Wersja 8.X - dyskusje

• SPIN DOKTOR  Peper_SMT*

Zadanie da się zrobić jak włączysz wersję mobilną. Wtedy działa.... Dzisiaj się dowiedziałam o tym.... Niezły żart z tym....

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• W wersji mobilnej też mi nie działa ;(

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• a to dziwne bo mnie się udalo to zrobić

Nie działa mi mobilnie sprawdzałem i znowu jest zadanie galaktyka i nic

jak na złość nie mam na żadnym koncie tej misji

to może na czym to próbujesz zrobić??

ja na chromie i FF mogłam bez problemu zrobić. OFC na komputerze. Na telefonie nie robię misji

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• jestem zatem zaskoczona, ponieważ sprawdzone na dwoch różnych komputerach nawet. Nie pisałabym, że działa, gdyby nie działało... Nie mam powodu wprowadzać w błąd :)

pnZMuihsj

S. King

• Jaka ta gra staje się śmieszna ... :D Nic nie działa , to może sprawdź na tej przeglądarce , albo na tamtej ...może włącz mobilną wersję , albo laptopa.

Może kup sobie nowego kompa , a może idź do sąsiada bo u niego powinno zadziałać ...

To chyba powinno działać wszędzie!

PS. Dziś nie mam , ale przez 2 dni nie zaliczało mi tego ;)

• Jaka ta gra staje się śmieszna ... :D Nic nie działa , to może sprawdź na tej przeglądarce , albo na tamtej ...może włącz mobilną wersję , albo laptopa.

Może kup sobie nowego kompa , a może idź do sąsiada bo u niego powinno zadziałać ...

To chyba powinno działać wszędzie!

PS. Dziś nie mam , ale przez 2 dni nie zaliczało mi tego ;)

Zgadzam się, ale co poradzisz? To już nie moja wina :P Próbowałam pomóc, ale nie wiem czemu nie działa wszystkim :P

pnZMuihsj

S. King

• Wiem , że nie Twoja :P Odniosłem się do ogólnej sytuacji , nie do Ciebie :D

W sumie to może i dobrze , że to nie działa...

Jakie było me zdziwienie , jak popatrzyłem na świątecznym serwerze na 6 rangę ??!!

Nie wiem czy oni z Nas osłów robią czy po prostu sami są ...

Uni x20 ekonomia , o predkości i pz nie wspomne , a oni dają w 6 randze (teoretycznie po 5-6 dniach ) 10 MT lub 2 recyklery ?! HAHAHA

Już mogli ją ominąć lub zostawić pustą ( jak już tak na siłę szukają nagród ) bo popłakałem się ze śmiechu jak to zobaczyłem :D

No normalnie paczam i nie dowierzam :E 10 MT ? Co to za nagroda ?:D

• Może warto dopowiedzieć, że wersję mobilną należy aktywować w ustawieniach konta... mam wrażenie, że niektórzy mogą pomylić ją z wersją naturalnie wyświetlaną w telefonie komórkowym. Otóż nie... samo użycie telefonu nie wystarczy do zaliczenia tego zadania.

• Ja szukałem wersję mobilną na laptopie chrome ale nie znalazłem stąd próbowałem na komórce.

Ech, będąc zalogowanym na telefonie wchodzisz w ustawienia konta -> "Wygląd" -> "Ukaż wersję mobilną" i możesz już zaliczać sobie zadania z podglądem innych galaktyk do woli.

eeeee..... myślałam, że to oczywiste.... jakoś w ogóle nie przyszło mi do głowy by włączać wersję mobilną przeglądarki

wampek  Avinashi

ja mam cały czas wersję mobilną na telefonie i mimo to nie działa ale faktycznie w przeglądarce. :D

trzeba pisać jasno co i na jakim urządzeniu bo teraz wszędzie wersję mobilną można uruchomić czy tablet notbook czy telefon a ja jestem zamotany :D

W grze wersję mobilną faktycznie nie mam to trzeba spróbować dzięki.

Ogólnie to strata już 400 Trycjum, i ciekawi mnie jaki masz pomysł by to Trycjum się na moim koncie znalazło.

Po co ci te 400 jak ja już dziś odebrałem wszystkie nagrody bez sztabu i bez robienia wszystkich zadań dziś

• Może warto dopowiedzieć, że wersję mobilną należy aktywować w ustawieniach konta... mam wrażenie, że niektórzy mogą pomylić ją z wersją naturalnie wyświetlaną w telefonie komórkowym. Otóż nie... samo użycie telefonu nie wystarczy do zaliczenia tego zadania.

eeeeee..... myślałam, że to oczywiste.... jakoś w ogóle nie przyszło mi do głowy by włączać wersję mobilną przeglądarki :lool:

no to sorry panowie ale cóż.... :trollface:

pnZMuihsj

S. King

• Ruda co z tym Trycjum będzie które nie dopisało mi do konta?

Ogólnie to strata już 400 Trycjum, i ciekawi mnie jaki masz pomysł by to Trycjum się na moim koncie znalazło.

Chodzi o zadanie:

Galaktyka

Zerknij na inną galaktykę

PS. usuwaj mój post z pytaniem dalej, będę wklejał częściej tego posta niż Odysej / Muniek piszący "gratki" pod każdym starciem na każdym uni (dopóki nie odpowiesz).

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF