Witam wszystkich
Myślę, że nie przesadzę jeżeli napiszę, że jest to zdanie większości graczy uni Cetus, proszę poprawcie mnie w komentarzach jeżeli się mylę.
Mam takie jedno pytanie, co za u-łomek wymyślił, aby takie uni jak Cetus połączyć z Rosalind i to bez możliwości jakiegokolwiek innego wyboru, jak to miało np. miejsce w wypadku uni Ferdynand. Przecież wszyscy gracze tego uni w zasadzie nie mają najmniejszych szans w jakiejkolwiek rywalizacji na tym serwerze. Kto na to wpadł i z jakiego mu to wyszło wzoru? naprawdę chciała bym poznać historię tego "błyskotliwego" zwarcia zwojów w mózgu tej istoty. Spora częsć graczy bedzie albo siedzieć na wiecznych urlopach albo puszczać długie fsy i mieć nadzieję, że jak spadną moony to nikomu nie będzie się chciało liczyć tygodniowego stacjonuj, no kawał dobrej k.... roboty. Nie dość, żę z prędkości flot pokojowych x7 spadliśmy na x2 i zwózka surowców dla nas to wieki to jeszcze z miarę wysokiego top, po ponad roku sumiennego grania spadło się prawie na top 200, no bravo, jak bym chciała czekać na transport 2,5h to bym nie zaczynała gry na Cetus. Nie mamy nic do graczy , którzy będą nas atakować bo taka idea tej gry i to nie ich wina że zrobiliście z graczy Cetusa farmy, ale to co się tutaj odiwaniło, to udało się jak polski nowy ład wiadomo komu. Może szanowne grono suportu wypowie się w tej kwestii i zaproponuje jakieś sensowne rozwiązanie tej durnej fuzji