
-
W nocy słabizna... póki co 40k za cały event. Może by udało się do 55k.
-
A ja 0 i jak to jest? Wysłałem 8 misji pionierem i nic. Zdobyłem 0 anty. O co tu chodzi?
-
Dzień 1, 119 lotów, 15 trafień - 53k
Dzień 2, 116 lotów, 6 trafień - 21k
Dzień 3, 124 loty, 10 trafień - 35k
Łącznie 109k
10 slotów, od 100 do 200 MT na lot
Zbieracz
-
Łącznie 109k
Zbieracz
Z jakiego dodatku jest to summary :p?
-
Łącznie 109k
Zbieracz
Z jakiego dodatku jest to summary :p?
Ogame Infinity
U mnie:
1. 80 ekspów - 10,3k
2. 66 ekspów - 9,5k
3. 89 ekspów - 33,6k
-
Kurła, jak tak czytam Wasze wyniki, to aż trochę mi żal, że się tak poddałem bez walki
No ale cóż?! Mówi się trudno, trzeba żyć dalej!!!
-
Wyszło 85 000 anty, spooooro expow.
-
A u mnie rekord - poprzedni event około 90k anty, teraz ledwo 23k - częstotliwość ta sama, jednym słowem co event to inne
-
Wyszło 65 000 anty, spooooro expow.
-
A u mnie rekord - poprzedni event około 90k anty, teraz ledwo 23k - częstotliwość ta sama, jednym słowem co event to inne
Niech żyje "statystyka"... Właśnie poza eventem w jedenlj fali 13 ekspow trafiłem 4x antymaterię, w tym 3x~300 1x ~600
-
-
u mnie na 300 ekspów 85k anty wpadło
-
Ja bodajże, 6x6 = 36 eksp, i tylko 7k anty. Lipa była tym razem
-
Ja sobie darowałem zaraz pierwszego dnia! Dwie fale po 6 expów poszło i po antymaterii ani widu ani słychu! Nic, null ani grama nie dało, więc odpuściłem całkowicie ten event!
-
Ja sobie darowałem zaraz pierwszego dnia! Dwie fale po 6 expów poszło i po antymaterii ani widu ani słychu! Nic, null ani grama nie dało, więc odpuściłem całkowicie ten event!
12 ekspedycji to trochę mało. Czasami 30 lub nawet 40 ekspedycji z rzędu wraca bez anty (zbieracz), a czasami na 10 fal 5 wraca z antymaterią i każda z nich przywozi średnio 3k. Po prostu trzeba puszczać 'ile fabryka dała' i zazwyczaj do końca eventu można uzbierać niezłą sumkę
-
Zodiak Tak, ja wiem, że mało, ale te expy nie dały mi kompletnie nic poza jednym brązowym boosterem metalu.
Zmienię z powrotem na Odkrywcę to se będę latał na expy, na razie póki co szkoda czasu
-
A ja z pytaniem czy dobrze panimaju
- Funkcja wymiany surowców u Handlarza będzie odliczać Antymaterię tylko po kliknięciu przycisku "Przywołaj handlarza" i pozostanie do czasu zakończenia handlu lub wybrania nowego surowca.
Rozumiem, ze skonczyla sie wygoda z kliknięciem przelicznika latając na expy aby go podbić i wymienić w dowolnym momencie?
Edit. Tak w sumie czytam to i zastanawiam się czy to w ogóle jest jakaś zmiana
-
Zmiana dotyczy Antymaterii.
Obecnie gdy przywołujesz handlarza wyskakuje Ci cena i przelicznik. Opłacasz i ew. zmieniasz cenę jeżeli Ci nie pasuje. Wymieniasz.
Jeżeli zmieniasz surowiec, który wymieniasz trzeba go przywołać ponownie. (Płacisz kolejny raz)
Po zmianie, anty będzie pobierana przy wymianie surowców. Nie będziemy musieli płacić za ponownie przywołanego Handlarza.