Wersja 8.X - dyskusje

• Rozlicza się ich tutaj za wpadki, które są przez nich ogłaszane, ale nikt nie chwali za drobne zmiany, które po drodze poprawiają inne aspekty gry. Przeżywasz to za bardzo, tak mi się wydaje. Z jednej strony brzmi to jak panika, bo świat się wali, z drugiej podśmiechujki, a z kolejnej jak szkalowanie. Nie od dziś wiadomo, że GF mają problemy ze skryptami. W kółko te same stwierdzenia. Serio, nie na OGame świat się kończy. Te same uwagi były w wątku 7.0 - i co to zmieniło? Tylko sobie krwi psujesz, zamiast po prostu sobie grać mimo błędów. I nie bronię GF, tylko piszę, że to się już robi nudne.

• Nie prawda, to że Ty tak robisz, to nie znaczy, że wszyscy. Ja osobiście chwalę GF za wprowadzenie "trycjum/nagród". Bardzo fajny pomysł, dosyć intensywny (nie raz na pół roku).

Panika? świat się wali? no chyba Twój, bo wcale nie starasz się zrozumieć co ktoś napisał, byle by cokolwiek odpisać, nabić sobie posty, co nie?

Sam sobie krwi "psujesz", takimi wypowiedziami.

Nie panika, a raczej złość i oburzenie.

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Z góry przepraszam za zamieszanie. Byłem tydzień na urlopie i teraz przedzieram się przez posty i znalazłem pewne rozbieżności.

art napisał, że wersja 8 na Quantum wchodzi 20.05. Dziś jest 22.05 od samego rana a widzę u mnie, że mam wersję 7.6.7-pl2. Czy coś nie pykło u mnie czy ogólnie?

• Z góry przepraszam za zamieszanie. Byłem tydzień na urlopie i teraz przedzieram się przez posty i znalazłem pewne rozbieżności.

art napisał, że wersja 8 na Quantum wchodzi 20.05. Dziś jest 22.05 od samego rana a widzę u mnie, że mam wersję 7.6.7-pl2. Czy coś nie pykło u mnie czy ogólnie?

Aktualizacja została przełożona.

To przez błędy w nowej wersji. Aktualizacje na innych serwerach zostały wstrzymane/ przesunięte o tydzień. Ktoś z teamu o tym pisał jakoś nie tak dawno.

Musiało Ci gdzieś uciec, dlatego fajnie jakbyś jeszcze raz przescrollował wstecz.

[ciach]

[mod='Ruda']offtop[/mod]

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Ciekawe czy GF wprowadzi "zabezpieczenie" w postaci czasu minimalnego istnienia sojuszu by można było wybrać frakcję za darmo. Raczej nie jest to przyczyną braku możliwości testowania na Bermudzie, ale możliwe że tak będzie. Istnieje szansa, że o tym nie pomyśleli dlatego to tyle trwa bo nagle się okazuje że na nowych itemach nie zarobią :D

• Na bermudzie musza być testy żeby wyeliminować błędy, żeby nie było tak jak teraz jest. Na itemach zarobią pewno do zmiany sojusz bo cały sojusz sie złoży i kupi item za grosze od podziału. Czekamy aż będzie można testować.

ym jak dodatkowo pojawiło się info w sojuszu:

info o założeniu sojuszu zawsze widniało : D

• Odkąd gram to zawsze był podany rok założenia, data pełna. dzień i miesiąc. Może po wprowadzeniu wersji 7 to zniknęło. Zawsze miałem datę chyba, że na nowych uni już nie było ale na starych było .

To chyba grałeś w jakieś inne Ogame. Tak samo pojawiła się godzina wstąpienia danego członka oprócz samej daty.

• Jako, że pojawiły się informacje o kolejnych aktualizacjach zebrałam wszystkie w jeden post ;)

31.05 (pl_155, pl_159, pl_162, pl_169, pl_176)
    07.06 (pl_68, pl_120, pl_148, pl_151, pl_152, pl_154, pl_156, pl_158, pl_166, pl_168, pl_171, pl_172, pl_174, pl_175)

09.06 (pl_150, pl_157, pl_163, pl_165, pl_170)