Wersja 8.X - dyskusje

• Bo to tylko Tobie Niemiaszki wyłączyli anty... i surkę. U mnie na 12 expów 3x anty - więc nawet więcej niż średnia dla normalnego dnia.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Ja puszczam 10 pionierów, 10 pancy i 10 rozpruwaczy + do tego 2000dt - jakoś też dziwnie u mnie figa z makiem z tych ekspów wychodzi w czasie tego pięknego eventu - więc mam podobnie jak Muniek

Dzisiaj 40 ekspów było i tylko raz anty 2990, trochę surki, ale to jakieś śladowe ilości - a normalnie to mam nawet przyzwoite wyniki - więc to chyba nie jest przypadek ;)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• zefir śledź dziś ekspy? Podzielisz się statystyką?

Jak na razie dziś 95 ekspedycje, z czego:

34 razy trafione surowce

17 razy nic

15 razy flota

12 razy antymateria

5 razy opóźnienie

5 razy przyśpieszenie

4 razy piraci

2 razy obcy

1 raz handlarz

Dzień jak co dzień ;)

EDIT z 19:45 - aktualizacja ilości i wyników ekspedycji

Top10 badań PL (na uni x1x8), top32 badań PL (wszystkie prędkości)

Badania stanowią 79,23 % wartości konta

Edited once, last by zefir ().

• Musi byc algorytm co do wieli uni lub ilosci pkt gracza lub cos innego.

Moze byc tez to uzyte nieswiadomie przez gf....

Takie jesr moje zdanie, statystyka zawsze mi sie zmienia rowno z dniem eventu - a to juz nie jest losowosc tylko patern

• Musi byc algorytm co do wieli uni lub ilosci pkt gracza lub cos innego.

Moze byc tez to uzyte nieswiadomie przez gf....

Takie jesr moje zdanie, statystyka zawsze mi sie zmienia rowno z dniem eventu - a to juz nie jest losowosc tylko patern

"Programiści" GFu nie potrafią ogarnąć algorytmu gry, a myślisz że jest jakiś algorytm, który działa na ekspy dla różnych uniwersum :/

• Kurczę, ale dramat :D

ja dziś wszedłem na konto, paczę: "o event, to puszczę jakieś ekspy."

No to żech puścił 6. Jedna nic, druga nic, trzecia anty 7k, czwarta anty 6k, piąta 166.666 deuteru (przypadek ta liczba?), szósta nic.

Teraz puściłem żech znowu 6x. Ale o wynikach poinformuję Was w kolejnym odysej-spamerskim poście :) :ocb:

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Info o ewencie godzina 00 00

Od godziny 00 00 do 03 00

8 razy anty po okolo 330

Po 03 00 5 razy anty łącznie okolo 20 k

Nie wspomne ze dwa dni przed ewentem na 14 exp anty trafialem po 3 lub 4 razy

Od startu ewentu 1 raz na 28 exp

• Czyli wciąż event jest przesunięty w czasie z północy na 3 :O

• Nie jest, Muniuś. Mamy po prostu pecha. Wydaje mi się, że nie robią takich rzeczy, że komuś wyłączają, a innym nie - nie chciałoby im się. Przez kilka lat grania raz mi się zdarzyło, że skasowałem więcej antymaterii ponad średnią, która wynosi ok. 15k na dzień trwania wydarzenia.

Zauważyłem też, choć pewnie to też jest tylko zbiegiem okoliczności, że w dni poprzedzające wydarzenie, antymateria wpada mi dużo częściej niż normalnie ;)

Wczoraj, oprócz tego, że więcej antymaterii niż te 5 razy, o których napisałem, nie trafiłem, to jeszcze piątą czarną dziurę w ciągu dwóch tygodni wyłapałem.

Brawo ja.

Teraz już powinno być jasne, dlaczego nazywam się zly boobr w grze. Bo jestem zły ;)

Edit: po tym jak to napisałem, trafiła mi się szósta czarna dziura w dwa tygodnie :(