Ale reszta funkcjonalności tejże wersji jest wgrywana...
Wersja 8.X - dyskusje
- ciap
- Closed
-
-
Ale reszta funkcjonalności tejże wersji jest wgrywana...
Reszta zmian to:
Poprawki
Od teraz rejestrować mogą się także gracze, których adres e-mail zawiera znak "+".
Nie można już wielokrotnie zgłaszać tej samej wiadomości na czacie.
Następuje uaktualnienie nazwy celu na ekranie Flota II (skutkuje to opóźnieniem, gdy przed aktualizacją nazwy podejmie się próbę kontynuacji do ekranu Flota III).Takie zmiany zazwyczaj wchodziły bez testowania na testowym.
-
Poprawili ładowność w tej wersji?
-
Poprawili ładowność w tej wersji?
W opisie nic nie ma.
-
Oznacza to, że nie będziemy mogli udzielać wsparcia w zakresie przywrócenia konta do gry.
Transfery zostaną wznowione, dopiero gdy wszystkie Universa (z cmentarzem włącznie) będą na tej same
I te osoby na cmentarzu teraz utknęły bo nie będzie transferów z cmentarza na serwery. ze względu na wersję 8, którą wprowadzają.
-
Oznacza to, że nie będziemy mogli udzielać wsparcia w zakresie przywrócenia konta do gry.
Transfery zostaną wznowione, dopiero gdy wszystkie Universa (z cmentarzem włącznie) będą na tej same
I te osoby na cmentarzu teraz utknęły bo nie będzie transferów z cmentarza na serwery. ze względu na wersję 8, którą wprowadzają.
Średni czas dni OFF na cmentarzu polskich graczy to 1208 dni. 3 lat.
Rekordziści nie logowali się ponad 10 lat (ile dokładnie nie wiem bo wtedy jeszcze nie notowałam).
Myślę się że jak ktoś siedzi na urlopie, nawet tylko 60 dni, to nic się nie stanie jak posiedzi dodatkowe kilka.
-
-
Art a ta aktualizacja to długo jeszcze? Bo godzina minęła już ze 2h temu
No właśnie. Ja od kilku godzin nie mogę wejść na konto i np cofnąć FS. Potem będzie cudowanie żeby odebrać.
-
Jak tylko czegoś się dowiem - dam znać.
Edit: Ktoś próbował robić dwie rzeczy na raz i jedna zblokowała drugą.
Niestety, trochę to jeszcze zajmie. Nie mam podanego czasu zakończenia prac niestety
-
Niestety, trochę to jeszcze zajmie. Nie mam podanego czasu zakończenia prac niestety
Mam nadzieje że będzie jakaś blokada ataków w związku z tym... Człowiek do pracy musi iść
-
Mam nadzieje że będzie jakaś blokada ataków w związku z tym... Człowiek do pracy musi iść
Spytałam Arta - ma być
Ale z pracy się i tak zaloguj bo nie wiadomo jak długa
-
a ja mam problem mam konto na cmentarzu a nie widze go w lobby czy jest to spowodowane brakiem mozliwosci przenoszenia kont z cmentarza przez wgrywanie nowej wersji?
wczoraj normalnie widzialem to konto a dzis juz nie
-
Spytałam Arta - ma być
Ale z pracy się i tak zaloguj bo nie wiadomo jak długa
Blokada była ustawiona od razu do 18, pewnie o tej się skończy jak naprawią w końcu...
PS. może to znak, żeby tej wersji gry jednak nie wdrażać?
PS.2. Co z tymi aktualizacjami na serwerach testowych? Bo też utknęło :E
-
a ja mam problem mam konto na cmentarzu a nie widze go w lobby czy jest to spowodowane brakiem mozliwosci przenoszenia kont z cmentarza przez wgrywanie nowej wersji?
wczoraj normalnie widzialem to konto a dzis juz nie
Jaki masz nick?
Z jakiego serwera?
Blokada była ustawiona od razu do 18, pewnie o tej się skończy jak naprawią w końcu...
Czyli przed przerwami na 2 zmianie.
PS.2. Co z tymi aktualizacjami na serwerach testowych? Bo też utknęło :E
Miała być aktualizacja o klasy na testowym?
-
kiedyś tak, tylko kiedy właśnie i o to pytam...
-
kiedyś tak, tylko kiedy właśnie i o to pytam...
Chyba nie podali terminy kiedy wejdzie na tesotwym. Może więcej wiedzą na EN
-
-
1. Co jest na tych kordach (edit:) i który rodzaj misji zastosowałaś?
2. Licznik flot używane/dostępne sprawdziłaś?
-
jak się wpisze koordy to nie można wcisnąć ENTER żeby przeszło dalej. A po kliknięciu dalej wyskakuje wtedy (jak się wcześniej enter wcisnęło) wyskakuje błąd, że nie można wysłać floty.....
Wpisuje kordy w Flota2... klikam enter... przechodzę do Flota3
który rodzaj misji zastosowałaś?
Kordy wpisujemy w Flota2. Misję wybieram w Flota3. Więc bez znaczenia jaka misja jeżeli błąd pokazuje jej w Flota2?
-
Wszelkie bledy proszę zgłaszać w dziale, bo tutaj zaraz to ucieknie.