Oni zrobili hurtem tą aktualizację na 21 uniwersach w 7 społecznościach i teraz wszędzie mają takie problemy.
Wersja 10.X - dyskusja
- Ruda
- Closed
-
-
A te lagi przy odswiezaniu i wysylaniu flot to znikna? Bo o ile w na v9 byly jakies lagi to bylo to grywalne. Ale teraz to jest porazka....
Wgrana kolejna poprawka poprawki poprawek a dalej nic sie nie dzieje w dobra strone.....
-
Powinni cofnąć do poprzedniej wersji, zrobić kopię któregoś uniwersum i z niej serwer testowy z nową wersją, a dla chętnych którzy by tam klikali jakaś antymateria czy cokolwiek innego na zachętę. Bo jak od dawna widać te PTSy są nieefektywne, a później i tak jest testowanie live z jakimiś zmianami robionymi po omacku.
-
Powinni cofnąć do poprzedniej wersji, zrobić kopię któregoś uniwersum i z niej serwer testowy z nową wersją, a dla chętnych którzy by tam klikali jakaś antymateria czy cokolwiek innego na zachętę. Bo jak od dawna widać te PTSy są nieefektywne, a później i tak jest testowanie live z jakimiś zmianami robionymi po omacku.
Bardzo dobry pomysl, w grze powinna byc możliwość - ,,utwórz kopie tego konta na serwerze testowym,,. A na testowym i tak na multi sie nikt nie przejmuje wiec opcja swietne, mi nigdy nie po drodze by konto na tej bermudzie założyć i klikac od 0. Może tez przez cmentarz sie to da zrobić, ale nie parzyłem, poza tym to nie to samo.
-
Ja dostałem 3 razy jeden raport z transportu i możliwe, że surowce przyszły też wielokrotnie. Zgłoszone do supportu.
Tak się kończy testowanie na prodzie.
-
Nie wiem czy jest to spowodowane wersją 10, ale spadła pojemność moich DT - do tej pory było to ponad 111k, a teraz ładowność jest równa 106k.
-
a mi spadlo wydobycie na wszystkich planetach
-
Obstawiam, że "Bonus do technologii form życia" z lotów rozpoznawczych nie jest naliczany.
-
Lag podczas skakania po zakładkach, lag podczas przeglądania galaktyki, wiszące powracające floty. W skrócie wersja 10 = LAG
Basń o 1100 lagach
-
Basń o 1100 lagach
Jak juz nawiazujesz do literatury to policz na kalkuatorze dodawanie, było orginalnie 1000+1=1001 a nie 1100
-
Basń o 1100 lagach
Jak juz nawiazujesz do literatury to policz na kalkuatorze dodawanie, było orginalnie 1000+1=1001 a nie 1100
Przy 11 beda formy zycia 1100 lagow
-
Za 2 lata będzie 65 poprawka na u68, która może rozwiąże problem.
Śmiech.
-
Nie wiem czy jest to spowodowane wersją 10, ale spadła pojemność moich DT - do tej pory było to ponad 111k, a teraz ładowność jest równa 106k.
a mi spadlo wydobycie na wszystkich planetach
U mnie to samo spadła pojemność DT i MT jak i wydobycie.
Przy poprzedniej poprawce wszystko już było ok chyba 16 to była.
-
tak tylko gdyby coś to jeśli zaatakuję pustą planetę/moona (bez rozbijania się) to nie powstaje pz.
nie wiem tylko czy tak jest od początku 10 wersji czy od którejś poprawki
-
.Ciekawe kiedy zaczną sie sypać inne universa
-
Co wersja 10 wnosi na quantum oprócz zamulania widocznego dla oka?
-
.Ciekawe kiedy zaczną sie sypać inne universa
jutro od 9;45:D 3 kolejne
-
Optymizmem to zbytnio nie napawa, ale jak to mówią, pożyjemy, zobaczymy. Oby tylko się nie okazało , że i tak z małej ilości aktywnych kont, jeszcze jakaś cześć włączy urlop do usranej śmierci
-
Na amerykańskiej Himalii (513 graczy) włączyli i działa dobrze. Mam okazję się rozeznać co i jak
-
Jak włączą na moim unii tą aktualizacje to ja włączam urlop i radzę zrobić to samo.