Problemy z eventem proszę zgłaszać na Support.
Wersja 8.X - dyskusje
- ciap
- Closed
-
-
Lece na 13 expow i jak tylko event sie zaczal 9x to klasycznie nic nie wpada, nawet surka.....gdzie surka wczesniej wpada okolo 1 raz na 3 expy.
Szkoda ze nie ma info o tym.
-
Bo to tylko Tobie Niemiaszki wyłączyli anty... i surkę. U mnie na 12 expów 3x anty - więc nawet więcej niż średnia dla normalnego dnia.
-
Zawsze jest to samno rowno z dniem rozpoczecia eventu i nie tylko u mnie.
przypadek.........
-
Zawsze jest to samno rowno z dniem rozpoczecia eventu i nie tylko u mnie.
przypadek.........
Zgadzam się, nie tylko u Muńka, ja też tak mam. Dzisiaj, póki co, świetnie - 30 ekspów i aż 2 trafienia.
-
Od rana ślę expy i na razie 4 razy wpadła.Patrząc kilka dni do tyłu,to prawie w każdej serii(11expów) raz ,dwa razy sie trafiała anty.Podliczyłem z wczoraj.Od 9 rano 12 razy wpadła antymateria do g.22.A kilka razy miałem jeszcze od 6 rano,tylko raporty pokasowane.
-
60 expow i nic puszczam 1 pionier i 1000 dt
-
Ja puszczam 10 pionierów, 10 pancy i 10 rozpruwaczy + do tego 2000dt - jakoś też dziwnie u mnie figa z makiem z tych ekspów wychodzi w czasie tego pięknego eventu - więc mam podobnie jak Muniek
Dzisiaj 40 ekspów było i tylko raz anty 2990, trochę surki, ale to jakieś śladowe ilości - a normalnie to mam nawet przyzwoite wyniki - więc to chyba nie jest przypadek
-
-
U mnie połowa dotychczas wróciła "z czymś", a anty trafiłem 5 razy na 19k łącznie - nie najgorzej.
-
zefir śledź dziś ekspy? Podzielisz się statystyką?
Jak na razie dziś 95 ekspedycje, z czego:
34 razy trafione surowce
17 razy nic
15 razy flota
12 razy antymateria
5 razy opóźnienie
5 razy przyśpieszenie
4 razy piraci
2 razy obcy
1 raz handlarz
Dzień jak co dzień
EDIT z 19:45 - aktualizacja ilości i wyników ekspedycji
-
Musi byc algorytm co do wieli uni lub ilosci pkt gracza lub cos innego.
Moze byc tez to uzyte nieswiadomie przez gf....
Takie jesr moje zdanie, statystyka zawsze mi sie zmienia rowno z dniem eventu - a to juz nie jest losowosc tylko patern
-
Musi byc algorytm co do wieli uni lub ilosci pkt gracza lub cos innego.
Moze byc tez to uzyte nieswiadomie przez gf....
Takie jesr moje zdanie, statystyka zawsze mi sie zmienia rowno z dniem eventu - a to juz nie jest losowosc tylko patern
"Programiści" GFu nie potrafią ogarnąć algorytmu gry, a myślisz że jest jakiś algorytm, który działa na ekspy dla różnych uniwersum
-
Kurczę, ale dramat
ja dziś wszedłem na konto, paczę: "o event, to puszczę jakieś ekspy."
No to żech puścił 6. Jedna nic, druga nic, trzecia anty 7k, czwarta anty 6k, piąta 166.666 deuteru (przypadek ta liczba?), szósta nic.
Teraz puściłem żech znowu 6x. Ale o wynikach poinformuję Was w kolejnym odysej-spamerskim poście
-
Info o ewencie godzina 00 00
Od godziny 00 00 do 03 00
8 razy anty po okolo 330
Po 03 00 5 razy anty łącznie okolo 20 k
Nie wspomne ze dwa dni przed ewentem na 14 exp anty trafialem po 3 lub 4 razy
Od startu ewentu 1 raz na 28 exp
-
Info o ewencie godzina 00 00
Od godziny 00 00 do 03 00
8 razy anty po okolo 330
Po 03 00 5 razy anty łącznie okolo 20 k
Nie wspomne ze dwa dni przed ewentem na 14 exp anty trafialem po 3 lub 4 razy
Od startu ewentu 1 raz na 28 exp
Czyli wciąż event jest przesunięty w czasie z północy na 3 :O
-
0 anty, expy non stop.
oficjalnie juz - jest to zbugowane tylko nie wiem jak
-
Nie jest, Muniuś. Mamy po prostu pecha. Wydaje mi się, że nie robią takich rzeczy, że komuś wyłączają, a innym nie - nie chciałoby im się. Przez kilka lat grania raz mi się zdarzyło, że skasowałem więcej antymaterii ponad średnią, która wynosi ok. 15k na dzień trwania wydarzenia.
Zauważyłem też, choć pewnie to też jest tylko zbiegiem okoliczności, że w dni poprzedzające wydarzenie, antymateria wpada mi dużo częściej niż normalnie
Wczoraj, oprócz tego, że więcej antymaterii niż te 5 razy, o których napisałem, nie trafiłem, to jeszcze piątą czarną dziurę w ciągu dwóch tygodni wyłapałem.
Brawo ja.
Teraz już powinno być jasne, dlaczego nazywam się zly boobr w grze. Bo jestem zły
Edit: po tym jak to napisałem, trafiła mi się szósta czarna dziura w dwa tygodnie
-
Ja mam taka anomalie ze patrzac iz rozpoczela sie z dniem eventu wiem ze jest to na jakims poziomie zepsute.
Nie dla wszystkich, jest jakis klucz - bug.
-
Widocznie nas nie lubią. Nie ma się co przejmować
W życiu jest przecież podobnie.