Zacytowałem jego posta
" nie wcześniej niż w marcu tego roku. "
Zacytowałem jego posta
Brak dalszych informacji w tej sprawie. Przykro mi
Display MoreZacytowałem jego posta
nie wczesniej- czyli może być później. Dobrze napisał
grudzień 2024 spełnia warunki tego założenia
Na marzec tego roku nie ma co liczyć i myślę, że długo to nie wejdzie. Już wcześniej pisałem, że w styczniu i lutym nie wejdzie i tak się stało. Jest zbyt sporo błędów do rozwiązania i nie chcą tego puścić a nie mogą ich naprawić. I jest stagnacja w temacie.
Nie ma szans nie dadzą. Na nowych uniach mogą być na 68 też ale na innych nie 🤷♂️😂
Zostaje chyba tylko opcja nie planowanej i niekontrolowanej przez graczy fuzji na U68
Przecież nie można iść z uni bez LF na uni z LF.
Znaczy niby nie można ale nie ma tego nigdzie napisane.
Ale nie można bo może się konto posypać.
Za dużo 'może' a za mało konkretów.
A LF jak nie ma tak nie ma, a my co najwyżej możemy sobie podyskutować na forum - ale jest znowu Event - cieszmy się
przed sekundą przeniosłem konto z cmentarza na u68 konto stało na cmentarzu ponad rok
Przejrzałem sobie stare maile, 26 kwietnia 2022 GF zapowiedziało wielką aktualizację i formy życia.
Za miesiąc będzie rok od zapowiedzi. To już przestało być śmieszne, a żałosne. Tak właśnie GF sra na userów grających na starych uniwersach.
Moze czekamy na wielką fuzje z u68, 20 galaktyk po 1000 układow?
Zróbcie bojkot, przejdźcie na cmentarz, a później wbijajcie na u68.....niech serwery się stopią
Ja was wszystkich zapraszam w imieniu wszystkich z 68
Po co wam LF dostaniecie to
Specjalnie coś wymyślaja żeby ludzie zapomnieli o lf 😂.
Dex też miał być na pz i coś nie wyszło temat zamknięty 🤷♂️😁. Za miesiąc będzie kolejny wynalazek który i tak nie wyjdzie i tak w koło.
o wam LF dostaniecie to
To wchodzi na serwery testowe. Więc nie wejdzie na stare uni. Ewentualnie na nowe. Także szerokości.
Ciekawe w takim razie jak wyglądały formy życia te 11 miesięcy temu. Pewnie na kartce mieli napisany pomysl i zrobili parę grafik w paint. 11 miesięcy i nie potrafią tak prostej gry przeglądarkowej rozbudować o aktualizację! AMATORKA
Ciekawe w takim razie jak wyglądały formy życia te 11 miesięcy temu. Pewnie na kartce mieli napisany pomysl i zrobili parę grafik w paint. 11 miesięcy i nie potrafią tak prostej gry przeglądarkowej rozbudować o aktualizację! AMATORKA
Gdzieś obiło mi się o oczy, że FŻ nie są taka zwykłą aktualizacją i że są dość sporym dodatkiem..ale informatykiem nie jestem
Z ciekawości ile punktów w LF już nabite na u68 ma topka???
prawie 2.000.000.000
Z ciekawości ile punktów w LF już nabite na u68 ma topka???
To paczkomat a budynki bardzo szybko się robią więc to nie ma znaczenia
W ciągu 10 min na 1 planecie jestem w stanie zbudować budynek za 2kk punktów