Aktywacja form życia na wszystkich serwerach

• Czy coś wiadomo w tym temacie? Czas mija nieubłaganie a informacji brak.

Jeżeli będzie coś się działo 'w tym temacie' to zostaniecie niezwłocznie o tym powiadomieni. Nie zatajamy takich informacji. Jeżeli tylko dostaniemy jakieś oficjalne informacje na ten temat to zostanie to ogłoszone na forum.

Robimy co możemy!

A że mało możemy to i mało robimy . . .

Chcialbym przypomniec ze wszyscy jestesmy pionkami w tej grze :trollface:

• niestety nie pokażę ci się to uni :) bo mają osobny cmentarz xD

Nie ma się wyboru dopiero jak się trafi na cmentarz z uni 68 - ja tak to rozumiem.

Na potwierdzenie powiem, że jakiś czas temu przenosiłem jedno z kont przez zwykły cmentarz na u68 - właśnie żeby przetestować LF. Przy czym konto było na cmentarzu od dawna.

• niestety nie pokażę ci się to uni :) bo mają osobny cmentarz xD

Nie ma się wyboru dopiero jak się trafi na cmentarz z uni 68 - ja tak to rozumiem.

Na potwierdzenie powiem, że jakiś czas temu przenosiłem jedno z kont przez zwykły cmentarz na u68 - właśnie żeby przetestować LF. Przy czym konto było na cmentarzu od dawna.

Dokladnie. Rowniez nie mialem z tym problemu. Co innego przniesc sie z Uni, ktore ma LF na to bez. Jak wtedy te wszystkie bonusy odjąć ? Kto mialby to liczyc - dosc logiczna sprawa. Co do Twojego wczesniejszego posta, rowniez jakis czas temu pisalem o tym chlopakom na disco. Jak juz wejdziesz na 68 to bedziesz na to Uni przez jakis czas skazany ;)

• Odpowiedź z suportu gdy zapytałem czy mogę przejść z uni bez LF na uni z LF

"niestety przeniesienia są na chwilę obecną możliwe tylko między kompatybilnymi uniwersami więc nie może Pan migrować pomiędzy tymi, które posiadają LF i tymi bez nich.
    smoki
    Administrator Gry"

"niestety przeniesienia są na chwilę obecną możliwe tylko między kompatybilnymi uniwersami więc nie może Pan migrować pomiędzy tymi, które posiadają LF i tymi bez nich.
    smoki
    Administrator Gry"

obraz.png

smoki jak widac nie znasz sie na grze zadobrze bo mozna przenosic sie na u68 screen z teraz :D

smoki
    Administrator Gry"

obraz.png

smoki jak widac nie znasz sie na grze zadobrze bo mozna przenosic sie na u68 screen z teraz :D

Majcher, nie można i tyle. Jakieś fotomontaże, dzikie węże wrzucasz :P

• jak masz jak to mozezesz sprawdzic :P

• Można przenieść na u68 tak samo, jak da się na to samo uni, na którym się gra i mieć jedno lobby i np. 10 kont na tym samym uni. Nie wiem co się stanie później, bo po przeniesieniu nakładany jest ban na czas jakieś weryfikacji, ale to teoretycznie multi. W każdym razie po fuzji też jest taka sytuacja i nic się nie dzieje, przynajmniej jak reszta kont jest na urlopie i czeka sobie na cmentarz. Mówiłem natomiast, że nie wiem, czas trafienia na cmentarz nie ma znaczenia, bo moje było tam od roku po jednej z fuzji właśnie. Może nie da się przenieść, gdy na cmentarz trafi się od daty wprowadzenia LF?

• Spokojnie, przecież Art - kiedyś tam napisał że do końca marca będą walczyć - daj mi pracować mają jeszcze 10 dni :)

"

Szanowni Gracze,

Aktywując Formy Życia na starszych Universach, chcemy dostarczyć Wam na tyle dopracowaną aktualizację, na ile to możliwe. Dlatego chcemy się zająć jeszcze kilkoma problemami, zanim tego dokonamy.

Niestety nie mamy obecnie konkretnej daty do ogłoszenia, ale nasze wstępne oszacowanie wskazuje na okres nie wcześniej niż w marcu tego roku.

Mamy nadzieję, że potrwa to szybciej, w takim wypadku dowiecie się pierwsi.

Wasz Zespół OGame"