Zadanie da się zrobić jak włączysz wersję mobilną. Wtedy działa.... Dzisiaj się dowiedziałam o tym.... Niezły żart z tym....
Wersja 8.X - dyskusje
- ciap
- Closed
-
-
W wersji mobilnej też mi nie działa
-
a to dziwne bo mnie się udalo to zrobić
-
Następnym razem zobaczę mobilnie. Na szczęście dali trytu sporo na dzień więc mam nadmiar jak chyba każdy. Więc chociaż tyle dobrego.
-
Kombinują jak debile ze wszystkim. Najgorsze jest to, że im dalej, tym gorzej. Banda kretynów.
-
Najpierw trzeba się zastanowić nad zakładkami a potem nad tym co aktualizują bo ogólnie to się gry odechciewa
-
Na eventowych serwerach tak jak myslalem, top 1,2,3 kupią praktycznie za kase nagrody na innych serwerach.
Nie wiem nawet jak to zrobic majac kase szczerze mowiac.....
-
Nie działa mi mobilnie sprawdzałem i znowu jest zadanie galaktyka i nic
-
Nie działa mi mobilnie sprawdzałem i znowu jest zadanie galaktyka i nic
jak na złość nie mam na żadnym koncie tej misji
to może na czym to próbujesz zrobić??
ja na chromie i FF mogłam bez problemu zrobić. OFC na komputerze. Na telefonie nie robię misji
-
oże na czym to próbujesz zrobić??
Na laptopie chrome nie działa
w telefonie na Iphonie nie działa, też chrome
spróbuje inne wersje przeglądarek i systemów jeszcze
to chyba ich wina, że nie zalicza a nie przeglądarki czy systemu tak mi się wydaje.
-
jestem zatem zaskoczona, ponieważ sprawdzone na dwoch różnych komputerach nawet. Nie pisałabym, że działa, gdyby nie działało... Nie mam powodu wprowadzać w błąd
-
Jaka ta gra staje się śmieszna ... Nic nie działa , to może sprawdź na tej przeglądarce , albo na tamtej ...może włącz mobilną wersję , albo laptopa.
Może kup sobie nowego kompa , a może idź do sąsiada bo u niego powinno zadziałać ...
To chyba powinno działać wszędzie!
PS. Dziś nie mam , ale przez 2 dni nie zaliczało mi tego
-
Jaka ta gra staje się śmieszna ... Nic nie działa , to może sprawdź na tej przeglądarce , albo na tamtej ...może włącz mobilną wersję , albo laptopa.
Może kup sobie nowego kompa , a może idź do sąsiada bo u niego powinno zadziałać ...
To chyba powinno działać wszędzie!
PS. Dziś nie mam , ale przez 2 dni nie zaliczało mi tego
Zgadzam się, ale co poradzisz? To już nie moja wina Próbowałam pomóc, ale nie wiem czemu nie działa wszystkim
-
Wiem , że nie Twoja Odniosłem się do ogólnej sytuacji , nie do Ciebie
W sumie to może i dobrze , że to nie działa...
Jakie było me zdziwienie , jak popatrzyłem na świątecznym serwerze na 6 rangę ??!!
Nie wiem czy oni z Nas osłów robią czy po prostu sami są ...
Uni x20 ekonomia , o predkości i pz nie wspomne , a oni dają w 6 randze (teoretycznie po 5-6 dniach ) 10 MT lub 2 recyklery ?! HAHAHA
Już mogli ją ominąć lub zostawić pustą ( jak już tak na siłę szukają nagród ) bo popłakałem się ze śmiechu jak to zobaczyłem
No normalnie paczam i nie dowierzam :E 10 MT ? Co to za nagroda ?:D
-
Może warto dopowiedzieć, że wersję mobilną należy aktywować w ustawieniach konta... mam wrażenie, że niektórzy mogą pomylić ją z wersją naturalnie wyświetlaną w telefonie komórkowym. Otóż nie... samo użycie telefonu nie wystarczy do zaliczenia tego zadania.
-
Ja szukałem wersję mobilną na laptopie chrome ale nie znalazłem stąd próbowałem na komórce.
Ech, będąc zalogowanym na telefonie wchodzisz w ustawienia konta -> "Wygląd" -> "Ukaż wersję mobilną" i możesz już zaliczać sobie zadania z podglądem innych galaktyk do woli.
eeeee..... myślałam, że to oczywiste.... jakoś w ogóle nie przyszło mi do głowy by włączać wersję mobilną przeglądarki
ja mam cały czas wersję mobilną na telefonie i mimo to nie działa ale faktycznie w przeglądarce.
trzeba pisać jasno co i na jakim urządzeniu bo teraz wszędzie wersję mobilną można uruchomić czy tablet notbook czy telefon a ja jestem zamotany
W grze wersję mobilną faktycznie nie mam to trzeba spróbować dzięki.
Ogólnie to strata już 400 Trycjum, i ciekawi mnie jaki masz pomysł by to Trycjum się na moim koncie znalazło.
Po co ci te 400 jak ja już dziś odebrałem wszystkie nagrody bez sztabu i bez robienia wszystkich zadań dziś
-
Ech, będąc zalogowanym na telefonie wchodzisz w ustawienia konta -> "Wygląd" -> "Ukaż wersję mobilną" i możesz już zaliczać sobie zadania z podglądem innych galaktyk do woli.
-
U mnie wszystko smiga od wylaczenia blokady ataków.
Na komorce nie gram to nie wiem.
-
Może warto dopowiedzieć, że wersję mobilną należy aktywować w ustawieniach konta... mam wrażenie, że niektórzy mogą pomylić ją z wersją naturalnie wyświetlaną w telefonie komórkowym. Otóż nie... samo użycie telefonu nie wystarczy do zaliczenia tego zadania.
eeeeee..... myślałam, że to oczywiste.... jakoś w ogóle nie przyszło mi do głowy by włączać wersję mobilną przeglądarki
no to sorry panowie ale cóż....
-
Ruda co z tym Trycjum będzie które nie dopisało mi do konta?
Ogólnie to strata już 400 Trycjum, i ciekawi mnie jaki masz pomysł by to Trycjum się na moim koncie znalazło.
Chodzi o zadanie:
Galaktyka
Zerknij na inną galaktykę
PS. usuwaj mój post z pytaniem dalej, będę wklejał częściej tego posta niż Odysej / Muniek piszący "gratki" pod każdym starciem na każdym uni (dopóki nie odpowiesz).