"Aktualizacja potrwa około 4 godzin i rozpocznie się o godzinie 10:00 czasu serwera."
To więcej niż godzina
"Aktualizacja potrwa około 4 godzin i rozpocznie się o godzinie 10:00 czasu serwera."
To więcej niż godzina
no troszkę się to już przeciąga niż godzina ale niech walczą - oby ku lepszemu
Mój program do historii działał 10 lat bez problemu a przy wersji 8.0 wyrzucało błąd jako "niebezpieczna aplikacja". Musiałam zaktualizować program żeby GF mnie przepuścił.
To więcej niż godzina
spoko spoko, przed napisaniem mojego posta widziałem cytat ze "smoki", że potrwa godzinę ; )
To więcej niż godzina
spoko spoko, przed napisaniem mojego posta widziałem cytat ze "smoki", że potrwa godzinę ; )
Tu info : Wersja 8.0.0 następne serwery
O godzinie bardziej chodziło że w każdej informacji o wersji 8.0 było info że serwery będą niedostępne. Zazwyczaj jak jest aktualizacja to przerwa trwa minutę, max 5. Niektóre osoby mają problem z poświęceniem chwili żeby przeczytać temat. Tak są dwa ale w każdym jest info ze to nie jest tak szybka aktualizacja jak zawsze.
art — Dziś o 14:40
coz, pokrzyczyalem wskazalem GDZIE lezy problem, moge miec jedynie nadzieje ze usprawnia proces nastepnym razem...
Nie była włączona blokada ataków zaraz
art — Dziś o 14:40
coz, pokrzyczyalem wskazalem GDZIE lezy problem, moge miec jedynie nadzieje ze usprawnia proces nastepnym razem...
Eeee że co?
Czyli info w grze o blokadzie ataków było błędne?
Mimo zapowiedzianej i włączonej blokady ataków to jednak jej nie było?
Ja myślałem że blokada działa, a że można skanowac to zwykłe niedociągnięcie, ale to co widnieje napisane powyżej to jest dowód partactwa i nierobstwa
Czy możemy dostac potwierdzenie że faktycznie blokady ataków nie było w grze?
Display Moreart — Dziś o 14:40
Eeee że co?
Czyli info w grze o blokadzie ataków było błędne?
Mimo zapowiedzianej i włączonej blokady ataków to jednak jej nie było?
Była blokada ataków ale chwilę po włączeniu serwerów jej nie było.
Art zgłosił problem.
Czy możemy dostac potwierdzenie że faktycznie blokady ataków nie było w grze?
Wejdź na disca https://discord.gg/OGame i poszukaj wypowiedzi arta w szukaj. Ma rangę CoMa.
Rzucam w takim razie luźnym pomysłem wyrażenia swojego niezadowolenia z gówna jakie serwuje nam GF w jedyny sposób jaki dotrze i zaboli
Mianowicie proponuję ogólnopolską akcję niekupowania Antymaterii przez miesiąc Czerwiec.
Wiem że innych krajów jest dużo, wiem że u nas "przecież nikt za grę nie płaci" ale brak przelewów z danego terenu przez miesiąc powinien być dość mocnym sygnałem że jesteśmy bardzo niezadowoleni z tego co się dzieję.
Jeśli jest ktoś kto podziela taki pomysł, proponuję rozpromowanie akcji, a dla próby osiągnięcia lepszego efektu, założę konto na forum eng i tam nawołam do tej akcji na skalę szerszą
Popieram!
Świetnie też pozmieniali galaktykę. Do tej pory zachodzę w głowę dlaczego nie poszli na całość : Wersja 8.X - dyskusje
Teraz zamiast skanować planety skanuje moony, po to co -pod mobilne wersje?
Jak pozmieniali? przecież nie ma żadnych zmian u mnie w widoku galaktyka
Jak pozmieniali? przecież nie ma żadnych zmian u mnie w widoku galaktyka
Bo Tobie i Muńkowi wgrali inną wersję gry.
AGR na szczęście poprawia ten widok, ale pytanie na jak długo, gdyż niestety AGR nie jest już wspierany...
Witam, czy tylko ja mam taki problem po aktualizacji, że wysyłając floty, a docelowo na expy często pojawia się błąd "START SIĘ NIE POWIÓDŁ. FLOT NIE ZOSTAŁA WYSŁANA. SPRÓBUJ PONOWNIE PÓŹNIEJ." Jest to na tyle uciążliwe, że by wysłać 9 flot na expy muszę próbować około 20 razy tego dokonać.
Dodatkowo pojawił się błąd, że po wpisaniu 16 w koordach wysyłania flot muszę czekać dodatkowe 1-2 sek, by pojawiła się BEZGRANICZNA DAL w nazwie gracza, zanim będę mógł przejść do kolejnego okienka.
Strasznie irytujące to jest, a wysyłka z telefonu utrudniła się do tego stopnia, że wysłanie 9 fal zajmuje mi ponad 10 minut. Po wyskoczeniu błędu muszę od nowa wchodzić w zakładkę FLOTA i cały proces przechodzić od nowa.
Pozdrawiam
Czerwiec bez Antymaterii czyli nasza odpowiedź na politykę GF
Jest i post, chętnych do wzięcia udziału w akcji zapraszam do reakcji
Witam, czy tylko ja mam taki problem po aktualizacji, że wysyłając floty, a docelowo na expy często pojawia się błąd "START SIĘ NIE POWIÓDŁ. FLOT NIE ZOSTAŁA WYSŁANA. SPRÓBUJ PONOWNIE PÓŹNIEJ." Jest to na tyle uciążliwe, że by wysłać 9 flot na expy muszę próbować około 20 razy tego dokonać.
Dodatkowo pojawił się błąd, że po wpisaniu 16 w koordach wysyłania flot muszę czekać dodatkowe 1-2 sek, by pojawiła się BEZGRANICZNA DAL w nazwie gracza, zanim będę mógł przejść do kolejnego okienka.
Strasznie irytujące to jest, a wysyłka z telefonu utrudniła się do tego stopnia, że wysłanie 9 fal zajmuje mi ponad 10 minut. Po wyskoczeniu błędu muszę od nowa wchodzić w zakładkę FLOTA i cały proces przechodzić od nowa.
Pozdrawiam
Nie tylko ty masz ten problem, to błąd który pojawił się globalnie po aktualizacji
Z nowości (dla mnie) żeby wysłać flotę z drugiego etapu (wybór koordów itd) muszę kliknąć raptem 3 razy enter.
Plus dodatek znikąd, nie jestem w stanie wejść w zakładkę sklep. ;))))))))
Plus dodatek znikąd, nie jestem w stanie wejść w zakładkę sklep.
Podobno jakiś bojkot GF się zadział. Przypadek? Nie sądzę macierewicz.gif
Może póki popsute, doraźnie wrzuć ten link w zakładki Daj znać, czy pomogło
https://s173-pl.ogame.gameforge.com/game/index.php?page=shop
Z dzisiejszych nowości:
Żaden mój statek jak sie okazuje nie ma ładowności, także nie można się nimi poruszać. W pełni rozumiem.
Okazuje sie, że zawrotka stacji to też jakieś wynaturzenie.
Czuć kolejny urlop w powietrzu!
Aurora Borealis dziękuje za pomocny link!
Czasami jakieś statki co doleciały są widoczne w flocie ale ich nie idzie zaznaczyć trzeba kolejny raz odświeżać zakładkę. Wcześniej po powrocie floty najpierw się sura pokazywała potem flota a teraz jest na odwrót. Jak chce wysłać flote zaraz na fsa to pokazuje że dexu nie ma