Witam, jakieś 2 miesiące temu zgłaszałem pewien błąd, budynki obcych przy pewnej rasie plus pewna obrona działa jak tarcza nie do przebicia ! Możesz atakować 20 razy pod rząd i się nie przebijesz , możesz próbować wysłać 2 mln bombowców , 3 mln krążków , po prostu nie dochodzi do ataków !! błąd dalej jest, nie ważne jaki gracz atakuje, nie ważne ile razy , ODBIJA SIĘ ! i jest to legalne, tak Stwierdził Pan Art we własnej osobie.
Odpowiedź od: Art | Oceń odpowiedź | 2023-02-28 16:13:31 | ||
Witaj Y2K, Przepraszam za zbyt długi czas odpowiedzi, ale sprawa wymagała konsultacji zarówno na poziomie międzynarodowym, jak i także uzyskania informacji zwrotnych z naszego Działu Technicznego. W tej sytuacji nie należy się żaden zwrot surowców, ani antymaterii. Zgodnie z obecnym mechanizmem walk, system zdarzeń umieszcza szereg informacji w kolejce, dotyczy to ruchu flot, budowy budynków, badań itp. W rzadkich okazjach może zaistnieć sytuacja, gdzie atak mimo że planowany na dotarcie już po powrocie floty obrońcy nie spotyka jej. Jest to sytuacja wynikająca z działania mechanizmu gry i nie wynika to z jego błędu. W tej sytuacji jestem zmuszony odmówić wsparcia Supportu. Niniejsza odpowiedź jest naszym ostatecznym stanowiskiem i sprawa nie będzie ponownie analizowana. Każda kolejna wiadomość pozostanie bez reakcji ze strony Supportu. Z poważaniem, Art Community Manager Gameforge 4D |
Właśnie że nie Panie ART, mogę wszystkim tutaj udostępnić co trzeba mieć żeby planeta była niezniszczalna. Sondy i słabsze statki się rozbijają , ale Flota większa niż zasieki na tej planecie NIE ! po prostu zaświeca się * u gracza a Twoja flota wraca cała jakbyś ją zawrócił. Nie ważne kto leci i kto atakuje. Probował Spacz co zgłaszał , próbował mad max i zawsze to samo. Wy to olaliście. To co mam wklejać wszystkim co trzeba posiadać żeby też być takim graczem czy zajmiecie się na poważnie tym grubym błędęm, bo na połowę graczy nie mogę latać !! Nie licząc że nawet nie zwrocicie mi deu i anty.