Witam wszystkich
Myślę, że nie przesadzę jeżeli napiszę, że jest to zdanie większości graczy uni Cetus, proszę poprawcie mnie w komentarzach jeżeli się mylę.
Mam takie jedno pytanie, co za u-łomek wymyślił, aby takie uni jak Cetus połączyć z Rosalind i to bez możliwości jakiegokolwiek innego wyboru, jak to miało np. miejsce w wypadku uni Ferdynand. Przecież wszyscy gracze tego uni w zasadzie nie mają najmniejszych szans w jakiejkolwiek rywalizacji na tym serwerze. Kto na to wpadł i z jakiego mu to wyszło wzoru
? naprawdę chciała bym poznać historię tego "błyskotliwego" zwarcia zwojów w mózgu tej istoty
. Spora częsć graczy bedzie albo siedzieć na wiecznych urlopach albo puszczać długie fsy i mieć nadzieję, że jak spadną moony to nikomu nie będzie się chciało liczyć tygodniowego stacjonuj, no kawał dobrej k.... roboty
. Nie dość, żę z prędkości flot pokojowych x7 spadliśmy na x2 i zwózka surowców dla nas to wieki to jeszcze z miarę wysokiego top, po ponad roku sumiennego grania spadło się prawie na top 200, no bravo, jak bym chciała czekać na transport 2,5h to bym nie zaczynała gry na Cetus
. Nie mamy nic do graczy , którzy będą nas atakować bo taka idea tej gry i to nie ich wina że zrobiliście z graczy Cetusa farmy
, ale to co się tutaj odiwaniło, to udało się jak polski nowy ład wiadomo komu. Może szanowne grono suportu wypowie się w tej kwestii i zaproponuje jakieś sensowne rozwiązanie tej durnej fuzji